WOMEN'S GUIDE

Η Γεωργία Αβασκαντήρα μας δείχνει τις "ατέλειες" στη κοιλιά της [εικόνα]

Ο γνωστός ηθοποιός και πρώην παίκτης του Survivor Γιώργος Χρανιώτης και η σύζυγός του Γεωργία Αβασκαντήρα, έχουν αποκτήσει μαζί ένα γιο που τον λατρεύουν.

Πρόσφατα, το γνωστό ζευγάρι γιόρτασε τα πρώτα γενέθλια του μικρού Αλέξανδρου και μοιράστηκε μέσω social media, ευχές και πλάνα από το όμορφο πάρτι που έκαναν.


Και τώρα η όμορφη χορεύτρια θέλησε να μας δείξει πως είναι η κοιλιά της ένα χρόνο μετά τη γέννα και μέσω Instagram έστειλε το δικό της body positive μήνυμα.


«Αυτή είναι η κοιλιά μου!!! Από μικρή έχω μάθει να δουλεύω πολύ για αυτή ή αλλιώς για το κέντρο μου, αφού στο χορό όλα ξεκινούν από εκεί και όχι μόνο…. από πολύ νωρίς έμαθα τι σημαίνει το κέντρο μας, ο πυρήνας μας και πως πρέπει να ασχολούμαστε με αυτό!

Είχα συνηθίσει να έχω ένα άρτιο αποτέλεσμα λόγω των πολλών ωρών χορού που έχω κάνει! Στην εγκυμοσύνη μου λόγω κάποιων επιπλοκών που είχα, χρειάστηκε να κάνω αντιπηκτικές ενέσεις (για να είναι το μωρό μου καλά) με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί στο δέρμα μου, αυτή η σκιά καθώς και ραγάδες!

Αν εσύ βλέπεις μια ατέλεια, μια αντιαισθητική λεπτομέρεια, εγώ το βλέπω σαν δύναμη και εμπειρία και με πολύ περηφάνια και ευγνωμοσύνη στη δείχνω, για να σου πω ότι αν για κάποιους, κάτι που έχεις πάνω σου, χαρακτηρίζεται σαν ατέλεια, για σένα μπορεί να είναι η δύναμη σου, η γοητεία σου και η περηφάνεια σου!!!»

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!