VIRAL

Survivor: Τί συνέβη με τη Μαριαλένα - Γιατί κάποιοι πίστεψαν πως "εξαφανίστηκε" ;

Καθώς οδεύουμε προς το μεγάλο τελικό του Survivor όπου ήδη έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση οι Ηλίας Μπόγδανος και Σάκης Κατσούλης, κάτι συνέβη και πολλοί φαν του ριάλιτι επιβίωσης, πίστεψαν πως είτε η παραγωγή έκανε... spoiler για το ποιος θα αποχωρήσει την ερχόμενη Κυριακή ή κάτι άλλο συνέβη στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Θυμίζουμε πως στο χθεσινό επεισόδιο ο Σάκης Κατσούλης κέρδισε και δεύτερη ασυλία και έτσι προκρίθηκε στον τελικό, αφού έπαψε να είναι υποψήφιος για αποχώρηση: αντίθετα υποψήφιοι για αποχώρηση είναι τελικά οι Γιώργος Ασημακόπουλος, Γιώργος Κόρομι και η πρώην σύντροφός του Σάκη (και πιθανά και νυν) Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Όπως αναφέρει το protothema.gr ένα... μικρό διαδικτυακό χαμό προκάλεσε πριν από μερικές ώρες ένα live που έκανε ο Τούρκος παραγωγός του Survivor Ατζούν Ιλιτζαλί στο Instagram για το ελληνικό Suvivor. Εκεί εμφανίζονταν οι Έλληνες παίκτες χωρίς όμως να φαίνεται η Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Πολλοί ήταν εκείνοι που υπέθεσαν πως η παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης κατά λάθος «πρόδωσε» την αποχώρηση της Μαριαλένας από το Survivor.

Λίγο αργότερα ο Γιώργος Λιανός ήρθε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους αποκαλύπτοντας πως η Μαριαλένα Ρουμελιώτη απουσίαζε από το Instagram live, καθώς ήταν στο νοσοκομείο για εξετάσεις.

«Επειδή με ρωτάτε αρκετοί για το instalive που έγινε πριν λίγο. Η Μαριαλένα βρίσκεται στο νοσοκομείο για προγραμματισμένες εξετάσεις. Αυτός είναι ο λόγος που απουσίαζε», έγραψε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής στο Instagram του.

Ο Γιώργος Λιανός διέγραψε ωστόσο τη συγκεκριμένη ανάρτηση λίγη ώρα μετά και αυτό έχει προκαλέσει ερωτηματικά.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!