WOMEN'S GUIDE

Αυτές οι δύο πασίγνωστες σταρ λάνσαραν μαζί δική τους σειρά καλλυντικών

Διαρκώς μακραίνει η λίστα των σταρ που αποφασίζουν να λανσάρουν στην αγορά, δικές τους σειρές καλλυντικών και προϊόντων ομορφιάς και τώρα σε αυτή τη λίστα προστέθηκαν δύο ακόμη celebrities, οι οποίες μάλιστα δημιούργησαν από κοινού μια σειρά με προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας.

Ο λόγος για την 22χρονη δημοφιλή Αμερικανίδα τραγουδίστρια Madison Beer και την 32χρονη επίσης διάσημη Αμερικανίδα ηθοποιό και τραγουδίστρια Vanesa Hudgens.


Οι δυο τους, που γνωρίζονται εδώ και χρόνια, καθώς η Madison είναι κολλητή φίλη με τη μικρότερη αδελφή της Vanessa, με τη βοήθεια  της γνωστής δερματολόγου Karen Kagha, δημιούργησαν τη σειρά Know Beauty.


Πρόκειται για μια σειρά καλλυντικών περιποίησης της επιδερμίδας, που βοηθούν στο να αντιμετωπιστούν προβλήματα όπως η ακμή αλλά και προϊόντα για την καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς, αλλά αυτό που κάνει το Know Beauty να διαφέρει, είναι πως χρησιμοποιεί ένα τεστ που επιλέγει τα κατάλληλα προϊόντα για το δέρμα σου με βάση το DNA, συνυπολογίζοντας στοιχεία από 46 χρωμοσώματα (άλλα αντίστοιχα τεστ εξετάζουν μόνο 4 ή 6 τέτοια στοιχεία) μετά από μια συλλογή γενετικού υλικού που γίνεται με πολύ απλό τρόπο με ένα DNA skin kit.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!