VIRAL

H Kim Kardashian έδωσε εξηγήσεις για το...naked dress που έβαλε στο Βατικανό

Για πολλοστή φορά η Kim Kardashian κατάφερε να προκαλέσει πλήθος αντιδράσεων με μια δημόσια εμφάνισή της, αφού η διαβόητη τηλεπερσόνα επισκέφτηκε πρόσφατα το Βατικανό και πολλοί εξοργίστηκαν με το φόρεμα που επέλεξε να βάλει κατά τη διάρκεια αυτής της επίσκεψης.

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που η Kim επισκέφτηκε το Βατικανό, ωστόσο αυτή τη φορά, η 40χρονη celebrity επέλεξε να επισκεφτεί το χώρο φορώντας ένα... γυμνό φόρεμα, με μεγάλα κοψίματα και εντελώς διάφανη λευκή δαντέλα και έγινε χαμός στα social media.


Η ίδια, ωστόσο με ανάρτηση που έκανε πριν από λίγες ώρες στα social media, φρόντισε να μιλήσει για αυτή την επίσκεψή της και να πει πόσο της άρεσε που είδε από κοντά τα έργα του Μιχαήλ Άγγελου και όλα τα ρωμαϊκά γλυπτά, ενώ αποκάλυψε πως της δόθηκε η ευκαιρία να κάνει μια πριβέ επίσκεψη στον χώρο όπου φυλάσσονται τα άμφια που έχουν φορέσει όλοι οι πάπες της καθολικής εκκλησίας από το 1500 μ.Χ. 


Παράλληλα μας έδειξε πως στην παρέα της ήταν το διάσημο μοντέλο Kate Moss.


Ενώ  με την ανάρτησή της έδωσε και εξηγήσεις για το σάλο που προκάλεσε, λέγοντας πως δεν παραβίασε το dress code του Βατικανού, αφού όταν επισκέφτηκε το ναό του Αγίου Πέτρου και την Καπέλα Σιστίνα, είχε φροντίσει να φορέσει ένα μακρύ μαύρο πανωφόρι που κάλυπτε τα πάντα.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!