VIRAL

H Ελευθερία Ελευθερίου απαντά στη φήμη πως έκανε σεξ με τον Αλέξη Παππά [βίντεο]

Μεγάλο χαμό προκάλεσαν τα όσα είπε ο Τριαντάφυλλος στον τελικό του Survivor για συμπαίκτες του που έκαναν σεξ στον Άγιο Δομίνικο και σήμερα η Ελευθερία Ελευθερίου έσπευσε να απαντήσει στα όσα ακούστηκαν.

Συγκεκριμένα στο χθεσινό live του Μεγάλου Τελικού του Survivor όπου παρευρίσκονταν σχεδόν όλοι οι πρώην παίκτες (ήταν εκεί και η Ελευθερία Ελευθερίου αλλά απουσίαζαν ο Αλέξης Παππάς και άλλοι παίκτες) ο Τριαντάφυλλος πήρε το μικρόφωνο και θέλησε να αποκαλύψει ποιοι συνευρέθηκαν ερωτικά στο παιχνίδι. Όμως δεν το έκανε, ωστόσο, πέταξε μια ατάκα που έκανε τους πάντες να παγώσουν, αφού ανέφερε τα ονόματα των Ελευθερίου και Παππά και μετά ο Πάνος Καλίδης... ολοκλήρωσε το όλο σκηνικό με μια δική του ατάκα.


Το όλο σκηνικό έχει προκαλέσει αναρίθμητα σχόλια και σήμερα το πρωί ο Γιώργος Ασημακόπουλος σε δηλώσεις του στην εκπομπή της Τσιμτσιλή είπε

«Η Ελευθερία απάντησε όχι, σαφώς. Δεν είχε το χρόνο να υπερασπιστεί τον εαυτό της, δεν είχε μικρόφωνο. Ήμουν μπροστά στο σκηνικό. Αλήθεια, δεν γνωρίζω αν έχει γίνει κάτι ερωτικό. Όταν ειπώθηκε αυτό η Ελευθερία κοκκίνισε. Ζήτησε μικρόφωνο για να απαντήσει εκείνη τη στιγμή, αλλά δεν της το έδωσαν. Το είχε ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος όπου βλέπει μικρόφωνο δεν το αφήνει. Εγώ της είπα “Ελευθερία, πάρε το μικρόφωνο να μιλήσεις κι εσύ για να το ξεκαθαρίσεις”. Δεν την είδα ενοχλημένη», είπε ο Γιώργος Ασημακόπουλος.


Ακολούθησε εμφάνιση της Ελευθερίας στην εκπομπή της Καραβάτου, όπου η Κύπρια τραγουδίστρια έσπευσε να ξεκαθαρίσει το τοπίο... διευκολύνοντας την παρουσιάστρια που έμοιαζε να δυσκολεύεται να κάνει τη σχετική ερώτηση

«Δεν σου είναι εύκολο. Μόνο για τον Τριαντάφυλλο είναι όλα εύκολα. Θες να σε βοηθήσω; Ο Τριαντάφυλλος είναι ο Τριαντάφυλλος που ξέρουμε. Γενικά τρολάρει. Φυσικά και εννοείται πως όχι. Απλά εκείνη τη στιγμή έλεγα δεν υπάρχει ο Παππάς εδώ να σε βάλει λίγο στη θέση σου.

Εκείνη τη στιγμή δεν θα μπορούσα να πω κάτι. Τι να κάνω; Γέλασα. Αν είχαμε Συμβούλιο θα τον ψήφιζα. Δεν το έκανε για να με προσβάλει. Στο μυαλό του θεώρησε ότι είναι μια πλάκα. Δεν ήταν και ό,τι πιο ωραίο», δήλωσε η Ελευθερία Ελευθερίου.

«Με τον Αλέξη Παππά έχουμε άψογες σχέσεις. Η σχέση μας είναι καθαρά φιλική», ξεκαθάρισε και έβαλε τελεία στο θέμα η Ελευθερία Ελευθερίου.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!