ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τετάρτης 14 Ιουλίου 2021

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο θα υπάρξει ανάγκη για τακτοποίηση, οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για διεκπεραιώσεις. Σε συναισθηματικό επίπεδο προσοχή στην εσωστρέφεια, καλό θα είναι να υπάρξει η διάθεση για εκδήλωση αισθημάτων, αυτό θα βοηθήσει στο να φύγουν τα μπερδέματα και οι αμφιβολίες.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η μέρα σε καλεί να κάνεις μία νέα αρχή σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή, δημιουργικές ασχολίες που σε ενδιαφέρουν, σε ότι αφορά τα παιδιά. Προσοχή καθώς ο υποκειμενισμός και πιθανή ψυχρότητα μπορεί να οδηγήσουν στο να πάρεις αποστάσεις από σημαντικά πρόσωπα για εσένα.

Επαγγελματικά – οικονομικά 

Είναι σημαντικό για εσένα να αξιοποιήσεις πιθανές ευκαιρίες που θα σου δοθούν αρκεί να αντιληφθείς ότι πρέπει να ξεφύγεις από υπερβολές και αμετροέπεια που θα ενοχλήσουν. Με σκληρή δουλειά και προσπάθεια είναι γεγονός ότι μπορείς να καταφέρεις ότι βάλεις στο μυαλό σου, να θυμάστε ότι το άγχος δεν θα σε ωφελήσει.

Είναι καθοριστικό να αντιληφθείς ποιες ανάγκες του συντρόφου σου είναι καθοριστικές καθώς είναι σημαντικό να ξεφύγεις από τον εγωκεντρισμό που μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθος μονοπάτια. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να έρθει στο πλευρό σου που σε καλεί να δεις με ρεαλιστικούς όρους στην προσωπική σου ζωή.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, γίνεσαι πιο εξωστρεφής από ποτέ καθώς εκδηλώνεις με αμεσότητα συναισθήματα και ανάγκες κυρίως στην προσωπική σου ζωή. Η μέρα απογειώνει τη σχέση σου και δημιουργεί συνθήκες για μοναδική διασκέδαση με το πρόσωπο που αγαπάς.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι γεγονός ότι μπορείς να πάρεις σημαντικές πρωτοβουλίες σε επαγγελματικό επίπεδο που να σε βοηθήσουν να αναπτυχθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Προσοχή καθώς ο εγωκεντρισμός και υπερβολές μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα και δυσαρέσκεια στο επαγγελματικό περιβάλλον.

Αισιοδοξία κυριαρχεί στην προσωπική σου ζωή και δημιουργεί την καλύτερη δυνατή ατμόσφαιρα για να απολαύσεις υπέροχες στιγμές διασκέδασης και πάθους με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πολλοί είναι αυτοί που θα προσπαθήσουν να σε προσεγγίσουν καθώς εντυπωσιάζεις με την γοητεία και τη λάμψη σου.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, στρέφεις το ενδιαφέρον σου σε συζητήσεις και σχέδια που υπάρχουν και αφορούν το οικογενειακό περιβάλλον. Η μέρα σε βοηθά να κλείσεις οικογενειακές υποθέσεις οικονομικού ενδιαφέροντος.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η μέρα είναι ιδανική για να τακτοποιήσεις υποθέσεις οικονομικής φύσεως που εμπλέκεται η οικογένειά σου. Η τύχη θα είναι με το μέρος σου καθώς οι συναλλαγές και συμφωνίες μπορούν να εξελιχθούν ιδανικά για εσένα. Μην διστάσεις να προχωρήσεις σε συμφωνίες σε σχέση με την ακίνητη περιουσία.

Ρομαντισμός και αισθησιασμός βρίσκονται σε απόλυτη αρμονία και λειτουργούν ευεργετικά στη σχέση και στα συναισθήματα που τρέφεις για το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον που θα εκτοξεύσει το πάθος στα ύψη.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η μέρα μπορεί να είναι ένα νέο ξεκίνημα για εσένα σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές του ανάγκες. Δεν αποκλείεται να ξεκαθαρίσεις τι θέλεις πραγματικά σε προσωπικό επίπεδο παίρνοντας αποστάσεις από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ξεκαθαρίσματα σε οικονομικό επίπεδο μπορεί να υπάρξουν με τους συνεργάτες σου καθώς φαίνεται να παίρνεις αποστάσεις από τα πράγματα για να εντοπίσεις τι πραγματικά είναι ωφέλιμο για εσένα. Είναι σημαντικό να μην εγκλωβιστείς στην αδιαλλαξία καθώς δεν θα βοηθήσει να βρεθούν οι απαραίτητες λύσεις.

Η υπομονή και η επιμονή σου μπορούν να βοηθήσουν τη σχέση να ξεπεράσει εμπόδια, όμως είναι σημαντικό να μην αφεθείς στο πείσμα που θα ενοχλήσει έντονα το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα γνωριμία που θα παίξει σταθερό και μακροχρόνιο ρόλο στην προσωπική σου ζωή.

 

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η μέρα δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μία νέα αρχή σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου. Είναι γεγονός ότι ιδιαίτερα στα επαγγελματικά καλείσαι να προσπαθήσεις και να δουλέψεις σκληρά για να έρθεις πιο κοντά από ποτέ στόχους σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι πρωτοβουλίες που μπορείς να πάρεις σε ότι αφορά τις συνεργασίες και τα επαγγελματικά σου μπορούν να αποδώσουν αρκεί να αφήσεις στην άκρη έντονα υποκειμενικές τάσεις και να δείξεις διάθεση για σκληρή δουλειά. Μόνο έτσι θα καταφέρεις να επιτυχείς τους επαγγελματικούς σου στόχους.

Ο υποκειμενισμός και η διάθεση να παρεξηγείς με ευκολία αυτά που εκφράζει το ταίρι σου μπορεί να οδηγήσουν στο να πάρετε αποστάσεις, καλό είναι να προστατεύσεις τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να έρθει στη ζωή σου που θα σε βοηθήσει να αναθεωρήσεις σε σημαντικό βαθμό την καθημερινότητα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η μέρα σε καλεί να αφήσεις πίσω σου κάνοντας μία νέα αρχή ζητήματα που εκκρεμούν και σε έχουν πληγώσει. Δεν αποκλείεται να ξεκαθαρίσεις θέματα στην προσωπική σου ζωή που έχουν αφήσει τραύμα μέσα σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε επαγγελματικές προτάσεις που μπορεί να δεχθείς καθώς έχεις διάθεση να ωραιοποιήσεις αυτά που ακούς και σου προτείνονται. Φρόντισε να μην υποτιμάς τον εαυτό σου και διεκδίκησε το καλύτερο δυνατό χωρίς παρωπίδες και εγωισμό.

Ήρθε η ώρα να λύσεις καταστάσεις του παρελθόντος που ταλαιπωρούν τη σχέση σου, ξεκαθάρισε τη θέση σου χωρίς συναισθηματικά ξεσπάσματα και υποκειμενικές διαθέσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψουν, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου ώστε να δείξεις τα πραγματικά σου όρια.

 

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η μέρα ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο σε ότι αφορά τις φιλικές σχέσεις, στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις, ομαδικές προσπάθειες που θέλεις να συμμετέχεις. Γεγονός είναι ότι οι αυξημένες υποχρεώσεις σε οδηγούν να ξεκαθαρίσεις τι θέλεις να ακολουθήσεις και τι όχι.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Δεν αποκλείεται να κάνεις μία νέα αρχή σε ότι αφορά επαγγελματικά σου καθόλου θέλεις να έρθεις πιο κοντά από ποτέ σε όνειρα που έχεις θέση. Σημαντικό είναι να αναλάβεις τις ευθύνες που χρειάζεται ώστε να ανταποκριθείς στις απαιτήσεις καθώς η σκληρή δουλειά θα δώσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Προσοχή σε αλαζονικές συμπεριφορές και τάσης ανεξαρτησίας που εκδηλώνονται στη σχέση σου και μπορεί να σε οδηγήσουν μακριά από το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το φιλικό περίγυρο μπορεί να προκύψουν νέα πρόσωπα, είναι σημαντικό να ξεπεράσεις νοοτροπίες και νόρμες που μπαίνουν εμπόδιο στις εξελίξεις.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η μέρα μπορεί να δημιουργήσει σημαντικές νέες ευκαιρίες στην επαγγελματική σου ζωή που καλείσαι να αξιοποιήσεις. Προσοχή καθώς μπορεί να γίνεις ιδιαίτερα αυστηρός και σκληρός με τους γύρω σου και αυτό να προκαλέσει ένταση.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Σου δίνεται η ευκαιρία να προχωρήσεις με δυναμισμό σε νέα πράγματα την επαγγελματική σου ζωή. Είναι σημαντικό όμως να ξεφύγεις από το έλλειμμα αντικειμενικότητας και από την αυστηρότητα που μπορεί να δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα με τους ανωτέρους σου.

Φρόντισε να πάρεις αποστάσεις από το άγχος της δουλειάς και να δώσεις στον/η σύντροφό σου την απαραίτητη προσοχή που χρειάζεται για να υπάρξει ομαλότητα στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον μπορεί να προκύψουν νέα πρόσωπα, η επικριτικότητα δεν θα αρέσει για αυτό άφησε την στο περιθώριο.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η μέρα σε ωθεί σε νέα ξεκινήματα που αφορούν ζητήματα σε σχέση με το εξωτερικό, θέματα εκπαίδευσης σε ότι αφορά τον έρωτα και την προσωπική σου ζωή. Το έλλειμμα αυτοπεποίθησης θα μπει εμπόδιο στις όποιες εξελίξεις, είναι σημαντικό να πιστέψεις στον εαυτό σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Πολλά όνειρα και σχέδια μπορεί να υπάρχουν σε επαγγελματικό επίπεδο, όμως οικονομικά ζητήματα δεν αποκλείεται να μπουν εμπόδιο και αυτό να σε απογοητεύσει. Μην χάνεις την αισιοδοξία σου και επικεντρώσου σε πιθανές προτάσεις που ανοίγουν νέους ορίζοντες μπροστά σου. Η προσωπική σου εξέλιξη στον επαγγελματικό στίβο είναι ο στόχος.

Η αισιοδοξία και η θετική πλευρά του εαυτού σου περιορίζεται λόγω των προσωπικών σου ανασφαλειών, κάτι που μπορεί να επηρεάσει άμεσα τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα πρόσωπα μπορεί να έρθουν στη ζωή σου μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να πατήσεις στα πόδια σου δείχνοντας την πραγματική του αξία. 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η μέρα σε οδηγεί σε μία νέα αρχή σε ότι αφορά ζητήματα οικονομικής φύσεως σε σχέση με τρίτους ή επιχειρηματικές δράσεις που σε ενδιαφέρουν. Η ξεκάθαρη στάση σου θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από το έλλειμμα καχυποψίας που μπορεί να σε ταλαιπωρήσει.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οικονομικές υποθέσεις και επιχειρηματικές κινήσεις σε απασχολούν έντονα κακό σε ενδιαφέρει να προχωρήσεις σε νέες καταστάσεις που μπορούν να αποδώσουν σημαντικά οφέλη. Καλά θα κάνεις να πάρεις αποστάσεις από τα πράγματα και να δεις αντικειμενικά και ρεαλιστικά τι μπορούν να σου προσφέρουν οι συμφωνίες αυτές.

Δεν θα διστάσεις να δείξεις τα όριά σου στο πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου ξεφεύγοντας από ανασφάλειες και αμφιβολίες που μπορεί να επηρεάζουν σημαντικά την ψυχολογία σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να έρθει στη ζωή σου που θα σε αναστατώσει και θα σε βοηθήσει να ωριμάσεις και να κοιμηθείς σημαντικά.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η μέρα μπορεί να οδηγήσει σε ένα νέο κεφάλαιο στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσεις ζητήματα του παρελθόντος που ακόμα σε βαραίνουν και επηρεάζουν και την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ανοίγει ένας νέος κύκλος σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου, είναι σημαντικό όμως να μην αφήσεις αμφιβολίες και προκαταλήψεις να επηρεάσουν τις κινήσεις και τις σημαντικές σχέσεις στην επαγγελματική σου ζωή. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν παρασκηνιακές διεργασίες, φρόντισε να τις ξεπεράσεις δείχνοντας αυτοπεποίθηση.

Ξεκαθάρισε στο ταίρι σου αντικειμενικά και ρεαλιστικά τι είναι αυτό που μπορεί να σε έχει πληγώσει το παρελθόν ώστε να καταφέρεις να το αφήσεις πίσω σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να έρθει στη ζωή σου πού θα τονίσει την ανάγκη να αντιμετωπίσεις και να κλείσεις και πάμε από το παρελθόν που ακόμα σε ταλαιπωρούν. 

 

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, σήμερα νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να συζητήσεις για σημαντικά ζητήματα σε επίπεδο διαπροσωπικών σχέσεων επιδιώκοντας να δημιουργήσεις ένα περιβάλλον αρμονίας. Το απόγευμα απογειώνει την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Μπορείς να προχωρήσεις με γοργούς ρυθμούς σε συνεργασίες που θα αποφέρουν σημαντικά κέρδη για εσένα και θα σε φέρουν πιο κοντά από ποτέ σε στόχους και φιλοδοξίες που έχεις θέσει. Ήρθε η ώρα να απολαύσεις το καλύτερο για εσένα στην επαγγελματική σου ζωή.

Η συναισθηματική σου ζωή εκτοξεύεται λόγω της καλής διάθεσης που υπάρχει και από τους δύο για να ξεπεράσετε καταστάσεις που μπορεί να σας ταλαιπώρησαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Αν είσαι αδέσμευτος/η φλερτάρεις και αυτό είναι δύσκολο να μην εντυπωσιάσει, πολλά πρόσωπα θα δείξουν άμεσα το ενδιαφέρον τους για εσένα.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!