VIRAL

Viral έγινε o #GreekFreak Γιάννης Αντετοκούνμπο σε όλο τον κόσμο [βίντεο]

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο απέδειξε περίτρανα τα ξημερώματα ότι έχει τη στόφα πρωταθλητή χαρίζοντας τη νίκη στους Μπακς. tο παιδί από τα Σεπόλια αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα έτρεξε «καρφί» προς το κοινό αναζητώντας τη μητέρα, τα αδέλφια και τη σύζυγό του, Μαράια, που είναι και έγκυος  στο δεύτερο παιδί τους.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ οδήγησε την ομάδα του και πάλι στην κορυφή του ΝΒΑ ύστερα από 50 χρόνια και έκανε ταυτόχρονα περήφανη ολόκληρη την Ελλάδα!

Ο Έλληνας πρωθυπουργός έσπευσε να κάνει τη δική του ανάρτηση, για τη σπουδαία διάκριση του ΓΙάννη Αντετοκούνμπο.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πρόσθεσε παράλληλα μία ακόμα μοναδική διάκριση στο ενεργητικό του, καθώς συνδύασε την κατάκτηση του τίτλου του NBA, με την ανάδειξή του σε πολυτιμότερο παίκτη των τελικών!

Στην Ελλάδα, αλλά και σε άλλα μέρη του πλανήτη τα hashtags #GreekFreak και #Giannis έγιναν αμέσως trending στο twitter

Συγκεκριμένα o «Greek Freak» μέτρησε στη σειρά με τους Σανς 35,2 πόντους κατά μέσο όρο, 13,2 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 1,8 ασίστ και 1,2 τάπες, σουτάροντας με 61% εντός παιδιάς!

Επιπλέον σημείωσε 20 πόντους στο τρίτο δωδεκάλεπτο, κάτι που έχει καταφέρει σε τελικούς μόνο ο Μάικλ Τζόρνταν το 1993. Τα κατορθώματα του Έλληνα σταρ δεν σταματούν εκεί, καθώς ο Αντετοκούνμπο έγινε μόλις ο 7ος παίκτης στην ιστορία του ΝΒΑ που σημείωσε 50 πόντους σε αγώνα των ΝΒΑ Finals και ο πρώτος μετά τον Σακίλ Ο’Νιλ που είχε +40 πόντους και +10 ριμπάουντ σε τρία διαφορετικά παιχνίδια στους NBA Finals.

Ο «Greek Freak» έγινε, τέλος, ο τρίτος Ευρωπαίος μετά τους Τόνι Πάρκερ (2007, Σπερς) και Ντιρκ Νοβίτζκι (2011, Μαβερικς), που κατακτάει το συγκεκριμένο βραβείο.

Ο ίδιος δε έστειλε και ένα μήνυμα στους Έλληνες φαν του, λέγοντας πως περιμένει να έχει θερμή υποδοχή στο αεροδρόμιο.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!