WOMEN'S GUIDE

Δύο tips για τα κραγιόν που έχεις να μάθεις από 2 διάσημες Γαλλίδες influencers

Η λέξη "Παριζιάνα" είναι εδώ και δεκαετίες συνώνυμη του στυλ και δυο Παριζιάνες influencers με το στυλ τους, αποδεικνύουν περίτρανα πως αυτό δεν συμβαίνει τυχαία.

Η Jeanne Damas και η  Daphne Moreau, είναι δυο Παριζιάνες που μονίμως φιγουράρουν στη λίστα με τις πιο διάσημες Γαλλίδες influencers και μάλιστα και οι δυο έχουν γίνει διάσημες για τα περίφημα "red lips" τα κατακόκκινα χείλη που είναι συνώνυμα του γαλλικού στυλ, χωρίς όμως να έχουν τίποτα το επιτηδευμένο στις εμφανίσεις τους.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jeanne (@jeannedamas)

 

Γενικά οι Γαλλίδες πιστεύουν στην αυθεντικότητα και χρησιμοποιούν το μακιγιάζ για να αναδείξουν τα χαρακτηριστικά τους. Για εκείνες, η ευτυχία και η χαρά ξεκινά από μέσα μας και βλέπουν το μακιγιάζ σαν μια καθημερινή απόλαυση.

Έτσι, δεν θα τις δεις ποτέ με πολύ βαρύ makeup ή contouring. Αντίθετα, μπορεί να φορέσουν κόκκινο κραγιόν στο σούπερ μάρκετ ή σκιά με glitter στο brunch.

Και οι δυο διάσημες influencers λοιπόν θα σου πουν πως λατρεύουν το κόκκινο κραγιόν και πως αποτελεί την πιο sfae επιλογή παντού και όλες τις ώρες.

Και οι δυο όμως, θα σου πουν πως αποφεύγουν να επανεφαρμόζουν συνέχεια το κραγιόν τους και να κάνουν τέλεια περιγράμματα. Οι ίδιες απλά εφαρμόζουν σωστά το κραγιόν, χωρίς έντονα περιγράμματα και μετά απλά το αφήνουν να παραμείνει στα χείλη, ακόμα και αν αυτό σταδιακά έχει αρχίσει να φεύγει από κάποια σημεία. Και όμως όπως θα δείτε παραμένουν κουκλάρες!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jeanne (@jeannedamas)

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!