ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τετάρτης 28 Ιουλίου 2021

Ο Δίας εισέρχεται στον Υδροχόο και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 29 Δεκεμβρίου, έμφαση θα δοθεί στη συλλογική δράση, τα χαρακτηριστικά θα είναι κοινωνικότητα, αλτρουισμός, το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στη δικαιοσύνη, στην ισότητα και γενικότερα σε ζητήματα του κοινωνικού συνόλου.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η καλή διάθεση σου επιτρέπει να βρεθείς με δικούς σου ανθρώπους κυρίως του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού περιβάλλοντος που είχες καιρό να δεις. Η ανάγκη για επικοινωνία μπορεί να φέρει και συζητήσεις πραγματικού ενδιαφέροντος που σε ικανοποιούν. Η έντονη ευαισθησία το βράδυ αλλάζει τη διάθεσή σου. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η ανάγκη να ξεφύγεις από τα τετριμμένα σε οδηγεί να μιλήσεις ζητήματα ρουτίνας και εκεί μπορεί να εκτεθείς. Φρόντισε να αποφύγεις συζητήσεις για νομικά θέματα καθώς οι προτάσεις που θα ακούσεις δεν είναι εφικτές όμως δεν είναι εύκολο να το εντοπίσεις και τα λάθη είναι πολύ πιθανά.

Ερωτικά

Μπορείς να δημιουργήσεις μοναδικές εικόνες και στιγμές με το ταίρι σου όπου θα περάσεις υπέροχα, καλά θα κάνεις όμως να αφήσεις σημαντικές συζητήσεις και αποφάσεις για άλλη στιγμή γιατί μπορεί να απογοητευτείς. Ο αδέσμευτος δείξε προσοχή σε νέες γνωριμίες που φαίνονται ιδανικές όμως πιθανότατα δεν είναι.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, πιθανό είναι να σε κυριεύσουν φόβοι και ανασφάλειες που έρχονται στην επιφάνεια και σου δημιουργούν εκνευρισμό. Φρόντισε να χειραγωγήσεις την οποία νευρικότητα γιατί δεν αποκλείεται να δημιουργήσει προβλήματα στις σχέσεις με τους γύρω σου. Η καχυποψία εντείνεται στο μέγιστο και δημιουργεί προβλήματα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Πιθανό είναι να σκέφτεσαι οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους, υποχρεώσεις και επιχειρηματικά σχέδια που μπορεί να έχεις. Το μόνο που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι πιθανές μεγάλες υποσχέσεις να οδηγούν σε εξαπάτηση για αυτό καλά θα κάνεις να μην πάρεις αποφάσεις βεβιασμένες και κάτω από θολό τοπίο. Τα λάθη θα κοστίσουν. 

Ερωτικά

Προσπάθησε να ελέγξεις αρνητικά συναισθήματα που μπορεί να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα στη σχέση σου. Οφείλεις να καταλάβεις ότι οι προσωπικές σου ανασφάλειες δεν μπορούν να επηρεάζουν το ταίρι σου καθώς φαίνεται ότι δεν διστάζεις να εκτονωθείς σε αυτό. Το μυαλό θολώνει και μπορεί να παρεκτραπείς.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, η έντονη κοινωνική διάθεση που σε διακατέχει σου δίνει την ευκαιρία να απολαύσει στις παρέες και την εξωστρέφεια ανταλλάσσοντας απόψεις καθώς διεκδικείς την αποδοχή των γύρω σου. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε πολλούς πού για να σε κολακέψουν μπορούν να πουν πράγματα δεν υφίστανται επιδιώκοντας να σε ξεγελάσουν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι συνεργασίες σου και η πορεία τους είναι στο μυαλό σου και μπορεί να σε απασχολήσουν έντονα κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι είναι ότι δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να πάρεις αποφάσεις που μπορεί να παίξουν καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη τους, καθώς φαίνεται να μην έχεις αντικειμενικό κριτήριο. 

Ερωτικά

Νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να επικεντρωθείς στο ταίρι σου και να περάσεις μοναδικές στιγμές μαζί του. Ο έντονος συναισθηματισμός τις βραδινές ώρες μπορεί να οδηγήσει σε παρεξηγήσεις όταν σε απογοητεύσουν. Ο αδέσμευτος κράτησε μικρό καλάθι για πιθανές νέες γνωριμίες που μπορεί να φαίνονται ιδανικές όμως πιθανά να μην είναι.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, έχεις ρίξει όλο σου το βάρος στο να τακτοποιήσεις ζητήματα της καθημερινότητας που μπορεί να σε απασχολούν έντονα. Αυτό όμως και οργή στο να γκρινιάζεις και να επικρίνεις τους γύρω σου με μεγάλη ευκολία κάτι που ενοχλεί σημαντικά και επηρεάζει τις σχέσεις με το περιβάλλον σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι καθημερινές υποχρεώσεις στη δουλειά είναι πολλές και μπορεί να ετοιμάζεσαι για να δραστηριοποιηθείς και να δώσεις λύσεις. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να ασχοληθείς όλη την ημέρα με ότι έχεις αναλάβει γιατί ο κορεσμός αυξάνεται και δεν αφήνεις τον εαυτό σου να ξεκουραστεί από τις απαιτήσεις την έντονη δράση. 

Ερωτικά

Δεν αποκλείεται το ταίρι σου να νιώσει αδικημένος από τη συμπεριφορά σου καθώς φαίνεται να ασκείς κριτική με το παραμικρό και αυτό να δημιουργεί εντάσεις. Ιδιαίτερα το βράδυ φαίνεται να χάνεις το μέτρο και δεν αποκλείεται να του χρεώσεις πράγματα λανθασμένα δημιουργώντας ένταση και διάθεση για συγκρουσιακές καταστάσεις που είναι προτιμότερο να αποφύγεις.

 

ΛΕΩΝ

Λέοντα, μην χάσεις την ευκαιρία σήμερα να περάσεις όμορφα με όποια παρέα κι αν βρεθείς καθώς φαίνεται ότι η καλή σου διάθεση θα σε οδηγήσει στο να δρομολογήσεις την κατάλληλη έξοδο για εσένα. Η ανάγκη να τραβήξεις την προσοχή μπορεί να οδηγήσει σε λάθη και τελικά στο να ενοχλήσει τα πρόσωπα που περιβάλλεσαι. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η διάθεση να ασχοληθείς με ότι σου χρωστάει χρόνο σε καθημερινό επίπεδο δεν υπάρχει και το πιθανότερο είναι να αφήσει στην άκρη επαγγελματικές υποχρεώσεις που μπορεί να δεις από αύριο. Μόνο η δημιουργικότητα σε ενδιαφέρει και αυτή σου κεντρίζει την προσοχή. Προσοχή σε σπατάλες γιατί είναι πολύ εύκολο να υπάρξουν. 

Ερωτικά

Τα συναισθήματά σου σε κυριεύουν και θέλεις να τα εκδηλώσεις άμεσα εντυπωσιάζοντας το ταίρι σου. Προσοχή σε συζητήσεις και υψηλές απαιτήσεις που τελικά θα απογοητεύσουν. Ο αδέσμευτος κράτησε μικρό καλάθι για πιθανές αισθηματικές επιλογές που έρχονται στη ζωή σου γιατί μπορεί να αυταπατάσαι.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, απολαμβάνεις τις οικογενειακές στιγμές και είναι βέβαιο ότι δεν θα χάσεις ευκαιρία να βρεθείς με δικά σου πρόσωπα και να νιώσεις ζεστασιά και σταθερότητα δίπλα τους. Προσοχή δείξε στην έντονη κυκλοθυμία και στα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα που μπορεί να οδηγήσουν σε λάθος αντιδράσεις πού θα παρεξηγηθούν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν συζήτηση για θέματα ακίνητης περιουσίας που καλείται να διαχειριστείς, όμως να ξέρεις ότι το πιθανότερο είναι να μην ευοδώσουν πιθανές προτάσεις που σου γίνονται λόγω της υπερβολής που μπορεί να τις διακρίνουν. Προσοχή σε πρόσωπα που σου δίνουν φρούδες ελπίδες και μεγάλες υποσχέσεις. 

Ερωτικά

Εκμεταλλεύσου την ημέρα για να δημιουργήσεις την κατάλληλη ατμόσφαιρα στον προσωπικό σου χώρο με το ταίρι σου, φρόντισε βέβαια να μην μπεις σε σημαντικές συζητήσεις μαζί του γιατί η ένταση και η ευαισθησία σου πιθανόν να οδηγήσουν σε ξεσπάσματα. Ο αδέσμευτος δύσκολα θα αφεθείς σε ένα νέο πρόσωπο καθώς η σκέψη θολώνει από αναμνήσεις και τραύματα.

 

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, το βέβαιο είναι ότι θα προσπαθήσεις να επικοινωνήσεις με όποιο τρόπο μπορείς με πρόσωπα από το στενό σου περιβάλλον καθώς είναι σημαντικό για εσένα να ανταλλάξεις απόψεις για πιθανά θέματα που σε απασχολούν. Η κοινωνική σου ζωή παίρνει τα πάνω της και οι προτάσεις μπορεί να είναι πολλές.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Πιθανές εμπορικές συμφωνίες μπορεί να συζητηθούν και να σου δώσουν τη δυνατότητα να εκφράσεις σκέψεις για το πώς μπορεί να προχωρήσουν. Βέβαια μη βιαστείς σε υπογραφές γιατί μπορεί να ακούσεις πολλά και όμορφα αλλά δεν έχεις ξεκάθαρη εικόνα των πραγμάτων και δεν αποκλείεται να κάνεις λάθη.

Ερωτικά

Η καλή σου διάθεση δίνει την ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις καταστάσεις και ζητήματα με το ταίρι σου που μπορεί να είχαν ταλαιπωρήσει τη σχέση σας. Το να πραγματοποιήσεις μία κοντινή απόδραση είναι βέβαιο πότε θα λειτουργήσει άκρως ανανεωτικά και για τους δύο. Ο αδέσμευτος να θυμάσαι ότι τα πολλά λόγια δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, οι ανασφάλειές σου μπορεί να κυριαρχήσουν στην ημέρα και να δημιουργήσουν την ανάγκη να απομακρυνθείς από την έντονη κοινωνική ζωή και τις πολλές επαφές. Προσοχή ιδιαίτερα τις βραδινές ώρες γιατί η σκέψη θολώνει λόγω λανθασμένων υποθέσεων που τελικά μπορεί να οδηγήσουν στην πλήρη απογοήτευση.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η οικονομική ευμάρεια είναι αυτή που τελικά σε απασχολεί έντονα και μπορεί να σου δώσει την σιγουριά και την ασφάλεια που αποζητάς. Φρόντισε να μην μπεις σε συζητήσεις οικονομικής φύσεως ή να μην δώσεις υποσχέσεις που μπορεί να είναι σημαντικές γιατί τα πρόσωπα που εμπλέκονται μπορεί να μην είναι ειλικρινή μαζί σου.

Ερωτικά

Η τρυφερότητα πιθανά να κυριαρχήσει με το ταίρι σου, αρκεί να ρθεις και να μην προσπαθήσεις να επιβάλλεις τις προσωπικές του απόψεις. Φρόντισε να περιορίσεις φοβίες που σε κάνουν να χάνεις το μυαλό σου. Ο αδέσμευτος προτίμησε να περάσεις καλά και να μην αφεθείς σε νέα πρόσωπα που μπορεί να θέλουν να σε εξαπατήσουν με τη συμπεριφορά τους. 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, νιώθεις ότι ήρθε η σειρά σου να πρωταγωνιστήσεις εκδηλώνοντας άμεσα τον δυναμισμό και το ταπεραμέντο σου. Φρόντισε βέβαια να κρατήσεις το μέτρο γιατί είτε εκνευρισμό είτε η λανθασμένη σκέψη για κάποια πράγματα μπορεί να οδηγήσουν σε καταστάσεις που θα επηρεάσουν αρνητικά η ψυχολογία σου και το περιβάλλον γύρω σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι συνεργασίες σου είναι πολύτιμες και επενδύεις σημαντικά σε αυτές, όμως στην παρούσα περίοδο δείχνεις έντονα τον εγωισμό σου και αυτό μπορεί να έχει αντίθετα αποτελέσματα από τα προσδοκώμενα. Συγκρατήσου και άφησε τις νέες προσπάθειες που έχεις στο μυαλό σου για αργότερα.

Ερωτικά

Μπορεί να γίνεις επιθετικός με το ταίρι σου καθώς φαίνεται να διεκδικείς την προσοχή του στον απόλυτο βαθμό. Δεν είναι εύκολο να συγκρατήσεις την ορμή σου και αυτό είναι κάτι που τελικά μπορεί να σου στοιχίσει. Ο αδέσμευτος μπορεί να κολακεύεσαι από νέα πρόσωπα πού όμως δεν έχουν ξεκάθαρα κίνητρα απέναντί σου.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η εσωστρέφεια κυριαρχεί και δημιουργεί ένα θολό τοπίο τόσο σε ότι αφορά τη συμπεριφορά σου όσο και σε ότι αφορά τις σκέψεις που μπορεί να τριβελίζουν το μυαλό σου. Ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσεις κατάματα πιθανές ανασφάλειες και απωθημένα πού μόνο προβλήματα σου δημιουργούν και δεν σε αφήνουν να τα ξεπεράσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η έντονη ανάγκη για να κλειστείς στον εαυτό σου απορροφά τη σκέψη και δεν σου επιτρέπει να δεις ξεκάθαρα πως πρέπει να διαχειριστείς καταστάσεις της δουλειάς που πιθανά σε απασχολούν έντονα. Καλά θα κάνεις να βρεις τον ρεαλισμό που χρειάζεται για να μπορέσεις να λειτουργήσεις μεθοδικά.

Ερωτικά

Νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να αφιερωθείς στο ταίρι σου και να δώσεις το καλύτερο κομμάτι του εαυτού σου στη σχέση σου που παίζει καθοριστικό ρόλο. Φρόντισε βέβαια να μην συζητήσεις καταστάσεις του παρελθόντος γιατί θα χαθεί το μέτρο. Ο αδέσμευτος μην εμπιστεύεσαι πρόσωπα του παρελθόντος που δεν δείχνουν πραγματικά τι θέλουν από εσένα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, το να συναναστραφείς με φιλικά πρόσωπα είναι το πρωτεύον σήμερα και σε βοηθά να δεις τη ζωή μέσα από ένα αισιόδοξο πρίσμα που έχεις πολύ ανάγκη. Καλά θα κάνεις βέβαια να δείξεις προσοχή σε πρόσωπα που μπορεί να υπόσχονται πολλά σε ότι αφορά τους στόχους σου, όμως το πιθανότερο είναι να σε εξαπατήσουν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η ανάγκη να κινηθείς και να δείξεις τι μπορείς να καταφέρεις σε καθιστά το πρόσωπο που παίρνει τις κατάλληλες πρωτοβουλίες και ηγείται της όποιας προσπάθειας σε επαγγελματικό επίπεδο. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που θα δώσουν την αίσθηση ότι μπορούν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων όμως τελικά να σε απογοητεύσουν.

Ερωτικά

Η διάθεση να οριοθετήσεις τον προσωπικό σου χώρο στη σχέση θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην πορεία της και στο πώς θα αντιμετωπίσει το ταίρι σου αυτήν σου τη διάθεση. Ο αντρέας μύρτος οι γνωριμίες μπορεί να είναι πολλές το φαίνεται να έχεις κοινά ενδιαφέροντα και ανησυχίες, όμως δεν αποκλείεται να αυταπατάσαι και τελικά να πληγωθείς.

 

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύες, οι κοινωνικές υποχρεώσεις που μπορεί να σε απασχολούν και να χρειάζεται να παρευρεθείς πιθανά αρχικά να σου δημιουργούν ένταση και τη διάθεση να απέχεις. Καλά θα κάνεις να αρπάξεις την ευκαιρία και να βγεις, φρόντισε βέβαια να μην δώσεις υποσχέσεις ή να μην εμπιστευτείς πρόσωπα που τελικά θα σε πληγώσουν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Δεν αποκλείεται να βρεθείς με πρόσωπα από τον επαγγελματικό περίγυρό και να κληθείς σε συζητήσεις σε ότι αφορά την καριέρα σου και τις επιλογές σου. Είναι σημαντικό να μην εντυπωσίασε στις από πιθανές προτάσεις που μπορεί να φαίνονται μοναδικές, όμως το πιθανότερο είναι να κρύβουν πράγματα που τελικά να μην σου αρέσουν καθόλου.

Ερωτικά

Η κατήφεια και η ανάγκη για να αποτραβηχτείς από το ταίρι σου είναι έντονη και είναι αυτό που τελικά μπορεί να δημιουργήσει ιδιαίτερα προβλήματα στη σχέση, καθώς φαίνεται να προτιμάς να περάσεις το χρόνο σου χωρίς τον άνθρωπο σου. Ο αδέσμευτος εντυπωσιάζεσαι από νέες γνωριμίες που δημιουργούν μεγάλες προσδοκίες, καλά θα κάνεις όμως να κρατήσεις μικρό καλάθι γιατί ο χρόνος μπορεί να ανατρέψει τα πάντα.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!