WOMEN'S GUIDE

H Hailey Bieber μας δείχνει πως κάνει μόνη της τέλεια beach wavy hair [βίντεο]

Τι δικό της κανάλι στο YouTube απέκτησε πριν από λίγους μήνες το πασίγνωστο μοντέλο και σύζυγος του ποπ σταρ Justin Bieber και έσπευσε να μας χαρίσει ένα hair tutorial βίντεο.

Η 24χρονη Αμερικανίδα καλλονή Hailey Baldwin Bieber, είπε πως πολλές φαν της τη ρωτούν για τα bbeach wavy hair με τα οποία συχνά εμφανίζεται ειδικά στις καλοκαιρινές διακοπές της (επισκέφτηκε και την Ελλάδα) και η ίδια, μας έδειξε βήμα - βήμα τι κάνει και ποια προϊόντα χρησιμοποιεί για να πετύχει αυτά τα τέλεια και άκρως καλοκαιρινά κυματιστά μαλλιά.


Η Hailey χρησιμοποιεί πρέσα μαλλιών – συγκεκριμένα το Dyson Corrale Straightener- που της χάρισε η αγαπημένη της hairstylist, Jen Atkin. Πολύ σωστά, ξεκινάει με την προετοιμασία των μαλλιών της πριν το εργαλείο styling: σε φρεσκολουσμένα μαλλιά, πριν το στέγνωμα, ψεκάζει το σπρέι για όγκο Ouai Volume Spray “είναι το καλύτερο, μυρίζει υπέροχα!” λέει .

Αφού τα στεγνώσει με το πιστολάκι, ψεκάζει όλο το κεφάλι της με το σπρέι φορμαρίσματος IGK Beach Club Volume Texture Spray  και χωρίζει τα μαλλιά της μισά μισά, στερεώνοντάς τα ψηλά με ένα hair clip. Ξεκινάει να δουλεύει το κάτω μέρος σε τμήματα, περνώντας κάθε ένα με την πρέσα και κάνοντας “απαλές κυματιστές κινήσεις”, όπως εξηγεί. “Η υφή των μαλλιών μου μετά το λούσιμο είναι πολύ sleek για αυτό χρειάζεται να τα ψεκάζω ενδιάμεσα με το σπρέι φορμαρίσματος, για να τους δώσω περισσότερο κράτημα”, λέει. Αφού τελειώσει με το κάτω μέρος, συνεχίζει τα μαλλιά που είχε στερεωμένα με το clip.

Αφού ολοκληρώσει τη διαδικασία ελέγχει αν υπάρχουν σημεία που της ξέφυγαν και ψεκάζει λίγο ακόμα σπρέι φορμαρίσματος. Στη συνέχεια ψεκάζει στις ρίζες των μαλλιών το ξηρό σαμπουάν Not Your Mother’s Clean Freak Dry Shampoo “γιατί θέλω να είναι καθαρά και φρέσκα και την επόμενη μέρα”, εξηγεί, και ολοκληρώνει το wavy look ψεκάζοντας σε όλο το κεφάλι της το Phytolaque Soie Light Hold Hair Spray της Phyto για ανάλαφρο κράτημα.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!