ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολόγοι προσπαθούν να προβλέψουν το αποτέλεσμα των εκλογών

Μία μέρα έμεινε μέχρι τις εκλογές στην Ελλάδα και στο παιχνίδι των προγνωστικών μπαίνουν και οι... αστρολόγοι!

 

Τί λένε τα άστρα για τον Αλέξη Τσίπρα

Σύμφωνα με το astrology.gr την Κυριακή των εκλογών, η Σελήνη από διέλευση θα βρίσκεται στον 7ο οίκο του Αλέξη Τσίπρα, ( ο Αλέξης Τσίπρας είναι γεννημένος στις 28/7/1974)  πραγματοποιώντας όψη συνόδου με το Βόρειο Δεσμό του, προεικονίζοντας αφ' ενός ότι θα έχει μια γενικότερη αποδοχή από το εκλογικό σώμα και αφ' ετέρου την τάση για κυβέρνηση συνεργασίας.

Το προβάδισμα έναντι των αντιπάλων του θα είναι σαφές, λόγω του ότι ο διελαύνων Ουρανός, ο πλανήτης των ξαφνικών και δραστικών αλλαγών θα κάνει όψη τριγώνου με το γενέθλιο Βόρειο Δεσμό του Αλέξη Τσίπρα. Ωστόσο, εξ αιτίας του ότι ο αυστηρός κριτής του ζωδιακού, ο Κρόνος, από διέλευση θα πραγματοποιεί ακριβέστατη όψη τετραγώνου με τον γενέθλιο Άρη του, διαφαίνεται ένα «ψαλιδίσμα» των ποσοστών του σε σχέση με την εκλογική αναμέτρηση της 25ης Ιανουαρίου.

Εν κατακλείδι, το αποτέλεσμα της κάλπης της 20ης Σεπτεμβρίου θα είναι υπέρ του Αλέξη Τσίπρα, πλην όμως δεν θα είναι αντίστοιχο του Ιανουαρίου και ως εκ τούτου είναι πολύ πιθανόν να προκύψουν προβλήματα στον σχηματισμό ισχυρής κυβέρνησης με ορίζοντα τετραετίας.

Τί λένε τα άστρα για τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη

Η παρουσία του γενέθλιου Άρη του Τοξότη Ευαγγελου Μεϊμαράκη, στο ζώδιο της συναίνεσης, το Ζυγό, συνέβαλε στο να επενδύσει προεκλογικά στην πολιτική συνεννόηση για την υπέρβαση της κρίσης που περνά η χώρα, ενώ η θετική όψη του με τον Πλούτωνα συμβάλλει, όσο πλησιάζει η ώρα της κάλπης, στο να παρουσιάζεται πιο επιθετικός έναντι του Αλέξη Τσίπρα, προσπαθώντας να ενισχύσει τα δικό του προφίλ. Αυτά αναφέρει το atrology.gr που προσθέτει πως την ημέρα των Εκλογών, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης θα έχει τον διελαύνοντα Άρη σε σύνοδο με τον γενέθλιο Πλούτωνα, δείχνοντας ισχυρή θέληση για δράση και κίνητρο για επικράτηση. Παράλληλα όμως, θα έχει τόσο τον διελαύνοντα Δία όσο και τον διελαύνοντα Ποσειδώνα σε όψη τετραγώνου με τη γενέθλια Αφροδίτη του, υποδεικνύοντας ότι οι θέσεις του και το εκλογικό αφήγημα της Νέας Δημοκρατίας δεν θα τύχουν της απήχησης και της αποδοχής που θα ήθελε. 

Από την άλλη, ο διελαύνων Ερμής θα βρίσκεται επάνω στον γενέθλιο Άρη της Νέας Δημοκρατίας που δείχνει ένταση, αγωνία και εκνευρισμό ενώ παράλληλα ο διελαύνων Πλούτωνας, που σχετίζεται με τις μάζες, θα βρίσκεται σε όψη αντίθεσης με το γενέθλιο Άρη της Νέας Δημοκρατίας, σηματοδοτώντας έτσι και την άρνηση του κόσμου για περισσότερη ενίσχυση.

Ως εκ τούτου, το συμπέρασμα για την εκλογική μάχη της 20ης Σεπτεμβρίου, όσον αφορά στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και τον πρόεδρο της είναι ένας Βαγγέλης Μεϊμαράκης που δεν δείχνει να πείθει σε μια ακατάλληλη στιγμή για την Νέα Δημοκρατία.

Μια άλλη προσέγγιση

Από την άλλη η αστρολόγος Δήμητρα Παπανικολοπούλου μιλώντας στην ESPRESSO παραλληλίζει την εκλογική αναμέτρηση της 20ης Σεπτεμβρίου με εκείνη του Μαρτίου του 1875 όταν ο τότε πρωθυπουργός, Δημήτριος Βούλγαρης, έφτασε στο σημείο να διαπράξει μέχρι και εκλογική λαθροχειρία, με αποτέλεσμα τα τότε γεγονότα να μείνουν στην ιστορία με την ονομασία «στηλιτικά».

Η ίδια αναφέρεται στο διάστημα ανάμεσα στην ηλιακή έκλειψη που σημειώθηκε στις 13 Σεπτεμβρίου και στο τελευταίο «ματωμένο φεγγάρι» που έρχεται στις 28 Σεπτεμβρίου. «Ήταν πλανητικά ό,τι χειρότερο για τις επικείμενες εκλογές!», σημειώνει χαρακτηριστικά.

«Όσο λανθασμένη ήταν η απόφαση Σαμαρά να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές στις 25 Ιανουαρίου, άλλο τόσο επικίνδυνη αστρολογικά είναι και η 20η Σεπτεμβρίου που επέλεξε ο Αλέξης Τσίπρας για τη νέα εκλογική αναμέτρηση».

Σχολιάζει την αποχή λέγοντας ότι «εάν η αποχή ήταν κόμμα, ο επικεφαλής της θα ήταν ο πραγματικός νικητής, αφού θα σημειώσει και πάλι υψηλά ποσοστά!».

Αναφερόμενη στο αποτέλεσμα της κάλπης, εκτιμά ότι η χώρα θα οδηγηθεί και πάλι σε εκλογές. «Η Χρυσή Αυγή θα αυξήσει τα ποσοστά της, με αποτέλεσμα να αποτελέσει την έκπληξη των εκλογών. Η Βουλή αυτή αποτελείται από έξι έως εννέα κόμματα, γι’ αυτό θα δούμε κόμματα που θεωρούνται δεδομένα, να μην μπαίνουν και μεγάλα ονόματα πολιτικών να μην ξανακάθονται στα βουλευτικά έδρανα. Μετά τις εκλογές περιμένουμε να σχηματιστούν νέα όργανα από ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΛΑΕ, και Ποτάμι», συμπληρώνει.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!