VIRAL

H Taylor Swift έκανε λογαριασμό στο TikTok και προκάλεσε χαμό [βίντεο]

H 31χρονη ποπ σταρ Taylor Swift, μετρά ήδη πάνω από 175 εκατομμύρια followers στο Instagram και με το που αποφάσισε να ανοίξει δικό της λογαριασμό και στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης TikTok αμέσως έγινε viral και οι... swifties όπως αποκαλούν τις αναρίθμητες φαν της έπαθαν... παροξυσμό!

Η σταρ επεκτάθηκε και στο TikTok θέλοντας να προμοτάρει την επερχόμενη επανακυκλοφορία του Red.

Στην πρώτη ανάρτηση της τραγουδίστριας στην εφαρμογή είδαμε τα χείλη της να συγχρονίζονται με το «Screwface Capital» του Dave ενώ η ίδια δημιουργεί εκ νέου εμβληματικά fashion looks από μερικές από τις εννέα κυκλοφορίες άλμπουμ της. Για το άλμπουμ της Folklore για το 2020, για παράδειγμα, έχει ένα λευκό φόρεμα, που ταιριάζει απόλυτα στο θέμα του cottagecore. Για το Red του 2012; Φορά ένα κομψό μαύρο ζιβάγκο με κατακόκκινα χείλη. Αλλά είναι το ηλιόλουστο κίτρινο λουλουδάτο φόρεμά της από το Reformation, το φόρεμα «Joyce», που ξαναγυρίζει στις άφοβες μέρες του 2008, που έχει g;inei σήμερα ανάρπαστο μιας και στην πραγματικότητα, εξαντλήθηκε αμέσως αφού το φόρεσε.

Όπως αναφέρει το in.gr αυτό το φόρεμα, το οποίο πωλείται για 218 δολάρια, εξαντλήθηκε γρήγορα σε όλα τα μεγέθη. Τα καλά νέα, ωστόσο, είναι ότι εξακολουθεί να είναι διαθέσιμο σε άλλες χρωματικές αποχρώσεις, όπως ένα σταθερό υπόλευκο ή σε εκτύπωση κερασιού. Δεν είναι η πρώτη φορά που ένα αντικείμενο μόδας ή ομορφιάς γίνεται viral στο TikTok, αλλά με ένα αστέρι μεγαβάτ όπως η Taylor να το φοράει, το καλοκαιρινό φόρεμα μπορεί να γίνει το πιο δύσκολο ρούχο να αποκτηθεί το αυτήν την σεζόν.

Αξίζει δε να σημειωθεί πως η Taylor αμέσως έσπασε ένα ρεκόρ στο TikTok καθώς απέκτησε πάνω από 100 000 followers στη συγκεκριμένη πλατφόρμα μέσα σε λιγότερο από 34 λεπτά!

 

@taylorswift

Lots going on at the moment: Red (my version) vinyl is up for presale on my site and oh I’m on tiktok now let the games begin #SwiftTok

original sound - Taylor Swift

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!