VIRAL

Η νέα ανάρτηση της Βίκυς Χατζηβασιλείου για την πανδημία προκάλεσε χαμό

Μια νέα πόζα της με μπικίνι, ανέβασε πρόσφατα στο Instagram, η 57χρονη παρουσιάστρια Βίκυ Χατζηβασιλείου, αλλά αυτή τη φορά, προκάλεσε αμέτρητα σχόλια, όχι εξαιτίας του καλλίγραμμου και νεανικού κορμιού της, αλλά εξαιτίας των όσων έγραψε για την πανδημία και τα εμβόλια.

Μάλιστα στην ανάρτησή της η Βίκυ Χατζηβασιλείου έκανε tag τον Βασίλη Κικίλια, ο οποίος όμως μετά το χθεσινό ανασχηματισμό της κυβέρνησης Μητσοτάκη, δεν είναι πλέον Υπουργός Υγείας.
Συγκεκριμένα η Βίκυ Χατζηβασιλείου αποχαιρέτησε το καλοκαίρι κάνοντας ένα σχόλιο που αφήνει αιχμές για την αποτελεσματικότητα των εμβολίων και των μέτρων κατά της πανδημίας γράφοντας: «Καλημέρα και καλή εβδομάδα αγαπημένοι μου! Ο Αύγουστος τα μαζεύει και φεύγει, εμείς όμως γαντζωνόμαστε στα ηλιόλουστα ξέφτια του. Τα ξέφτια του κορονοϊού ωστόσο δεν φαίνονται πουθενά. Η επέλασή του ισχυρή και χωρίς διάκριση! Αυτή τη στιγμή νοσούν με όλα τα συμπτώματα στο στενό μου περιβάλλον στη Θεσσαλονίκη, περί τα 30 άτομα, φίλοι και συγγενείς, όλοι δις εμβολιασμένοι, που κόλλησαν τη μετάλλαξη Δ επίσης από δις εμβολιασμένους. Δυστυχώς κ @vkikilias δεν μπορούμε να μιλάμε για “πανδημία των ανεμβολίαστων” αλλά για πανδημία σκέτο. Και κατά σύμπτωση συμφωνεί μαζί μου και η τελευταία μελέτη του CDC, όπως δημοσιεύτηκε εχθές στο Bloomberg, που υποστηρίζει ότι οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν τον κορονοϊό σχεδόν όπως και οι ανεμβολίαστοι. ΔΥΣΤΥΧΏΣ… όπως ΔΕΛΤΑ!

Τελικά θα θέλαμε μια σαφή απάντηση: τα εμβόλια καλύπτουν όντως τη μετάλλαξη Δ; Αν μεταδίδουν και οι εμβολιασμένοι πώς θα χτιστεί το τείχος ανοσίας; Και μήπως να εξετάσετε το ενδεχόμενο η μάσκα να είναι υποχρεωτική σε όλους και οπουδήποτε (μέσα-έξω);

(Και μήπως να παραμείνω σ’αυτή τη βραχονησίδα…;)

Υγιαίνετε!».

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!