VIRAL

«Είμαι γκαζάκιας, μου αρέσει η ταχύτητα» δήλωνε ο Mad Clip μήνες πριν το μοιραίο τροχαίο

Ο θάνατος του 34χρονου ράπερ Mad Clip έχει σοκάρει τους πάντες και τις τελευταίες ώρες έχει γίνει viral ένα βίντεο που είχε ανεβάσει ο ίδιος στα social media πριν από λίγους μήνες.

Ο ράπερ, σήμερα Πέμτπη 2/9 στις 2.30 τα ξημερώματα επέστρεφε από ένα γάμο, όταν η πολυτελής Porsche που οδηγούσε καρφώθηκε σε ένα δέντρο στην παραλιακή της Αθήνας στο ύψος της Βουλιαγμένης αφαιρώντας τη ζωή του καλλιτέχνη.


Και όλα δείχνουν πως το ατύχημα πιθανά προκλήθηκε από την ιλιγγιώδη ταχύτητα που είχε αναπτύξει το όχημα με αποτέλεσμα ο Mad Clip να χάσει τον έλεγχό του.


Τις τελευταίες ώρες, το hashtag #MadClip έχει βρεθεί στην κορυφή των trends του twitter καθώς  φίλοι, φαν και συνεργάτες σπεύδουν να πουν το στερνό αντίο και εκεί έγινε viral, ένα βίντεο που είχε ανεβάσει ο ράπερ στα social media τον περασμένο Φεβρουάριο, καθώς τότε είχε οδηγηθεί στο αστυνομικό τμήμα Μοσχάτου με την κατηγορία της επικίνδυνης οδήγησης.


 «είμαι κοντράκιας, μου αρέσει η ταχύτητα… Σωστό ή λάθος, θα το κρίνει όποιος το κρίνει… Είμαι γκαζάκιας, μου αρέσει η μ@@@@@α να την κάνω» ακούγεται να λέει ο MadClip σε αυτό το βίντεο.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!