ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις του Σαββάτου 4 Σεπτεμβρίου 2021

Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα ώθηση θα δοθεί τόσο σε ζητήματα αισθηματικής φύσης, όσο και σε θέματα που έχουν να κάνουν με την επαγγελματική και οικονομική εξέλιξη. Οι ενέργειες θα είναι δυναμικές, οι οργανωμένες προσεγγίσεις και επιδιώξεις θα έχουν θετικό αποτέλεσμα.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η καλή ψυχολογία σε συντροφεύει και σου δίνει την ευκαιρία να περάσεις όμορφα με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Δείχνεις σταθερότητα στις απόψεις σου και αυτό είναι κάτι που θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα από τους γύρω σου. Προσοχή σε θολές σκέψεις λόγω συναισθηματισμού που επηρεάζουν την κρίση σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Το εμπόριο σου δίνει την ευκαιρία για να κάνεις συνεργασίες που θα ευοδώσουν σημαντικά και σε οικονομικό επίπεδο. Η αυτοπεποίθησή σου παίζει σημαντικό ρόλο για να πάρεις πρωτοβουλίες που θα σε φέρουν πιο κοντά στους επαγγελματικούς σου στόχους. Καταστάσεις που εκκρεμούν θέλουν προσοχή καθώς δεν έχεις ξεκάθαρη κρίση.

αισθηματικά

Θέλεις να δώσεις στο ταίρι σου να καταλάβει δεν είναι κάτι επιπόλαιο στη ζωή σου. Η έκφραση των συναισθημάτων γίνεται με την λογική και την ευαισθησία σε πλήρη αρμονία. Ο αδέσμευτος θέλεις να έρθεις σε επικοινωνία με πρόσωπο που σε κεντρίζει την προσοχή καθώς σου δημιουργεί έντονα το αίσθημα της ασφάλειας.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η σημερινή μέρα δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ευκαιρίες σε ότι αφορά την επιμόρφωση που θα ανοίξουν νέους δρόμους μπροστά σου. Η εύνοια είναι με το μέρος σου και μπορεί να δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες για να αλλάξεις ριζικά τρόπο σκέψης και κοσμοθεωρία.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η φαντασία και η δημιουργικότητα σε οδηγούν στο να πάρεις πρωτοβουλίες που μπορεί να απαιτούν προσπάθεια, όμως έχουν να σου δώσουν πολλά. Η διαφήμιση, η επικοινωνία και ευκαιρίες από το εξωτερικό ανοίγουν νέους δρόμους μπροστά σου που καλείσαι να αξιοποιήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

αισθηματικά

Η αισιοδοξία στην σχέση σου πηγάζει από βαθύτερα συναισθήματα που σου δίνουν τη δύναμη να διεκδικήσεις ένα καλύτερο μέλλον για εσένα και το ταίρι σου. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στα αισθηματικά σου αλλάζοντας ριζικά τον τρόπο σκέψης σου.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμε, το κοντινό σου περιβάλλον μπορεί να δώσει χαρές και όμορφες στιγμές, καθώς η επικοινωνία με πρόσωπα μέσα από αυτό σε ανανεώνει. Δείχνεις να ξέρεις τι θέλεις και τι ζητάς από την ζωή σου και αυτό δημιουργεί στέρεες βάσεις στις σχέσεις με πρόσωπα που είναι σημαντικά για εσένα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε πιθανές αποφάσεις που καλείσαι να πάρεις στην επαγγελματική σου ζωή, καθώς δεν φαίνεται να έχεις αντικειμενικό κριτήριο στα πράγματα. Οι αυταπάτες μπορεί να οδηγήσουν σε ανέφικτα σχέδια που αργά ή γρήγορα θα καταρρεύσουν και θα σου προκαλέσουν απογοήτευση.

αισθηματικά

Επιδιώκεις να δώσεις την αίσθηση στο ταίρι σου της σταθερότητας, καθώς ξέρεις τι ζητάς από την προσωπική σου ζωή. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να έρθεις σε επικοινωνία με πρόσωπο που θα σε ενθουσιάσει, η ξεκάθαρη στάση σου θα παίξει σημαντικό ρόλο στην μετέπειτα πορεία.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η μέρα είναι ιδανική για να ασχοληθείς με πνευματικά ζητήματα που εξιτάρουν το ενδιαφέρον σου και δίνουν νέες προοπτικές και διεξόδους. Το να χαρείς απλές καθημερινές στιγμές που θα ανακουφίσουν και θα σε χαροποιήσουν είναι αυτό που κυρίως θα επιδιώξεις με τους γύρω σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Τα οικονομικά σου σε απασχολούν έντονα, όμως θα πρέπει να είσαι εγκρατής με έξοδα και πιθανές σπατάλες που σε βγάζουν εκτός προϋπολογισμού. Βάλε τις απαιτούμενες προτεραιότητες για να μην σου δημιουργούνται ανασφάλειες που επηρεάζουν και την ψυχολογία σου.

αισθηματικά

Είναι η κατάλληλη στιγμή για να ξεκαθαρίσεις ζητήματα που μπορεί να ταλαιπωρούν την σχέση εδώ και καιρό, δίνοντας οριστικές λύσεις που θα σε ικανοποιήσουν. Ο αδέσμευτος νιώθεις ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να εντοπίσεις μέσα σου αυτά που θέλεις από μία νέα γνωριμία να σου δώσει για να νιώσεις ασφάλεια.

 

ΛΕΩΝ

Λέοντα, σήμερα έχεις την ευκαιρία να εκφράσεις και να δείξεις ότι πραγματικά περιμένεις από τους γύρω σου. Είναι σημαντικό βέβαια να χαλιναγωγήσεις τον παρορμητισμό και την διάθεση να μονοπωλήσεις την προσοχή που πιθανά να κουράσει το περιβάλλον σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Σου δίνεται η ευκαιρία να κάνεις κινήσεις που θα σταθεροποιήσουν καταστάσεις στις συνεργασίες σου και θα αποδώσουν οφέλη, αρκεί να καταβάλεις την απαιτούμενη προσπάθεια. Προσοχή σε οικονομικές συμφωνίες, καθώς αποκρύπτονται πολλά και αργότερα θα απογοητευτείς.

αισθηματικά

Κάνεις τα πάντα για να είσαι το κεντρικό πρόσωπο στη σχέση σου, αυτό όμως δεν αποκλείεται να κουράσει και προκαλέσει ένταση με το ταίρι σου που καλύτερα να αποφύγεις. Ο αδέσμευτος είναι πιθανό να επιδιώξεις να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο που σου κεντρίζει την προσοχή, προσπάθησε μόνο να περιορίσεις τον εγωισμό που θα δυσαρεστήσει.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, οι συζητήσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου μπορεί να σου δώσουν λάθος αίσθηση. Μην εμπιστεύεσαι απόλυτα ότι ακούς και απέφυγε να σχηματίσεις άποψη από τις δεσμεύσεις των άλλων. Άλλωστε η διάκριση φαίνεται να μην είναι εύκολο να λειτουργήσει σήμερα και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε απογοητεύσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε ότι αφορά τις συνεργασίες και τις συμφωνίες, καθώς μπορείς να οδηγηθείς σε λανθασμένα μονοπάτια που θα σε απογοητεύσουν. Η συγκυρία είναι ιδανική για να σταθεροποιήσεις αυτά που έχεις κερδίσει επαγγελματικά με πολύ κόπο.

αισθηματικά

Οι κουβέντες με το ταίρι σου μπορεί να δείχνουν ότι καταλήγουν σε ιδανικό αποτέλεσμα, όμως καλά θα κάνεις να κρατήσεις μικρό καλάθι καθώς οι υποσχέσεις μπορεί να μην έχουν αντίκρισμα. Ο αδέσμευτος μπορεί να επικεντρωθείς σε πρόσωπα από το παρελθόν που επανέρχονται για να σε διεκδικήσουν.

 

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η επικοινωνία είναι αυτό που φτιάχνει την μέρα σου και δίνει την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά με πρόσωπα που εκτιμάς και θέλεις να επικοινωνείς. Η καθημερινότητα μπορεί να προκαλέσει αναστάτωση καθώς φαίνεται να μην μπορείς με ξεκάθαρη σκέψη να διαχειριστείς ζητήματα που μπορεί να προκύψουν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Υπάρχουν θέματα που μπορεί να σε απασχολήσουν στη δουλειά και να αυξήσουν το άγχος. Είναι επιτακτική ανάγκη να μην πάρεις αποφάσεις που μπορεί να σε δεσμεύσουν, καθώς θα ανακαλύψεις αργότερα ότι δεν ήταν οι ενδεδειγμένες και αυτό θα επηρεάσει την εξέλιξή τους.

αισθηματικά

Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να νιώσεις ασφάλεια και σταθερότητα στη σχέση σου, επιδιώκοντας αυτή η συνθήκη να έχει διάρκεια . Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να επικοινωνήσεις με πρόσωπα που σου κεντρίζουν την προσοχή με το χιούμορ και την ευφυΐα τους.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, οι προσωπικές σου ανασφάλειες μπορεί να σε ταλαιπωρούν, σήμερα όμως σου δίνεται η ευκαιρία να βάλεις φρένο και να νιώσεις περισσότερη σταθερότητα για τους γύρω σου. Τα ταλέντα σου μπορούν να απογειωθούν καθώς η μέρα είναι για σένα άκρως δημιουργική, κάτι που σε ευχαριστεί ιδιαίτερα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Σου δίνεται η ευκαιρία να κάνεις οικονομικές κινήσεις που θα δημιουργήσουν ένα σταθερό πλαίσιο και θα σε φέρουν πιο κοντά στο να δώσεις λύσεις στα ζητήματα που σε απασχολούν. Δείξε προσοχή σε αντιπαραθέσεις στο επαγγελματικό περιβάλλον που θα οδηγήσουν στο να πάρεις αποστάσεις από σημαντικά πρόσωπα.

 αισθηματικά

Οι φόβοι σου πια δείχνουν να ξεπερνιούνται καθώς νιώθεις σιγουριά με το πρόσωπο που έχεις πλάι σου και αυτό σε καθησυχάζει. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο που δείχνει το ενδιαφέρον του για εσένα. Να θυμάσαι ότι οι πολλές υποσχέσεις δεν απεικονίζουν την πραγματικότητα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, συζητήσεις με πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος φορτίζουν την ψυχολογία σου και δεν αποκλείεται να οδηγήσουν στην απογοήτευση. Μην χάνεις την αισιοδοξία που εκ φύσεως σε διακατέχει καθώς θα σε ωθήσει στο να δεις την θετική πλευρά της ζωής, κάτι που θα βοηθήσει να ξεκαθαρίσουν οι σχέσεις σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι προτιμότερο να αποφευχθούν σημαντικές συζητήσεις στον επαγγελματικό χώρο, καθώς μπορεί να μην είναι ρεαλιστικές ή να μην έχεις αντικειμενική θεώρηση των πραγμάτων. Αξιοποίησε την συγκεκριμένη συγκυρία για να σταθεροποιήσεις συνεργασίες που αποφέρουν κέρδη.

 αισθηματικά

Το πάθος που βιώνεις με τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου είναι μοναδικό και σου δίνεται η ευκαιρία να εκφράσεις αυτά που νιώθεις θέτοντας γερά θεμέλια στη σχέση σου. Ο αδέσμευτος είναι πιθανό να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο που θέλει να δημιουργήσει στέρεες βάσεις στην προσωπική σου ζωή.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η θετική ψυχολογία που έχεις σε συμπαρασύρει σε συζητήσεις ιδιαίτερα ευχάριστες με πρόσωπα από τον κοντινό περίγυρο. Αυτό θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από εμμονές και φοβίες που ταλαιπωρούν την ψυχολογία σου και δεν βοηθούν να ηρεμήσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Εμπορικές συζητήσεις και συμφωνίες μπορεί να σε απασχολήσουν έντονα. Καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός σε ότι δεσμεύεσαι, καθώς δεν αποκλείεται να μπαίνεις σε καταστάσεις που δεν φαίνεται εξ αρχής που θα οδηγήσουν. Η προσφορά σε εργασιακό επίπεδο αναγνωρίζεται και δεν αποκλείεται να έχει και οικονομικό αντίκτυπο.

αισθηματικά

Μπορείς να απολαύσεις χαλαρές στιγμές με το ταίρι σου που θα σε βοηθήσουν να φύγεις από τις ανασφάλειες, καλά θα κάνεις βέβαια να μην δώσεις υποσχέσεις που πιθανά δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις. Ο αδέσμευτος μπορεί να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο που σε αναστατώνει, άφησε την διαίσθηση να σου δείξει τους απαιτούμενους χειρισμούς.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, είναι γεγονός ότι θέλεις να είσαι αποδεκτός από τους γύρω σου, καθώς τροφοδοτείται η αυτοπεποίθησή σου. Παράλληλα, δείχνεις να ξέρεις καλά πως θέλεις να κινηθείς, ιδιαίτερα σε ότι αφορά μελλοντικά σχέδια και επιδιώξεις. Αν καταφέρεις να ξεφύγεις από φόβους και δυσάρεστες σκέψεις μπορείς να καταφέρεις πολλά.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι πρωτοβουλίες που μπορεί να πάρεις έχουν την δυνατότητα να βοηθήσουν στο να δρομολογήσεις μακροχρόνιες συνεργασίες που σου ταιριάζουν. Προσοχή σε οικονομικές αποφάσεις και έξοδα, καθώς δεν μπορείς να τα διαχειριστείς με ρεαλισμό και αντικειμενική σκέψη, κάτι που θα σου στοιχίσει αρκετά.

αισθηματικά

Δεν θα διστάσεις να εκφράσεις αυτά που έχεις ανάγκη στο ταίρι σου, κάτι που θα βοηθήσει στο να σταθεροποιηθεί η σχέση σας. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να υπάρξει πρόσωπο που θα προσπαθήσει να κεντρίσει την προσοχή σου καθώς η διάθεσή σου μαγνητίζει και εντυπωσιάζει.

 

ΙΧΘΕΙΣ

Ιχθύ, δεν είναι εύκολο να ξεκαθαρίσεις τις σκέψεις σου και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε αποφάσεις που είναι λανθασμένες. Άφησε την ημέρα να κυλήσει μακριά από δεσμεύσεις και κινήσεις που μπορεί να παίξουν καθοριστικό ρόλο σε όλα τα επίπεδα. Αφιέρωσε χρόνο σε καθημερινά ζητήματα που φαίνεται να απαιτούν λύσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε συμφωνίες και συζητήσεις, καθώς φαίνεται να μην είναι εύκολο να αντιληφθείς τι είναι αυτό που οι άλλοι προτείνουν. Η τάση του να αυταπατάσαι μπορεί να σε ωθήσει σε λανθασμένα συμπεράσματα και απαιτήσεις που δεν είναι εύκολα πραγματοποιήσιμες.

αισθηματικά

Είναι σημαντικό να μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις ζητήματα που εκκρεμούν στη σχέση σου καθώς αυτό θα σε πλημμυρίσει ασφάλεια. Ο αδέσμευτος νιώθεις έρχεσαι κοντά με πρόσωπο που σε εμπνέει και σου δίνει την αίσθηση της οικειότητας. Αυτό θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από τραύματα του παρελθόντος.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!