WOMEN'S GUIDE

Η Ματίνα Νικολάου έκανε μια θεαματική αλλαγή στα μαλλιά της [εικόνες]

Η 44χρονη ηθοποιός Ματίνα Νικολάου, ετοιμάζεται πυρετωδώς για την πρεμιέρα της εκπομπής Καλό Μεσημεράκι με το Νίκο Μουτσινά που θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα και αποφάσισε να κάνει μια θεματική αλλαγή στα μαλλιά της, λίγο πριν την έναρξη της νέας σεζόν.

Και μπορεί ως τηλεοπτική Βάνια, η Ματίνα να εμφανίζεται πάντα με περούκες και κραυγαλέα χτενίσματα, αλλά στην πραγματική της ζωή είναι μια όμορφη γυναίκα που το τελευταίο διάστημα είχε αφήσει τα μαλλιά της να μακρύνουν και είχε ξανθιές ανταύγειες.


Τώρα όμως αποφάσισε να υιοθετήσει δύο μεγάλα hair trends και αφέθηκε στα χέρια του γνωστού κομμωτή Ιωάννη Μιχαλέλη, που είναι ο αγαπημένος και άλλων γνωστών ηθοποιών όπως η Μαρία Σολωμού και η Μαριάννα Τουμασάτου.
Έτσι πλέον και η Ματίνα Νικολάου υιοθέτησε την τάση του ίσιου καρέ, που είναι ένα hair look που γνωρίζει μεγάλες δόξες μέσα στο 2021.


Παράλληλα άλλαξε και την απόχρωση των μαλλιών της, υιοθετώντας και πάλι ένα ξανθό look αλλά με ελαφρούς ροζ τόνους που επίσης αποτελούν μεγάλο hair trend της σεζόν.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!