VIRAL

Μετά τις τόπλες πόζες η Britney Spears ανέβασε βίντεο και με τα οπίσθιά της

Από τη στιγμή που έγινε γνωστή η δικαστική διαμάχη της 39χρονης pop star για να απαλλαγεί από τη "κηδεμονία" του πατέρα της, η Britney Spears δέχτηκε αμέτρητα μηνύματα συμπαράστασης και στα social media ξεκίνησε το #FreeBritney κίνημα, με εκατομμύρια ανθρώπους να απαιτούν την οικονομική, κοινωνική και επαγγελματική "ανεξαρτησία" της σταρ από τον πατέρα της.

Τελικά η Britney δικαιώθηκε και ο πατέρας της Jamie Spears συμφώνησε τελικά να υπογράψει το σχετικό συμβόλαιο που οριστικοποιεί την λήξη του ρόλου του ως "διαχειριστής της περιουσίας" της Britney.


Θυμίζουμε πως το είδος της νομικής επιμέλειας που είχε αναλάβει ο πατέρας της τραγουδίστριας (ο οποίος μανατζάριζε τα πάντα στη ζωή της σταρ από τα οικονομικά της μέχρι και το αν θα μείνει έγκυος) είναι ένας τύπος κηδεμονίας που ορίζεται από δικαστήριο και προορίζεται για άτομα που δεν μπορούν πλέον να λαμβάνουν αποφάσεις για τον εαυτό τους, συνήθως ηλικιωμένα και άτομα με αναπηρία. Ο πατέρας της σταρ είχε οριστεί κηδεμόνας της μετά από τα προβλήματα που είχε η σταρ πριν από χρόνια με το αλκοόλ, τα ναρκωτικά και τους σχετικούς νομικούς μπελάδες στους οποίους είχε μπλέξει. Ο ίδιος είπε πως μια δημόσια κόντρα με την κόρη του, θα μπορούσε να επιδεινώσει την ψυχική της υγεία  και για αυτό αποφάσισε να παραιτηθεί από την κηδεμονία.


Πλέον η Britney είναι "ελεύθερη" και τους τελευταίους μήνες οι αναρτήσεις της στα social media γίνονται ολοένα και πιο σέξι.


Πρόσφατα η σταρ ανέβασε ξανά μια σειρά από τόπλες πόζες της, αλλά δεν έμεινε εκεί...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)


Λίγες ώρες αργότερα ανέβασε και πλάνα με τα οπίσθιά της και μάλιστα ανέβασε και ένα βίντεο για να αποδείξει πως δεν χρησιμοποιεί φίλτρα. «Τραβάω τα βίντεό μου με selfie stick και θα συνεχίσω πάντα να το κάνω. Παραμένει όρθιο, δεν αντιμιλάει και είναι εξαιρετικά αξιόπιστο», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησή της 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!