VIRAL

H Victoria Beckham αποκάλυψε ποιο είναι το αγαπημένο της γεύμα και την... κράζουν

H γνωστή Posh των Spice Girls και σύζυγος του David Beckham, είναι πλέον μητέρα 4 παιδιών και εδώ και χρόνια έχει καταξιωθεί ως διάσημη fashion designer και επιχειρηματίας στο χώρο των καλλυντικών και πάντα εντυπωσιάζει με το πόσο εκπληκτικά αδύνατη και καλλίγραμμη παραμένει.

Η 47χρονη σταρ, τώρα παραχώρησε μια νέα ραδιοφωνική συνέντευξη στην εκπομπή River Cafe Table 4 του iHeart Radio και τα όσα είπε για τη διατροφή της προκάλεσαν μεγάλο χαμό.

Κατά τη διάρκεια του podcast, το πρώην Spice Girl ανέφερε πως προτιμά τα απλά γεύματα με μία φέτα ψωμιού του τοστ ολικής άλεσης με αλάτι ή λαχανικά στον ατμό με βαλσαμικό ξύδι. Όπως είπε: «Εδώ ακούγομαι σαν το πιο βαρετό άτομο στο τμήμα τροφίμων του σούπερ μάρκετ. Μου αρέσει το ψωμί ολικής άλεσης με λίγο αλάτι επάνω του. Είναι αυτός ο υδατάνθρακας που με κάνει να νιώθω όμορφα και λατρεύω το αλάτι».

Και συνέχισε: «Για τα περισσότερα εστιατόρια είμαι ίσως ο χειρότερος εφιάλτης τους. Λατρεύω τα λαχανικά στον ατμό με λίγο βαλσαμικό ξύδι από πάνω και να τα αλατίζω μόνη μου. Μου αρέσει να μαγειρεύονται τα φαγητά με έναν πολύ απλό τρόπο. Δεν μου αρέσουν τα λάδια ή το βούτυρο ή οι σάλτσες».

Η Victoria πρόσθεσε για την ασυνήθιστη διατροφή της: «Ακόμη και ο Gordon Ramsey , ένας πολύ καλός μας φίλος, λέει ότι δεν έχει δει ποτέ ξανά έναν τόσο πειθαρχημένο τρόπο διατροφής. Δεν είμαι και το πιο συναρπαστικό άτομο στο φαγητό, αλλά μου αρέσει να πίνω ένα ποτό με το δείπνο μου και μπορώ να γίνω ένας εξαιρετικός καλεσμένος».

Φυσικά το γεγονός πως η Victoria θεωρεί "γεύμα" μόνο μια φέτα ψωμί με αλάτι ή λαχανικά προκάλεσε μεγάλο χαμό στο twitter

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!