WOMEN'S GUIDE

Η Kate Middleton υιοθέτησε με άψογο τρόπο δύο μεγάλα fashion trends

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ Kate Middleton συνεχίζει να παραδίδει μαθήματα στυλ σε κάθε δημόσια εμφάνισή της και τώρα την είδαμε να υιοθετεί με μεγάλη άνεση δύο από τις πιο hot fashion τάσεις της χειμερινής σεζόν.

Η ίδια, μολονότι, λόγω του τίτλου της αναγκάζεται να κάνει πιο... συντηρητικές επιλογές, έχει επανειλημμένα αποδείξει πως διαθέτει αλάνθαστη αίσθηση του στυλ και φροντίζει να ακολουθεί τα fashion trends και να τα ενσωματώνει στο προσωπικό της στυλ.


Έτσι λίγες μέρες μετά την εκθαμβωτική της εμφάνιση στην πρεμιέρα της νέας ταινίας James Bond: No Time To Die στο Λονδίνο, η Kate πραγματοποίησε επίσημο ταξίδι, μαζί με το σύζυγό της στην Ιρλανδία και την είδαμε να εμφανίζεται με ένα outfit που ενθουσίασε τους απανταχού fashion experts, αφού ενσωματώνει δύο hot trends: τα κοστούμια (που φέτος το χειμώνα έχουν την τιμητική τους στη γυναικεία μόδα) και τα έντονα χρώματα, που επίσης αποτελούν μεγάλη τάση.


H Kate τίμησε και πάλι μια από τις αγαπημένες της σχεδιάστριες, την Emilia Wickstead, επιλέγοντας ένα κομψό κοστούμι σε έντονη μωβ απόχρωση, που το συνδύασε με μαύρο ζιβάγκο.


Η Δούκισσα έκανε πιο... συντηρητικές επιλογές σε αξεσουάρ, με Emmy-London γόβες με χοντρό τακούνι μεσαίου ύψους και καπιτονέ clutch τσαντάκι του brand Jaeger.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!