VIRAL

Η Britney αγκαλιάζει ψεύτικο μωρό και πολλοί ανησυχούν για την ψυχική υγεία της

Μεγάλο χαμό έχει προκαλέσει ένα νέο... παράξενο βίντεο που ανέβασε στο Instagram, η ποπ σταρ Britney Spears, λίγες μέρες μετά τη λήξη του καθεστώτος κηδεμονίας από τον πατέρα της, που της είχε επιβληθεί καθώς στο παρελθόν δικαστήριο είχε κρίνει πως η Britney αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα ψυχικής υγείας και δεν ήταν σε θέση να έχει τον έλεγχο του εαυτού της.

Η... ελεύθερη πια Britney που πρόσφατα αρραβωνιάστηκε με τον χορευτή και γυμναστή Sam Asghari, πιθανά θέλει να γίνει ξανά μαμά και ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram όπου χορεύει ενώ κρατά στην αγκαλιά της ένα ψεύτικο μωρό.


Στη λεζάντα της ανάρτησής της, λέει χαριτολογώντας πως απέκτησε μωρό και μάλιστα αποκαλεί το μωρό Brennan και λέει πως της μοιάζει κιόλας ενώ σχολιάζει πως φέτος θα γίνει 40 ετών, αλλά τονίζει πως η ηλικία δεν είναι τίποτε άλλο πέρα από έναν αριθμό και προσθέτει πως το να ενηλικιώνεται κανείς είναι το πιο ανόητο πράγμα και καλεί όλους να μην σταματούν ποτέ τα παιχνίδια.


Μολονότι, πολλοί κατάλαβαν πως απλά η Britney θέλει να δείξει πως διατηρεί την παιδικότητά της, χιλιάδες ήταν αυτοί που βρήκαν... ανησυχητικά παράξενο αυτό το βίντεο και άρχισαν να εκφράζουν φόβους για την ψυχική υγεία της σταρ.


Άλλοι πάλι πρόσεξαν πως η Britney έχει φορέσει με λάθος τρόπο τη μπλούζα της αφού φαίνεται η κορδελίτσα να πιέζει το λαιμό της, ενώ θα έπρεπε να είναι στην πλάτη.


Ιδού το επίμαχο βίντεο.  

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!