VIRAL

"Κράζουν" τη Renee Zellweger που έγινε ξανά αγνώριστη για ένα ρόλο [εικόνες]

Μια ακόμη απίστευτη μεταμόρφωση έκανε η πολυβραβευμένη χολιγουντιανή σταρ Renée Zellweger για τις ανάγκες ενός νέου πρωταγωνιστικού ρόλου, αλλά αυτή τη φορά, η... μεταμόρφωσή της, έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων.

Η βραβευμένη με δύο Όσκαρ, 52χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός, στο παρελθόν χρειάστηκε να κάνει... ασανσέρ το σωματικό της βάρος, κυρίως για να ενσαρκώσει στη μεγάλη οθόνη την "στρουμπουλή" Bridget Jones στις αντίστοιχες ταινίες που κυκλοφόρησαν και έσπασαν ταμεία.


Τώρα, γυρίζει τη νέα σειρά The Thing About Pam, του αμερικανικού δικτύου NBC όπου ενσαρκώνει την Pam Hupp μια Αμερικανίδα serial killer, που καταδικάστηκε σε ισόβια για ένα φόνο, αλλά οι Αρχές διερευνούσαν το ρόλο της σε δυο ακόμη φόνους.


Η υπόθεση της Pam Hupp είχε προκαλέσει μεγάλο σάλο στις ΗΠΑ και τώρα μια νέα τηλεοπτική σειρά θα μεταφέρει στη μικρή οθόνη όλα όσα οδήγησαν στην καταδίκη της Pam με την χολιγουντιανή σταρ να εντυπωσιάζει με το πόσο κατάφερε να μοιάσει στην αληθινή δολοφόνο. 


Ωστόσο, το γεγονός πως αυτή τη φορά, η Renee, επέλεξε να μην αυξήσει το σωματικό της βάρος για τις ανάγκες του ρόλου, αλλά να φορέσει ένα fat suit, δηλαδή μια στολή που την κάνει να δείχνει χοντρή, έχει προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις, με χιλιάδες να κατηγορούν την σταρ και τους παραγωγούς της σειράς πως προωθούν την "χοντροφοβία" και αρνητικά πρότυπα για την εικόνα του ανθρώπινου σώματος.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!