WOMEN'S GUIDE

Η Amal Clooney έκανε την πιο εκθαμβωτική red carpet εμφάνιση [εικόνες]

Με αστέρα παλιάς σταρ του Χόλιγουντ, εμφανίστηκε πλάι στο διάσημο σύζυγό της George Clooney, η γοητευτική δικηγόρος Amal, αποδεικνύοντας πως συνεχίζει να διαθέτει αψεγάδιαστο γούστο και αίσθηση της μόδας και των τάσεων.

Το ζεύγος Clooney, μετά από αρκετό καιρό, έκανε μια red carpet εμφάνιση, στην πρεμιέρα του φιλμ «The Tender Bar» που έγινε στο πλαίσιο του 65ου BFI Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Λονδίνου την Κυριακή και όλα τα βλέμματα τα έστρεψε πάνω της η Amal.


H 43χρονη Βρετανίδα δικηγόρος με καταγωγή από το Λίβανο, ακολούθησε το fashion trend που θέλει τις πούλιες να έχουν την τιμητική τους στη μόδα της τρέχουσας και της χειμερινής σεζόν και επέλεξε μια μακριά, ολόλευκη, γοργονέ βραδινή τουαλέτα με ουρά και αμέτρητες παγιέτες και τη συνδύασε με μπόα από επίσης λευκά φτερά. Το φόρεμά της είναι από το βρετανικό brand 16Arlington και έχει γίνει πλέον ανάρπαστο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ExtraTV (@extratv)


Η Amal είχε αφήσει κάτω τα μακριά κυματιστά μαλλιά της και επέλεξε να φορέσει κατακόκκινο κραγιόν, που έκανε τέλεια αντίθετη με το λευκό outfit και γόβες - στιλέτο που συμπλήρωναν το όλο look που θύμιζε εμφανίσεις θρυλικών χολιγουντιανών σταρ του παρελθόντος.


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AlanDWest (@alandwestphoto)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SARAH AK (@davincicode7)

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!