VIRAL

Σοκ έπαθε ο Alec Baldwin - Δείτε τις φωτογραφίες που έγιναν viral

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται ο χολιγουντιανός σταρ Alec Baldwin που δεν μπορεί να πιστέψει πως κατά λάθος σκότωσε τη διευθύντρια παραγωγής στα γυρίσματα της νέας ταινίας Rush  και τραυμάτισε έναν ακόμη συνεργάτη του.

Θυμίζουμε  πως σήμερα έγινε γνωστό πως ο Alec φέρεται να τραυμάτισε τη 42χρονη Halina Hutchins, διευθύντρια φωτογραφίας της παραγωγής, η οποία μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου άφησε την τελευταία της πνοή. Ακόμη, τραυματίστηκε ο 48χρονος σεναριογράφος και σκηνοθέτης, Joel Souza.

Τώρα, λίγες ώρες μετά το μοιραίο ατύχημα και ενώ επιβεβαιώθηκε πως όντως ο χολιγουντιανός αστέρας ήταν αυτός που πάτησε τη σκανδάλη στο όπλο που έσπειρε τον πανικό στο σετ των γυρισμάτων της ταινίας Rush, κάνουν το γύρο του Διαδικτύου φωτογραφίες που δείχνουν πως ο 69χρονος σταρ έχει πάθει σοκ.


Στα πλάνα τον βλέπουμε να είναι δακρυσμένος, πανικόβλητος και να λυγίζει αδυνατώντας να πιστέψει τί έχει συμβεί.


Πάντως χιλιάδες σπεύδουν να εκφράσουν την συμπαράστασή τους για τις δύσκολες ώρες που βιώνει ο σταρ  

Παράλληλα έχει γίνει viral ένα βίντεο που δείχνει πως σε μια άλλη ταινία του 2018, γυρίζεται μια σκηνή ανάλογη με αυτή που έγινε όταν συνέβη το μοιραίο ατύχημα στο Rush, όπου υπάρχει κανονικά ένα προστατευτικό κάλυμμα μπροστά στην κάμερα

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!