VIRAL

O Alec Baldwin έκανε δύο tweets για το μοιραίο ατύχημα - Τί συνέβη τελικά;

Σοκ συνεχίζει να προκαλεί σε όλο τον κόσμο το ατύχημα που συνέβη στα γυρίσματα της νέας χολιγουντιανής ταινίας Rush, όταν ο διάσημος ηθοποιός Alec Baldwin πυροβόλησε με το όπλο που του δόθηκε για το ρόλο του με αποτέλεσμα να προκαλέσει το θάνατο της διευθύντριας φωτογραφίας Halyna Hutchins και το σοβαρό τραυματισμό του σκηνοθέτη Joel Souza. Και τώρα νέες λεπτομέρειες για τις συνθήκες που οδήγησαν σε αυτό το ατύχημα δόθηκαν στη δημοσιότητα.

Ο ίδιος ο 63χρονος χολιγουντιανός αστέρας Alec Baldwin με δύο αναρτήσεις του στο twitter έσπευσε να πει πόσο σοκαρισμένος είναι και πως έχει επικοινωνήσει με τον σύζυγο της αδικοχαμένης 42χρονης Halyna.

«Δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσω το σοκ και τη θλίψη μου για το τραγικό δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή της Halyna Hutchins, μιας συζύγου, μητέρας και αξιοθαύμαστης συναδέλφου μας», έγραψε στο Twitter.

«Συνεργάζομαι πλήρως με την αστυνομία στην έρευνα για το πώς συνέβη αυτή η τραγωδία».

 

Τί συνέβη;

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες οι Αρχές έσπευσαν να κατάσχουν όλα τα όπλα που χρησιμοποιήθηκαν στα γυρίσματα της ταινίας αλλά και τα ματωμένα ρούχα που φορούσε ο Alec όταν έγινε το ατύχημα.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, στον σταρ δόθηκε από βοηθό του σκηνοθέτη ένα όπλο το οποίο ήταν γεμάτο "live rounds" (αληθινά πυρά) όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, αλλά του είπαν πως είναι ασφαλές. Ο βοηθός σκηνοθέτη δεν γνώριζε πως το όπλo δεν είχε γεμιστεί τελικά με άσφαιρα όπως αρχικά είχε ακουστεί.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι Los Angeles Times αναφέρουν πως λίγες ώρες πριν γίνει το ατύχημα, κάποια μέλη του συνεργείου των γυρισμάτων της ταινίας είχαν κάνει διαμαρτυρία καθώς αντιδρούσαν στο γεγονός πως δεν τους είχαν προσφέρει στέγαση κοντά στο σημείο το γυρισμάτων και χρειάζονταν να κάνουν καθημερινά αρκετή ώρα διαδρομή από την Αλμπουκέρκη μέχρι να φτάσουν στο σετ.

Επίσης το BBC βρήκε τη λίστα με όλους όσους εργάζονταν εκείνη την ημέρα στο σετ και ως "υπεύθυνη όπλων" φέρεται να είναι μια νεαρή (στην ηλικία των 20) που δεν είχε καμιά εμπειρία σε αυτή τη θέση.

Οι έρευνες των Αρχών συνεχίζονται ενώ έχει διακοπεί η παραγωγή της ταινίας Rush

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!