WOMEN'S GUIDE

H Paris Hilton ετοιμάζεται για το γάμο της και ήδη πόζαρε με...bridal look [εικόνες]

H 40χρονη χρυσή κληρονόμος, που κατά καιρούς έχει απασχολήσει τις gossip στήλες με τους δεσμούς της με celebrities και μεγιστάνες, μετά από αρκετούς αρραβώνες και φήμες για γάμους, πλέον είναι επίσημα αρραβωνιασμένη με τον επιχειρηματία Carter Milliken Reum και οι δυο τους δείχνουν φουλ ερωτευμένοι καθώς ετοιμάζονται για το γάμο τους που πιθανά θα γίνει σε λίγες ημέρες.

Σύμφωνα με την Page Six, ο γάμος θα γίνει πιθανά στις 11 Νοεμβρίου στην έπαυλη του παππού της Paris, του διαβόητου μεγιστάνα Barron Hilton, στο Bel Air του Λος Άντζελες.


Και η Paris, με μια νέα κοσμική εμφάνισή της, μαζί με τον αρραβωνιαστικό της, έκανε πολλούς να μιλούν για νέο trend για τις μέλλουσες νύφες, αφού το ζευγάρι εμφανίστηκε με outfits που κάλλιστα θα μπορούσαν να είναι νυφικό και κοστούμι γαμπρού.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)


Οι δυο τους πήγαν χθες στο 2021 LACMA Art + Film Gala του Οίκου Gucci στο Λος Άντζελες και η Paris, εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με μια λευκή, τούλινη τουαλέτα που αποτελεί custom δημιουργία της Pamela Rolland  και θύμιζε νυφικό.


Πάντως δημοσιεύματα αναφέρουν πως η Paris δεν έχει ακόμα αποφασίσει ποιο νυφικό θα βάλει και πως διχάζεται ανάμεσα σε δημιουργίες Valentino και Oscar De La Renta, με τον Valentino να θεωρείται επικρατέστερος αφού τις τελευταίες ημέρες την εντόπισαν να έχει επισκεφτεί (μαζί με την αδελφή της) το κατάστημα του Οίκου Valentino στη Νέα Υόρκη.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by D Star News USA (@dstarnewsusa)

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!