WOMEN'S GUIDE

H Meghan Markle υιοθέτησε τις πιο hot τάσεις στο μακιγιάζ [εικόνες]

Η Δούκισσα του Σάσεξ, σχεδόν σε όλες τις μέχρι σήμερα εμφανίσεις της, πάντα επέλεγε ένα συντηρητικό μακιγιάζ, κυρίως σε γήινους τόνους και ενίοτε τόνιζε διακριτικά τα μάτια ή τα χείλη, αλλά στην πρόσφατη red carpet εμφάνισή της, έκανε την εξαίρεση και υιοθέτησε ένα απολύτως in fashion μακιγιάζ.

H Meghan Markle, για πολλοστή φορά, εμπιστεύτηκε τον μακιγιέρ Daniel Martin, με τον οποίο συνεργάζεται εδώ και χρόνια, είναι προσωπικοί φίλοι και είναι αυτός που της έκανε και το νυφικό μακιγιάζ της στον πριγκιπικό γάμο της.


Αυτή τη φορά ο Daniel επέλεξε να κάνει ένα απολύτως in fashion μακιγιάζ, υιοθετώντας την τάση που θέλει τα μάτια φέτος να τονίζονται με έντονα χρώματα και τα χείλη να είναι πιο διακριτικά, ενώ αποθέωσε το συνδυασμό μωβ και κόκκινου, που επίσης αποτελεί fashion trend.


Έτσι αφού η Meghan φόρεσε μια κατακόκκινη Carolina Herrera τουαλέτα, ο μακιγιέρ, έβαλε μωβ σκιά και μωβ eyeliner σχηματίζοντας ένα θεαματικό cat eye μακιγιάζ ματιών. Τόνισε δε ακόμα περισσότερο το βλέμμα τόσο με μάσκαρα, όσο και με ψεύτικες βλεφαρίδες στο πλάι.


Για τα χείλη επέλεξε μια απαλή ροζ απόχρωση, ενώ ο ίδιος αποκάλυψε πως δεν κάλυψε με foundation όλο το πρόσωπο της Meghan αλλά εστίασε στο να καλύψει συγκεκριμένα στοιχεία και χρησιμοποίησε υγρό highlighter για να προσθέσει λάμψη.


Τέλος ο ίδιος με τρία απανωτά ναι ομολόγησε στο περιοδικό Allure των ΗΠΑ πως εδώ και πολύ καιρό περίμενε πως και πως τη στιγμή που η Δούκισσα θα τολμούσε ένα πιο χρωματιστό μακιγιάζ.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Daniel Martin (@danielmartin)

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!