ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις του Σαββάτου 13 Νοεμβρίου 2021

Η αντίθεση του Ερμή με τον Ουρανό είναι μία όψη δύσκολη που δεν αποκλείεται να φέρει εντάσεις στους διαλόγους, απαραίτητο θα είναι οι απόψεις να διατυπωθούν με ηρεμία. Η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για συμφωνίες, επαγγελματικές συζητήσεις και ουσιαστικές αλλαγές, για να υπάρξει συνεννόηση θα πρέπει να υπάρχει αποδοχή.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η μέρα θολώνει τη σκέψη σου και μπορεί να επηρεάζει σημαντικά τις αποφάσεις σου σε σχέση με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού περιβάλλοντος. Μην προβείς σε σημαντικές συζητήσεις καθώς το πιθανότερο είναι να απογοητευτείς.

Επαγγελματικά – οικονομικά 

Από τη μία πλευρά η αμέλεια, από την άλλη πλευρά οι αυταπάτες που κυριαρχούν δεν αφήνουν περιθώριο για να δεις ρεαλιστικά πώς πρέπει να κινηθείς σε επαγγελματικούς στόχους που έχεις. Προσπάθησε να αποφύγεις σημαντικές αποφάσεις και να παρασυρθείς από μεγάλα λόγια που θα ακούσεις.

Φρόντισε να περάσεις μία άκρως ρομαντική βραδιά με τον άνθρωπο που έχεις στο πλευρό σου χωρίς υπερβολικές απαιτήσεις και αυταπάτες που δεν σε αφήνουν να λειτουργήσεις ρεαλιστικά. Αν είσαι αδέσμευτος/η προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε μία γνωριμία μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον καθώς τα φαινόμενα απατούν και μπορεί να επενδύσεις συναισθηματικά σε λάθος πρόσωπο.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να στραφείς σε πνευματικά ζητήματα, επιμόρφωση και το ευρύτερο περιβάλλον σου. Το μεσημέρι φέρνει στην επιφάνεια παρελθούσες καταστάσεις που σε επηρεάζουν ψυχολογικά και αντιδράς απότομα στις παρέες που θα βρεθείς.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι σημαντικό να αποφύγεις βεβιασμένες κινήσεις που δεν θα εξελιχθούν όπως πραγματικά θα ήθελες, λόγω πιθανών φόβων που έρχονται στην επιφάνεια και κυριαρχούν στην ψυχολογία σου. Άδραξε την ευκαιρία για να σκεφτείς πολύ καλά πως πρέπει να κινηθείς επαγγελματικά και να ξαναβρείς την αισιοδοξία σου.

Μην χάσεις την αισιοδοξία και την θετική σου διάθεση για απωθημένα του παρελθόντος που έρχονται στην επιφάνεια και μπορεί να απογοητεύσουν εσένα και κατ επέκταση το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να προκύψει νέα γνωριμία μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου, η προσωπική σου φόβοι μπορούν να μπουν εμπόδιο στη θετική εξέλιξη της.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, η μέρα ενισχύει τον εκνευρισμό λόγω ανασφαλειών και φόβων που έρχονται στην επιφάνεια επηρεάζοντας την ψυχολογία σου. Το απόγευμα μπορεί να σε οδηγήσει να ξεσπάσεις σε φιλικά πρόσωπα λόγω της έντονης καχυποψίας που σε διακατέχει.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οικονομικά ζητήματα έρχονται στην επιφάνεια και σου δημιουργούν έντονο εκνευρισμό καθώς θεωρείς ότι μπαίνουν εμπόδια σε σχέδια και φιλοδοξίες που έχεις. Προσοχή καθώς οι κινήσεις και η συμπεριφορά σου μπορεί να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα με συνεργάτες ή πρόσωπα που συναλλάσσεσαι.

Η ζήλια και οι αμφιβολίες μπορούν να μπουν εμπόδια σε στόχους που έχεις με το ταίρι σου, φρόντισε να είσαι ψύχραιμος και να αποφύγεις αντιπαραθέσεις χωρίς λόγο. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα αφεθείς σε νέο πρόσωπο που μπορεί να έρθει στη ζωή σου καθώς αμφιταλαντεύεσαι μεταξύ της απόλυτης συγχώνευσης και της πλήρη ανεξαρτησίας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η μέρα δεν αποκλείεται να αυξήσει το άγχος και την ένταση στην καθημερινότητα δημιουργώντας προβλήματα με τους γύρω σου. Προσοχή καθώς χάνεις τον προγραμματισμό σου λόγω λαθών και αυταπατών που έχεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Χάνεις την ευθυκρισία σου στην καθημερινότητα και στη δουλειά και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε λάθος επιλογές. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι και σε ότι αφορά τις σχέσεις με τους συναδέλφους σου καθώς οι λανθασμένες εντυπώσεις μπορεί να οδηγήσουν σε συγκρούσεις που καλό είναι να αποφύγεις.

Ο εκνευρισμός θολώνει τη σκέψη και δεν αποκλείεται να ξεσπάσει στο ταίρι σου για ζητήματα που δεν χρειάζεσαι. Φρόντισε να προστατεύσεις τη σχέση σου από την ένταση. Αν είσαι αδέσμευτος/η η κούραση και η δυσθυμία δεν αφήνουν περιθώρια για να αφιερωθεί στο φλερτ και το πιθανότερο είναι να επιλέξεις να μείνεις στον προσωπικό σου χώρο.

 

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η μέρα δεν σου επιτρέπει να δεις αντικειμενικά τι μπορεί να σου προσφέρει το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στην προσωπική σου ζωή. Αυταπάτες και ψευδαισθήσεις κυριαρχούν και οδηγούν σε λανθασμένες επιλογές και υπερβολικές απαιτήσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι αυξημένες απαιτήσεις που έχεις από τον εαυτό σου μπορεί να οδηγήσουν σε υπερβολικές επιλογές στον επαγγελματικό τομέα. Είναι προτιμότερο να μην κάνεις κινήσεις που αργότερα θα αντιληφθείς ότι είναι αποτυχημένες και θα απογοητευτείς από τον εαυτό σου. Φρόντισε να πάρεις την απαιτούμενη απόσταση για να δεις πραγματικά ποιες είναι οι καλύτερες επιλογές.

Νιώθεις ότι το ταίρι σου δεν αντιλαμβάνεται τις πραγματικές σου ανάγκες, όμως η πραγματικότητα είναι ότι δεν έχεις αντικειμενική κρίση και μπορεί να δημιουργήσεις προβλήματα στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε νέα γνωριμία που μπορεί να υπόσχεται πολλά όμως η πορεία θα δείξει ότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτά.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η μέρα ενισχύει τον συναισθηματισμό και τα ξεσπάσματα στο οικογενειακό περιβάλλον. Είναι προτιμότερο να αποφύγεις σημαντικές αποφάσεις και συζητήσεις που θα αναστατώσουν την οικογενειακή ζωή λόγω λανθασμένης προσέγγισης των πραγμάτων. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι απαραίτητο να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε θέματα ακίνητης περιουσίας που μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο καθώς πρόσωπα που σε προσεγγίζουν μπορεί να υπόσχονται πολλά. Το πιθανότερο είναι όμως να μην μπορούν να ανταποκριθούν σε αυτά που υπόσχονται και τελικά να απογοητευτείς από τις επιλογές σου.

Φρόντισε να απολαύσεις τον ρομαντισμό στον προσωπικό σου χώρο με το ταίρι σου και να αποφύγεις συζητήσεις που το πιθανότερο είναι να οδηγηθούν στην απογοήτευση. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα αφεθείς στην εξωστρέφεια και το κέφι καθώς η κυκλοθυμία είναι έντονη και δεν σου επιτρέπει να είσαι κοινωνικός.

 

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η μέρα δημιουργεί αναστάτωση στο κοντινό περιβάλλον λόγω ψευδαισθήσεων που μπορεί να υπάρχουν από την πλευρά σου. Μην επιτρέπεις στους άλλους να σε κατευθύνουν λανθασμένα γιατί αργά ή γρήγορα θα απογοητευτείς και από αυτούς αλλά και από τον εαυτό σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι απαραίτητο να αποφύγεις σημαντικές συμφωνίες και συναλλαγές καθώς δεν έχεις αντικειμενική θεώρηση στα πράγματα και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε λάθος κινήσεις. Προσπάθησε να μην δεσμευτείς και επηρεαστείς από πρόσωπα που δίνουν μεγάλες υποσχέσεις ενώ δεν μπορούν να ανταποκριθούν σε αυτές.

Η ημέρα δεν ενδείκνυται για συζητήσεις καθώς οι υποσχέσεις που θα δοθούν τόσο από σένα όσο και από το ταίρι σου δεν έχουν ρεαλιστική βάση και αυτό είναι κάτι που μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η προσοχή σε νέα γνωριμία που μπορεί να ανεβάσει κατακόρυφα την ψυχολογία σου, όμως δεν αποκλείεται να υποκρύπτει στοιχεία του χαρακτήρα της που δεν σου ταιριάζουν.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η μέρα δημιουργεί αναστάτωση σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες. Έρχεται στην επιφάνεια ανασφάλεια χωρίς πραγματικούς λόγους που μπορεί να δυναμιτίσει τόσο οικονομικές όσο και προσωπικές σχέσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι προτιμότερο να αποφύγεις πιθανές οικονομικές συναλλαγές καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που θα επιδιώξουν να σε κατευθύνουν λανθασμένα για να κερδοσκοπήσουν εις βάρος σου. Προσοχή παράλληλα και σε περιττά έξοδα καθώς είναι εύκολο να χάσεις το μέτρο και να δημιουργήσεις πρόβλημα στην τσέπη σου.

Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε αυτά που ζητάς το ταίρι σου καθώς φαίνεται να χάνεις με ευκολία το μέτρο και να απαιτείς πράγματα που δεν είναι ρεαλιστικά. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα επικεντρωθείς σε νέα γνωριμία καθώς η ανασφάλεια και οι φόβοι σου κυριαρχούν και σε καθορίζουν.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η μέρα δεν αφήνει περιθώριο για να δεις αντικειμενικά τις ανάγκες σου. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που θα σε προσεγγίσουν που θα σε εντυπωσιάσουν, φρόντισε να μην δείξεις όμως άμεσα εμπιστοσύνη γιατί θα απογοητευτείς.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι πρωτοβουλίες που μπορεί να πάρεις σε επαγγελματικός επίπεδο σήμερα είναι πιθανό να έχουν λάθος κατεύθυνση αφού δεν είναι εύκολο να αντιληφθείς με ρεαλιστικούς όρους πώς πρέπει να κινηθείς. Παράλληλα προσπάθησε να μην δίνεις υποσχέσεις στους συνεργάτες σου που δεν είναι εύκολο να κρατήσεις.

Οι εξωπραγματικές απαιτήσεις που μπορεί να έχεις από το ταίρι σου θα δονήσουν για τα καλά τη σχέση σου και θα δημιουργήσουν προβλήματα καθώς με ευκολία χάνεις το μέτρο. Αν είσαι αδέσμευτος/η φρόντισε να αποφύγεις πρόσωπα που μπορεί να υπόσχονται ότι μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες σου καθώς αργότερα θα πληγωθείς. 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η μέρα ενισχύει την ανάγκη για απομόνωση καθώς ζητήματα του παρελθόντος έρχονται στο προσκήνιο και σε απογοητεύουν έντονα. Φρόντισε να ασχοληθείς με την τέχνη και τη μουσική για να μπορέσεις να ισορροπήσεις ψυχολογικά.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι θολές σκέψεις και ο έντονος συναισθηματισμός δημιουργούν προβλήματα στην καθημερινότητα και στην διαχείριση των υποχρεώσεων που έχεις αναλάβει στη δουλειά. Προσοχή γιατί τα λάθη είναι πιθανά και δεν αποκλείεται να εκτεθείς λόγω επιλογών πού προέρχονται από το έλλειμμα ευθυκρισίας.

Αφιέρωσε στιγμές για το ταίρι σου μακριά από όλους και όλα. Μην επιτρέψεις σε παλιότερα ζητήματα να θολώνουν τις σκέψεις σου και να δημιουργήσεις προβλήματα στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο από το παρελθόν μπορεί να σε απασχολήσει, κράτησε μικρό καλάθι σε πιθανές υποσχέσεις που μπορεί να δώσει γιατί το πιθανότερο είναι να μην ανταποκριθεί σε αυτές.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η μέρα δεν αποκλείεται να φέρει κοντά σου πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον που θα προσπαθήσουν να σε παρασύρουν να σας μένα σε κοινούς στόχους. Απέφυγε να δεσμευτείς γιατί αργότερα θα απογοητευτείς με τα αποτελέσματα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Φρόντισε να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος σε πιθανές κινήσεις ή συζητήσεις που καλείσαι να συμμετέχεις στην επαγγελματική σου ζωή καθώς δεν αποκλείεται να οδηγηθείς σε λανθασμένα συμπεράσματα λόγω της ανάγκης να εξιδανικεύει τα πρόσωπα με τα οποία εμπλέκεσαι. Απέφυγε τις δεσμεύσεις και την απόλυτη εμπιστοσύνη ευθύς εξαρχής σε αυτούς που υπόσχονται πολλά.

Δεν είναι η καλύτερη ημέρα για συζητήσεις σε ότι αφορά τους στόχους που έχεις με το ταίρι σου καθώς οι αυταπάτες δεν επιτρέπουν να δείτε ξεκάθαρα πως πρέπει να κινηθείτε. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν μέσα από το φιλικό περίγυρό που υπόσχονται πολλά, όμως το αποτέλεσμα πιθανότατα να είναι απογοητευτικό για αυτό δώσε χρόνο για να δεις τα πραγματικά τους κίνητρα.

 

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, γενικά η σημερινή μέρα σου δημιουργεί τη διάθεση να μιλήσεις με φιλικά πρόσωπα και να απολαύσεις την παρέα τους. Το μεσημέρι ενισχύει το πείσμα και την αδιαλλαξία δημιουργώντας προβλήματα και προστριβές με πρόσωπα από το φιλικό περίγυρο.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι με τα πρόσωπα που συνεργάζεσαι σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς είναι πιθανό να έρθουν στην επιφάνεια οικονομικά θέματα που να οδηγήσουν σε κόντρες. Φρόντισε να ξεπεράσεις την ένταση και το πείσμα που θα επηρεάσουν αρνητικά την επικοινωνία και τις όποιες εξελίξεις.

Οι ανασφάλειές σε οδηγούν σε επιμονή και νευρική στάση απέναντι στο ταίρι σου και αυτό είναι αρκετό για να επηρεάσει κοινούς στόχους και φιλοδοξίες που έχετε. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα μέσα από το φιλικό περιβάλλον μπορεί να δείξουν το ενδιαφέρον τους για εσένα, όμως δείχνεις άκαμπτος στη συμπεριφορά σου και αυτό προκαλεί δυσαρέσκεια.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!