VIRAL

Η Meghan Markle έκανε... φάρσες σε περαστικούς στο δρόμο και έγινε χαμός

Προβλήθηκε πριν από λίγες ώρες η τηλεοπτική εμφάνιση της Meghan Markle, στο πασίγνωστο The Ellen Show της καλή φίλης της Ellen DeGeneres και ήδη το βίντεο που δείχνει τη Δούκισσα του Σάσεξ να κάνει... φάρσες σε περαστικούς στο Λος Άντζελες κάνει το γύρο του κόσμου.

Η Ellen φρόντισε να κάνει με την Meghan μια φάρσα που την έχει κάνει και στο παρελθόν με άλλους πασίγνωστους celebrities που είχε φιλοξενήσει κατά καιρούς στην εκπομπή της όπως με τις Adele, Emma Watson κ.ά.


Έτσι έβαλε την Markle, να επισκεφτεί μια σειρά από υπαίθριους πάγκους ανυποψίαστων πολιτών σε δρόμο του Λος Άντζελες  και είδαμε τη Δούκισσα να δοκιμάζει την... πραμάτεια τους.


Σε ένα βίντεο που αμέσως έγινε viral, βλέπουμε μια Meghan τελείως διαφορετική από τη μέχρι σήμερα δημόσια εικόνα της, να χορεύει, να κάνει πως πίνει γάλα από μπιμπερό, να βάζει πράγματα στο κεφάλι της και πολλά άλλα αφήνοντας άναυδους τους πάντες.


Βέβαια η Meghan στην κανονική τηλεοπτική συνέντευξή της βρήκε την ευκαιρία να θέσει το πολιτικό ζήτημα της αύξησης της άδειας για τους γονείς μικρών παιδιών, ένα θέμα που έχει προκαλέσει μεγάλη πολιτική κόντρα στις ΗΠΑ τις τελευταίες ημέρες.


Παράλληλα μίλησε για όλα αλλά και για το νέο παιδικό βιβλίο που έχει ετοιμάσει και για πολλά άλλα θέματα, ενώ έκανε μια μεγάλη φιλανθρωπική δωρεά σε μια γυναίκα που κάνει κοτσιδάκια δωρεάν σε μικρά παιδιά.
 


Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!