VIRAL

To Squid Game ξεπέρασε το Game of Thrones - Σπάει κάθε ρεκόρ στα social media

H τηλεοπτική σειρά του Netflix, με τον τίτλο "Το Παιχνίδι του Καλαμαριού (Squid Game) όχι μόνο (για πολλούς αναπάντεχα) σημείωσε τεράστια εμπορική επιτυχία, αλλά συνεχίζει να προκαλεί... φρενίτιδα στους φαν του, που περιμένουν με ανυπομονησία τη δεύτερη σεζόν και τώρα ανακοινώθηκε πως έσπασε ένα ακόμη ρεκόρ ξεπερνώντας σε δημοτικότητα στο YouTube ακόμα και τη σειρά - φαινόμενο Game of Thrones.

«Στα δέκα χρόνια που εξετάζουμε το YouTube, δεν έχουμε δει ποτέ κάτι παρόμοιο» δήλωσε στο Variety ο αντιπρόεδρος ανάπτυξης κοινού της Vobile (εταιρεία, που εντοπίζει και αναλύει έργα πνευματικής ιδιοκτησίας στον ψηφιακό χώρο) και το σχετικό άρθρο αναφέρει ότι  το Squid Game είναι αυτή την στιγμή η πιο δημοφιλής σειρά σε όλες τις πλατφόρμες, επισκιάζοντας τον θρύλο του GοT.

Aυτή την στιγμή ο μέσος όρος προβολών των τρέιλερ, χιουμοριστικών βίντεο ή κάποιων σκηνών της σειράς έχουν ξεπεράσει τα 17 δισ. προβολές! 


Οι 17 δισεκατομμύρια προβολές προέρχονται από 129.000 συνολικά βίντεο, τα οποία αναρτήθηκαν στο YouTube. Οι αντιδράσεις μάλιστα, κάτω από τα βίντεο ανέρχονται στα 533 εκατομμύρια. 


Αξίζει να σημειωθεί ότι το Game Of Thrones, που είχε οκτώ σεζόν και πάνω από μια δεκαετία στον κυβερνοχώρο, έχει συγκεντρώσει 16,9 δισεκατομμύρια views. Επίδοση την οποία το Squid Game κατάφερε να ξεπεράσει σε περίπου οκτώ εβδομάδες!


Όλοι δε περιμένουν τη δεύτερη σεζόν της σειράς που ήδη ανακοινώθηκε πως είναι στα σκαριά.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!