VIRAL

Σάλο προκαλούν οι δηλώσεις του Γιώργου Καρκά για τη Ζέτα Δούκα και το #metoo

Ο ηθοποιός Γιώργος Καρκάς, που είχε βρεθεί πριν λίγους μήνες στο προσκήνιο, καθώς είχε κατηγορηθεί για το βιασμό ενός ταξιτζή, αλλά αθωώθηκε στο δικαστήριο, σήμερα εμφανίστηκε στην εκπομπή της Καινούργιου και τα όσα είπε για το ελληνικό #metoo και ειδικά για τη Ζέτα Δούκα έχουν προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις.

«Το #metoo είναι κατά 70% ένα παράνομο πράγμα, ο τρόπος που έγινε. Δεν καταλαβαίνω την ανάγκη κάποιου να βγει να πει ότι έχει κακοποιηθεί χωρίς να έχει πάει πρώτα στον εισαγγελέα να το καταθέσει» ακούστηκε να λέει ο ηθοποιός.

«Δε μπορώ να καταλάβω γιατί μια μεγάλη μερίδα συναδέλφων λένε ότι τα ήξεραν και ήταν μπροστά. Τι περίμεναν; Τον κορονοϊο; Να ξεφουσκώσουν οι δουλειές και να μην έχει κανένας ανάγκη κανέναν για 1-2σεζόν και να ανοίξουν κάποια στόματα; Εφόσον ήσασταν μπροστά, είστε διπλά ένοχοι. Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί τόσοι συνάδελφοι δίνουν τόσες συνεντεύξεις για να πουν πως ήταν η συνεργασία τους με τον Φιλιππίδη και τον Λιγνάδη. Δουλειές δεν έχετε;

Δε μπορείς να μου βγαίνεις με το ύφος βιασμένης να μου πεις ότι σου πέταξαν καρέκλα πριν έντεκα χρόνια. Αν σου πέταξαν την καρέκλα, καλώς να το πεις και να σηκωθείς να φύγεις εκείνη την ώρα. Το να βγεις να το πεις αμέσως μετά την κατάθεση ψυχής της Σοφίας Μπεκατώρου και να βγεις να πεις για την καρέκλα…

Έχει προφυλακιστεί όποιος ήταν να προφυλακιστεί αν υποθέσουμε ότι ήταν επικίνδυνος για την κοινωνία, δεν είναι πια γιατί είναι στη φυλακή. Από εκεί και πέρα το ράβουμε και το βουλώνουμε» είπε ο Γιώργος Καρκάς και οι αντιδράσεις στα social media ήταν άμεσες!

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!