ΖΩΔΙΑ

Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021: Ημερήσια πρόβλεψη ζωδίων

Πώς θα είναι η Παρασκευή σου; 

Κριός
Έχεις τη διάθεση να χαρείς περισσότερο σήμερα και μπορεί να επωφεληθείς από κάποια απαλλαγή από την πίεση ή την ένταση. Αν και μπορεί να θελήσεις να τα προσπαθήσεις όλα μόνη σου υπάρχει μια κλήση για κοινή χρήση ή συνεργασία που μπορεί να διακόψει τις προσπάθειές σου. Η μετακίνηση της Σελήνης στον τομέα της συνεργασίας σου σε κάνει εξαιρετικά παραγωγική. Η μέρα είναι κατάλληλη για να περάσεις τρυφερές στιγμές με τον αγαπημένο σου. Εάν είσαι μόνη, ευχάριστες εξελίξεις ή ειδήσεις σου ανεβάζουν τη διάθεση.

Ταύρος
Σήμερα μπορείς να απαλλαγείς από την πίεση και την ένταση και να απολαύσεις παραγωγικά τη μέρα σου. Αργότερα η Σελήνη μετακινείται στον τομέα της χαράς, της δημιουργικότητας, της ψυχαγωγίας και της αυτοέκφρασης. Με τη σημερινή διέλευση Κρόνου – Χείρωνα οι προηγούμενες κινήσεις σου στα εργασιακά ανακαλύπτεις πως έχουν ωφελήσει τους στόχους καριέρας σου. Δουλεύεις πολύ με τον εαυτό σου και τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εάν είσαι μόνη, η κοινωνική σου ζωή κρύβει ευκαιρίες.

Δίδυμοι
Είναι καλύτερο να στοχεύσεις σε ένα ευχάριστο επίπεδο απασχόλησης σήμερα με την αντίθεση Σελήνης – Δία. Ενώ ο ενθουσιασμός είναι υψηλός δεν είναι εύκολο να εστιάσεις ή να συγκεντρωθείς όμως καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να απαλλαγείς από την πίεση και το άγχος. Επίσης σήμερα μια διέλευση Κρόνου – Χείρωνα σε βοηθά να ασχοληθείς με προβληματικές περιοχές που σε εμποδίζουν να προχωρήσεις και να εκφραστείς αυθεντικά. Η συναισθηματική σου ζωή ανακτά σταδιακά τις ισορροπίες της.

Καρκίνος
Αναζητάς συναισθηματικά κεντρικές δραστηριότητες αλλά δεν είναι πάντα εύκολο να απομακρυνθείς από όλα τα άλλα σου ενδιαφέροντα ή τις υποχρεώσεις, με τη Σελήνη στον ηλιακό 2ο οίκο σου απέναντι από τον Δία. Σήμερα και τις επόμενες δυο μέρες μπορείς να συλλέξεις σημαντικές πληροφορίες που χρειάζεσαι για τα σχέδιά σου. Η σημερινή διέλευση Κρόνου – Χείρωνα σε βοηθά να νιώσεις πιο δυνατή μέσω της αίσθησης της ευθύνης, της καριέρας ή της κατεύθυνσης. Επωφελήσου από τη μέρα και ενίσχυσε τη συναισθηματική σου ζωή.

Λέων
Νιώθεις έτοιμη να αντιμετωπίσεις μια πρόκληση ή να ξεπεράσεις λίγο τα όριά σου. Ωστόσο οι ανάγκες άνεσης αποκτούν ιδιαίτερη σημασία καθώς η μέρα προχωρά. Είναι καιρός να καταβάλλεις επιπλέον προσπάθεια για να κάνεις τη ζωή σου πιο άνετη και να απολαύσεις τα οφέλη. Με τη διέλευση Κρόνου – Χείρωνα μπορεί να αναγνωρίσεις ότι μεγαλώνεις μέσα από μεγαλύτερη υπευθυνότητα ή ωριμότητα στις σχέσεις σου ακόμα κι όταν εργάζεσαι για τα πιο δύσκολα προβλήματα. Η βελτίωση της συναισθηματικής σου ζωής εξαρτάται καθαρά από τις δικές σου επιλογές.

Παρθένος
Ξεκινάς τη μέρα προτιμώντας να κρατάς τα πράγματα ήσυχα. Η Σελήνη μεταβαίνει αργότερα στο δικό σου ζώδιο δίνοντας έμφαση στη συναισθηματική σου ζωή και της ανάγκες της. Απολαμβάνεις μια αίσθηση ανανέωσης και η ζωή σου μοιάζει πιο πολύχρωμη. Με μια διέλευση Κρόνου – Χείρωνα να πραγματοποιείται σήμερα είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ενισχύσεις τις δεξιότητές σου και να βελτιώσεις την υγεία σου, να αντιμετωπίσεις τις εξαρτήσεις σου ή τις ανθυγιεινές προσκολλήσεις σου. Η συναισθηματική σου ζωή σε προβληματίζει σε σημεία.

Ζυγός
Αν και αυτή μπορεί να είναι μια περίοδος που θα προτιμούσες να κρατήσεις τα πράγματα ομαλά και ευχάριστα, αργότερα η Σελήνη μετακινείται δείχνοντάς σου την ανάγκη για προβληματισμό και λίγη ανωνυμία. Ευτυχώς με μια μακροπρόθεσμη επιρροή Κρόνου – Χείρωνα είναι μια στιγμή για αυθεντικότητα στις σχέσεις, τις συνεργασίες, τα παιδιά και τη δημιουργική σου αναψυχή. Είσαι πιο ρεαλιστική και ταπεινή σε θέματα που αφορούν στη συναισθηματική σου ζωή.

Σκορπιός
Αν και θα πρέπει να προσέχεις τις υπερβολές ή να αναλάβεις πολλά καθήκοντα είναι μια καλή στιγμή για υγιή αισιοδοξία κυρίως όσο περνούν οι ώρες της ημέρας. Μπορεί να νιώθεις λίγο διχασμένη μεταξύ προσωπικών αναγκών και ευθυνών. Με τη μετακίνηση της Σελήνης στον κοινωνικό σου τομέα αργότερα, η ανάγκη σου για συναισθηματική ανανέωση αυξάνεται. Επίσης μια διέλευση του Κρόνου με τον Χείρωνα δημιουργεί μια εξαιρετική στιγμή για την αντιμετώπιση προβλημάτων που ήταν δύσκολο να αντιμετωπιστούν στο παρελθόν.

Τοξότης
Απόφυγε το να αναλάβεις πολλά καθήκοντα σήμερα ή τη λήψη πολλών πληροφοριών. Η απελευθέρωση της έντασης είναι προτιμότερη και σε αυτό βοηθά και η διέλευση Κρόνου – Χείρωνα που συμβαίνει σήμερα, δίνοντάς σου τη δυνατότητα να αναγνωρίσεις ότι οι πιο βελτιωμένες επικοινωνίες μπορούν να ωφελήσουν στις δημιουργικές σου αναζητήσεις και τις ρομαντικές προοπτικές σου. Επίσης μπορείς να αναπτύξεις τις δεξιότητές σου που θα σου φανούν χρήσιμες για τα μελλοντικά σχέδια σου.

Αιγόκερος
Η Σελήνη σε αντίθεση με τον Δία σήμερα μπορεί να υποδηλώνει μια τάση για υπερβολές ή υπερβολικές δαπάνες. Ωστόσο μια διέλευση Κρόνου – Χείρωνα σε βοηθά να διατηρήσεις αυτήν την τάση υπό έλεγχο. Ένα κομμάτι του εαυτού σου θέλει να δοκιμάσει τα συναισθήματα ή τα όριά σου και ένα άλλο μέρος να απλοποιήσει. Έτσι όσο πιο γρήγορα βρεις τις λύσεις τόσο το καλύτερο. Ο χειρισμός οικονομικών θεμάτων και ασφάλειας φαίνεται πιο σημαντικός για τη γενική αίσθηση ελευθερίας και αισιοδοξίας ή εμπιστοσύνης.

Υδροχόος
Σήμερα μπορεί να βιώσεις μια μικρή ένταση ανάμεσα στην επιθυμία σου για συντροφικότητα και την επιθυμία σου για περισσότερη ελευθερία ή ανεξαρτησία. Μπορεί να αποφασίσεις ότι το να δώσεις περισσότερη προσοχή στα σχέδια ή τις ανάγκες ενός σημαντικού προσώπου στη ζωή σου θα σε ανταμείψει αργότερα. Έχεις μάθει πραγματικά πολύτιμα πράγματα το τελευταίο διάστημα και είναι η κατάλληλη στιγμή για να τα εμπεδώσεις και να τα εφαρμόσεις. Η μέρα είναι ικανοποιητική σε θέματα που αφορούν στο συναίσθημα.

Ιχθείς
Οι σημερινές διελεύσεις τείνουν να σε παρακινούν να αφήσεις πίσω σου προβληματικές περιοχές και μπορεί να χρειαστεί να κάνεις ένα αναζωογονητικό διάλειμμα. Μια διέλευση Κρόνου – Χείρωνα είναι ιδιαίτερα υποστηρικτική στις προσπάθειές σου να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου για ξεκούραση και προβληματισμό. Είναι πιθανό να αναπτύξεις μια ιδέα για την απόκτηση χρημάτων, να ενισχύσεις την αίσθηση της αυτοεκτίμησης. Η συναισθηματική σου ζωή αναζωογονείται.

Πηγή: Tlife

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!