VIRAL

Σάλο προκάλεσε η Μεϊμαρίδη με μια ατάκα της - Της έκανε "επίθεση" και ο Τσαλίκης

Σφοδρότατες αντιδράσεις έχει προκαλέσει μια ατάκα που ακούστηκε να ξεστομίζει η συγγραφέας και τηλεπερσόνα Μάρα Μεϊμαρίδη, για το νεαρό τραγουδιστή και μουσικό Χρήστο Σαντικάι, ο οποίος τον τελευταίο καιρό είναι ζευγάρι με την Λάουρα Νάργες και ο Γιώργος Τσαλίκης, ήταν ένας εξ αυτών που... έκραξαν άσχημα τη Μάρα, για τα όσα είπε.

Συγκεκριμένα, η συγγραφέας που φέτος συμμετέχει σε γνωστό τηλεοπτικό σόου έκανε ένα ρατσιστικό σχόλιο, αφού ρώτησε «τί ράτσα είναι;» ο Χρήστος Σαντικάι και στην πορεία έσπευσε να απολογηθεί, χωρίς όμως στην ουσία να αναιρεί τα λεγόμενά της.
Ο ίδιος ο Χρήστος Σαντικάι είπε: «Δεν έχω κάτι προσωπικό με την κυρία Μάρα. Έχω μεγαλώσει σε ένα οικογενειακό περιβάλλον να αγαπώ τους ανθρώπους. Αυτά τα σχόλια από μικρός, όταν δεχόμουν μπούλινγκ, έχω ένα ειδικό φίλτρο που είναι σαν να μπαίνουν από εδώ και να βγαίνουν από εκεί.

Δεν μένει μέσα μου ώστε να δημιουργηθεί μια αντιπαλότητα, είναι σαν να μην το άκουσα. Η Λάουρα ήταν στεναχωρημένη στο τηλέφωνο. Κρατάω μόνο τα καλά και συγχωρώ».

Στην πορεία και ο Γιώργος Τσαλίκης αντέδρασε έντονα γράφοντας «Πως είναι όταν αναγκάζεσαι μετά από δημόσια κατακραυγή να ζητήσεις συγγνώμη αλλά το χούι δε σε αφήνει να περιοριστείς σε αυτό και αρχίζεις τις μπούρδες. Δυνατή όμως παραδέχομαι. Ρώτησα what race είναι αυτός ο άνθρωπος.

Εμένα μου θύμισε το sandy guy δηλαδή αμμώδης άνθρωπος. Δες τώρα πως το γυρίζει μετά το μάθημα…Έπρεπε και η κοπέλα μετά την ερώτηση “τι ράτσα είναι ο Σαντικάι…. Όχι European… Τρία πουλάκια κάθονταν… Έλα έλα κάνε καμιά δουλίτσα, άνοιξε το κινητό και γκούγκλαρε να καταλάβεις επιστημονικά τι εννοούσα όταν είπα δημόσια αυτή την καφρίλα΄. Καλή ήμουνα μωρέ;»

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!