VIRAL

Εξοργίστηκε η Παρασκευή Κερασιώτη με τον τραγικό θάνατο της 8χρονης Όλγας

Σοκ στους πάντες, έχει προκαλέσει τις τελευταίες ημέρες, το συγκλονιστικό βίντεο από κάμερες ασφαλείας εργοστασίου στο Κερατσίνι, που κατέγραψαν την αδιανόητη αδιαφορία πολλών ατόμων, όταν η 8χρονη Όλγα, είχε ένα ατύχημα στο χώρο και ξεψύχησε αβοήθητη. 

Η μικρή Όλγα, ήταν Ρομά και στο βίντεο την βλέπουμε να παίζει με την τεράστια πόρτα της εισόδου του εργοστασίου νομίζοντας πως λειτουργεί με φωτοκύτταρο και τελικά, η άτυχη μικρή σφηνώθηκε στην πόρτα και έχασε τη ζωή της.


Το βίντεο, που προβλήθηκε σε δελτίο ειδήσεων προκάλεσε σοκ και θύελλα αντιδράσεων.


Ανάμεσα σε αυτούς που δεν μπόρεσαν να κρύψουν την οργή τους ήταν και η Παρασκευή Κερασιώτη, η πρώην φιναλίστ του GNTM που όντας και η ίδια τσιγγάνικης καταγωγής ξέσπασε κατά πάντων καθώς η ίδια έχει βιώσει τον ρατσισμό, όπως συχνά έχει πει με δηλώσεις της.

«Δεν έχω λόγια, που πήγε η ανθρωπιά; Τι σημαίνει ήταν Ρομά; Ξαναρωτάω, τι σημαίνει ήταν Ρομά; Πότε θα σταματήσει αυτός ο ρατσισμός; Λυπάμαι πάρα πολύ γι’ αυτούς τους ανθρώπους. Βασικά, δε πρέπει να λέγονται άνθρωποι» έγραψε η Παρασκευή Κερασιώτη σε story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!