WOMEN'S GUIDE

H Jessica Simpson έχει γίνει αγνώριστη - Έχασε 50 κιλά μέσα σε 4 χρόνια

Πριν από λίγες ημέρες η 41χρονη διάσημη Αμερικανίδα τραγουδίστρια και ηθοποιός, φρόντισε να μας θυμίσει πως ήταν το 2017 και όλοι έμειναν άφωνοι με την εντυπωσιακή απώλεια κιλών που πέτυχε η σταρ μέσα σε 4 χρόνια.

Εκείνη την ημέρα, το Νοέμβριο του 2017, η σταρ αποφάσισε πως πρέπει να σταματήσει το αλκοόλ και να ξανακερδίσει τον αυτοσεβασμό της: «Έπρεπε να νικήσω στη μάχη που έδινα μέσα μου. Δεν ήταν το αλκοόλ το πρόβλημα. Ήταν το γεγονός πως δεν αγαπούσα τον εαυτό μου».

Σήμερα, δεν πιστεύει ότι έχει περάσει τέσσερα χρόνια νηφάλια και νομίζει πως πέρασαν μόνο δύο χρόνια από τότε «Η βασική προσπάθεια ήταν να αποδεχτώ την αποτυχία, τον πόνο, τα τραύματα και το γεγονός ότι υπονομεύω τον εαυτό μου», σχολίασε.

Στην αυτοβιογραφία της, έγραψε ότι «αυτοκτονούσα με όλο αυτό το αλκοόλ και τα χάπια. Δεν ήταν δύσκολο να κόψω το οινόπνευμα. Το δύσκολο ήταν η ψυχοθεραπεία».

Μια από τις πιο τραυματικές εμπειρίες της ήταν όταν, σε ηλικία έξι ετών, μοιράστηκε το κρεβάτι της με την κόρη μιας φιλικής οικογένειας και έπεσε θύμα κακοποίησης. «Ξεκίνησε από γαργάλημα και μετά συνεχίστηκε με εξαιρετικά άβολα πράγματα. Ήθελα να το πω στους γονείς μου. Ήμουν το θύμα, αλλά για κάποιο λόγο ένιωθα ότι έφταιγα».

«Ξεκίνησε από γαργάλημα και μετά συνεχίστηκε με εξαιρετικά άβολα πράγματα. Ήθελα να το πω στους γονείς μου. Ήμουν το θύμα, αλλά για κάποιο λόγο ένιωθα ότι έφταιγα».

Τελικά, το αποκάλυψε στους γονείς της στα 12 χρόνια της, μέσα στο αυτοκίνητο. Η μητέρα της σχολίασε στον πατέρα της: «Σου το είπα ότι κάτι συνέβαινε». Ο πατέρας της δεν πήρε τα μάτια του από το δρόμο και παρέμεινε σιωπηλός. «Δεν ξαναμείναμε στο σπίτι των οικογενειακών φίλων μας αλλά και δεν το ξανασυζητήσαμε ποτέ».

Σημαντικός σύμμαχός της στην απώλεια κιλών μετά την τρίτη εγκυμοσύνη της ήταν η άσκηση: Μεταξύ άλλων, προσπαθούσε να κάνει 14.000 βήματα τη μέρα. Επιδίωξε επίσης να συμπληρώνει καθημερινά τουλάχιστον επτά ώρες καλού ύπνου. Σε επίπεδο διατροφής, έβαλε στο ημερήσιο πρόγραμμά της τρία γεύματα και δύο σνακ, με έμφαση στην πρωτεΐνη και τις φυτικές ίνες, χωρίς όμως να καταφύγει σε ακραίες δίαιτες.

«Ποτέ δεν βάλαμε ένα συγκεκριμένο στόχο απώλειας κιλών. Η φιλοσοφία ήταν, κάνε την προσπάθεια, και τα υπόλοιπα θα ακολουθήσουν» συμπλήρωσε ο γυμναστής της. Στο workout της, θεωρούσε ότι στην απώλεια βάρους «τίποτα δεν μπορεί να συναγωνιστεί το περπάτημα». Πρόσθεσε, ωστόσο, και ασκήσεις με αντιστάσεις, για ενδυνάμωση και σύσφιγξη.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!