VIRAL

O John Travolta καμαρώνει για το τραγούδι της κόρης του που έγινε viral [βίντεο]

O 67χρονος χολιγουντιανός σταρ John Travolta, πριν ένα χρόνο έχασε τη σύζυγό του, την επίσης διάσημη ηθοποιό Kelly Preston που έφυγε σε ηλικία 58 ετών, αφήνοντας πίσω της, τα τρία παιδιά της: τους δυο γιους της Jett και Benjamin και την μονάκριβη κόρη της Ella Blue.

H Ella Blue, είναι πλέον 21 ετών και φαίνεται να έχει κληρονομήσει το ταλέντο των διάσημων γονιών της καθώς πρόσφατα ανέβασε στο TikTok και στο Instagram ένα βίντεο στο οποίο τη βλέπουμε να παίζει πιάνο και να τραγουδά και αμέσως το βίντεο έγινε viral.


Σε αυτό το βίντεο η 21χρονη ακούγεται να λέει πως αυτό το κομμάτι το δημιούργησε μόνη της και πως αισθάνεται πολύ άβολα που αποφάσισε να το μοιραστεί με όλους. Ωστόσο η ανταπόκριση όλων ήταν μάλλον ενθουσιώδης, αφού η νεαρή εισέπραξε πολύ θετικά σχόλια. Η ίδια δε είπε πως εδώ και ένα χρόνο γράφει μουσική και πως σύντομα θα κυκλοφορήσει και το EP της.


Ο δε διάσημος μπαμπάς της Jjohn Travolta, ήταν από τους πρώτους που έσπευσαν να κάνουν ένα σχόλιο γεμάτο κατακόκκινες καρδούλες και να εκφράσει δημόσια το πόσο περήφανος νιώθει για την κόρη του.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ella Travolta (@ella.travolta)

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!