WOMEN'S GUIDE

Δυο χολιγουντιανές σταρ λανσάρουν μια... glam athleisure συλλογή [εικόνες]

Η τάση του athleisure, που θέλει τις φόρμες και τα αθλητικά να πρωτοστατούν ακόμα και σε βραδινά outfits, παραμένει ένα από τα πιο ισχυρά fashion trends της χρονιάς και θα συνεχίσει να είναι ακμαία τάση και το προσεχές έτος και τώρα δύο πασίγνωστες χολιγουντιανές σταρ λάνσαραν τη δική τους athleisure συλλογή και μάλιστα με βασικό υλικό το velour, μια δημοφιλής παραλλαγή του πολυτελούς βελούδου.

Ο λόγος για την Kate Hudson, τη διάσημη Αμερικανίδα ηθοποιό που εδώ και καιρό έχει δημιουργήσει το δικό της brand με sportswear με το όνομα Fabletics, η οποία τώρα, λίγο πριν τις γιορτές, ένωσε τις δυνάμεις της με την επίσης διάσημη ηθοποιό Vanessa Hudgens και μας παρουσίασαν την ολοκαίνουργια VelourxFabletics συλλογή.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fabletics (@fabletics)


Πρόκειται για μια συλλογή με κολάν, φούτερ, φόρμες και άλλα... άνετα ρούχα, που όμως έχουν και λάμψη αφού το βασικό υλικό όλης της συλλογής είναι το velour.


Η ίδια η Vanessa πόζαρε με τα outfits της νέας συλλογής και μας θύμισε πως μπορούμε να κάνουμε... glam ακόμα και τις εμφανίσεις μας στο σπίτι, ειδικά τώρα που πολλά ακούγονται για πιθανά νέα περιοριστικά μέτρα λόγω της πανδημίας!
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Team Hudgens (@team.hudgens)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Team Hudgens (@team.hudgens)

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!