VIRAL

Η Britney γιορτάζει και "κράζει" άγρια τους γονείς της και τους "θεραπευτές" της

Τα 40α γενέθλιά της γιόρτασε χθες 2/12 η ποπ σταρ Britney Spears, που πλέον είναι απαλλαγμένη από κάθε νομική κηδεμονία και με δυο αναρτήσεις που έκανε στα social media... έσταξε χολή για τα όσα βίωσε τα χρόνια που της είχε επιβληθεί η κηδεμονία από τον πατέρα της και νομικά πρόσωπα.

Η σταρ ετοιμάζεται να παντρευτεί τον αρραβωνιαστικό της Sam Asghari και μαζί γιόρτασαν τα γενέθλιά της, με τον Sam να γράφει δημόσια τις πιο γλυκές ευχές για τη σύντροφό του: «Κάθε μέρα είναι τα γενέθλιά σου, βασίλισσά μου. Χαρούμενα γενέθλια στη σύζυγό μου» έγραψε στα social media.


Όμως η ίδια η Britney ανέβασε στο Instagram μια σειρά από πόζες της μπροστά στο χριστουγεννιάτικο δέντρο, φορώντας διαφορετικά φορέματα και έγραψε στη λεζάντα ένα οργισμένο μήνυμα: «Δεν γίνομαι 40, αλλά 4...και σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε έκανα σχεδόν 250 live shows στο Λας Βέγκας, μέσα σε 4 χρόνια και βγήκα έξω μόνο δύο φορές... Οπότε θα πρέπει να φοράω κάθε μέρα ένα σέξι φορεματάκι για το υπόλοιπο της ζωής μου για να αναπληρώσω τις μέρες που εργαζόμουν για την οικογένειά μου»
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

Ακολούθησε δεύτερο οργισμένο βίντεο στο οποίο η σταρ μιμείται τα όσα της έλεγαν τα τελευταία χρόνια οι κατά καιρούς "θεραπευτές" που της εμφάνιζαν οι κηδεμόνες της και αποκαλύπτει πως έπρεπε να ακούει για 10 ώρες κάθε ημέρα, γυναίκες να της λένε πως θα "επεκτείνουν την επιτυχία" της και στο βίντεο η ίδια ακούγεται να λέει πόσο συχνά της τόνιζαν πως όλο αυτό ήταν για το δικό της καλό!. Στη δε ανάρτησή της βρίζει και τη μητέρα της.
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!