ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τρίτης 7 Δεκεμβρίου 2021

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα, θα υπάρξει ένα είδος πνευματικής και συναισθηματικής σύγχυσης, η κρίση ενδεχομένως να είναι θολή και η αντίληψη εσφαλμένη. Ελλοχεύει κίνδυνος για παραποίηση και παραπλάνηση, προσοχή στο θέμα της εξαπάτησης κυρίως σε θέματα που έχουν να κάνουν με μεγάλα χρηματικά ποσά.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η μέρα βοηθάει να ξεπεράσεις επικοινωνιακά ζητήματα που μπορεί να επηρέαζαν την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Έχεις την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά με πρόσωπα του κοντινού περιβάλλοντος και να λύσεις παρεξηγήσεις του προηγούμενου διαστήματος.

Επαγγελματικά – οικονομικά 

Έχεις την ευκαιρία να ξεπεράσεις εμπόδια και καθυστερήσεις που μπορεί να επηρέαζαν το προηγούμενο διάστημα συνεργασίες και συναλλαγές. Τα επιχειρήματα και η γρήγορη αντίληψη που διαθέτεις σε βοηθούν να προσαρμοστείς με ευκολία σε νέα δεδομένα και να τα αξιοποιήσεις προς όφελός σου.

Ο έντονος συναισθηματισμός σε βοηθά να εκφράσεις με ευκολία αυτά που νιώθεις και να λύσεις ζητήματα της καθημερινότητας που μπορεί να επηρεάζουν τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανό να προκύψει νέο πρόσωπο που θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις μέσα σου τι είναι αυτό που πραγματικά έχεις ανάγκη και σε καλύπτει στην αγάπη.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η μέρα απογειώνει την ψυχολογία σου. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν ξαφνικές προσκλήσεις για εξόδους που καλείσαι να τις αξιοποιήσεις με τον καλύτερο τρόπο. Αργότερα, το απόγευμα, σου δίνει την ευκαιρία να βρεθείς με πρόσωπα που έχεις να δεις καιρό και φτιάχνουν τη διάθεση σου. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Μπορείς να τακτοποιήσεις ζητήματα εμπορικής φύσεως που σε απασχολούν το προηγούμενο διάστημα. Φαίνεται ότι τα εμπόδια ξεπερνιούνται με ευκολία και μπορείς να προχωρήσει σε συναλλαγές και συμφωνίες που θα είναι εξαιρετικά θετικές για εσένα. Η γρήγορη αντίληψη στα πράγματα θα παίξει σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις.

Εκπλήξεις και ανατροπές ευνοούν τη σχέση σου και δημιουργούν ένα άκρως παθιάρικο και αισθησιακό σκηνικό. Απόλαυσε κάθε στιγμή με το πρόσωπο που παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία έρχεται αιφνιδιαστικά για να απογειώσει τα συναισθήματά σου και να αλλάξει ριζικά την προσωπική σου πορεία.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, η μέρα μπορεί να φέρει ζητήματα του παρελθόντος που αφορούν την οικογένεια στο προσκήνιο. Ο έντονος συναισθηματισμός δεν πρέπει να μπει εμπόδιο σε λύσεις που οφείλεις να δώσεις. Αξιοποίησε τις όποιες ευκαιρίες για να αφήσεις πίσω σου ότι σε προβληματίζει.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ζητήματα οικονομικής φύσεως που εκκρεμούν χρήζουν λύσης και σου δίνεται η δυνατότητα να προχωρήσεις σε συζητήσεις που μπορεί να έχουν θετικό αποτέλεσμα για εσένα. Ρεαλισμός και ευαισθησία εναρμονίζονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αυτό σε βοηθά να αποβάλεις το πείσμα και την αδιαλλαξία που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα.

Η επικοινωνία θα παίξει σημαντικό ρόλο στη σχέση καθώς μέσα από τις συζητήσεις θα καταφέρεις να νιώσεις ασφάλεια με το πρόσωπο που έχει στο πλευρό σου. Αν είσαι  αδέσμευτος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον που έρχεται αιφνιδιαστικά για να σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις απωθημένα και ανασφάλειες του παρελθόντος.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, σου δίνεται από δω και στο εξής η ευκαιρία να εξομαλύνεις καταστάσεις του παρελθόντος που ακόμα σε ταλαιπωρούν. Ο έντονος συναισθηματισμός και δοτικότητα πρωταγωνιστούν και εντυπωσιάζουν πρόσωπα του περιβάλλοντός σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Έχεις την ευκαιρία να τακτοποιήσεις οικονομικά ζητήματα που εκκρεμούν από το παρελθόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο καθώς αυτό θα σε βοηθήσει να πάρεις ανάσα και να αποβάλεις το άγχος και τους φόβους που είχες. Προσοχή σε περιττά έξοδα καθώς η ανάγκη σου να απολαύσεις μικρές χαρές μπορεί να οδηγήσει σε σπατάλες.

Η στιγμή είναι κατάλληλη για να κλείσεις υποθέσεις από τα παλιά που μπορεί να ταλαιπωρούν ακόμα τις σχέσεις σου και να δημιουργούν έντονες ανασφάλειες και φόβους. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν θα διστάσεις θα πάρεις πρωτοβουλίες για να κλείσεις οριστικά παρελθούσες καταστάσεις που σε φορτίζουν έντονα ψυχολογικά.

 

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η μέρα δίνει του τη δυνατότητα να ξεκαθαρίσεις εκκρεμότητες με φιλικά πρόσωπα. Δεν αποκλείεται να υπήρξαν παρεξηγήσεις το προηγούμενο διάαστημα που ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσεις και να τις αφήσεις πίσω σου δημιουργώντας και πάλι αρμονικό κλίμα στο φιλικό περιβάλλον.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Έχεις τη δυνατότητα να προχωρήσεις αφήνοντας πίσω σου τις όποιες καθυστερήσεις σε σχέση με στόχους και φιλοδοξίες που έχει στο επαγγελματικό περιβάλλον. Προσπάθησε να αποκαταστήσεις πιθανές σχέσεις που είχαν διαταραχθεί το προηγούμενο διάστημα γιατί αυτό θα σε βοηθήσει να μην χάσεις τη συγκέντρωση σου σε αυτό που πραγματικά θέλεις να πετύχεις.

Η συναισθηματική γενναιοδωρία από την πλευρά σου λειτουργεί ευεργετικά στη σχέση, έχεις την διάθεση να περάσεις στιγμές χαράς και ξενοιασιάς με το ταίρι σου ανανεώνοντας τη σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέα πρόσωπα που θα σε διεκδικήσουν δυναμικά καθώς εντυπωσιάζεις με τον ανεξάρτητο πνεύμα σου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις πιθανές αλλαγές και αναθεωρήσεις στη δημόσια εικόνα και στην επαγγελματική σου ζωή. Μην χάσεις ευκαιρίες που μπορεί να σου δοθούν για να περάσεις όμορφα σε κοινωνικές εκδηλώσεις που θα σε αναδείξουν. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Σου δίνεται η δυνατότητα να αλλάξεις ότι δεν σου αρέσει στην επαγγελματική σου ζωή και να πάρεις αποφάσεις ή να πραγματοποιήσεις κινήσεις που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη μετέπειτα εξέλιξή σου. Στο πλευρό σου θα έχεις και πρόσωπα από τον επαγγελματικό περίγυρο που πιστεύουν στις ικανότητές σου.

Ο συναισθηματισμός είναι έντονος και μπορείς να περάσεις όμορφες στιγμές με το πρόσωπο που έχει στο πλευρό σου απολαμβάνοντας τον ρομαντισμό και την τρυφερότητα στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα από το παρελθόν διεκδικούν και πάλι να μπουν στη ζωή σου, σκέψου καλά αν μπορούν να καλύψουν τις πραγματικές σου ανάγκες.

 

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η μέρα σου δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για να περάσεις μοναδικά με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου. Αξιοποίησε τις ευκαιρίες για να λύσεις πιθανές παρεξηγήσεις του προηγούμενου διαστήματος που μπορεί να επηρεάσουν τις σχέσεις σας.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προχώρησε σε πιθανές αναθεωρήσεις που μπορεί να αφορούν επικοινωνιακές υποθέσεις και νομικά θέματα που σε απασχολούν και επηρεάζουν την επαγγελματική σου ζωή. Βλέπεις με μεγαλύτερη αισιοδοξία την καριέρα σου και είσαι έτοιμος να κάνεις τα απαραίτητα βήματα που θα την απογειώσουν.

Μέρα χαράς και διασκέδασης για εσένα και το ταίρι σου, μην χάσετε ευκαιρία να βγείτε να τους φίλους σας και να περάσετε όμορφες στιγμές αφήνοντας στην άκρη την καθημερινότητα. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο μέσα από το φιλικό περιβάλλον εκδηλώνει έντονα τα συναισθήματα του για εσένα και ανοίγει νέους ορίζοντες στην προσωπική σου ζωή.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, έχεις την ευκαιρία να εκφράσεις στους δικούς σου ανθρώπους ανασφάλειες και φόβους που μπορεί να κρύβεις μέσα σου και να σε ταλαιπωρούν. Δείξε εμπιστοσύνη καθώς οι αμφιβολίες που γεννιούνται μέσα σου μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Αξιοποίησε την συγκεκριμένη μέρα για να προχωρήσεις σε υποθέσεις οικονομικής φύσεως. Σου δίνεται η δυνατότητα να διεκδικήσει σε αυτά που αξίζεις από το επαγγελματικό περιβάλλον, καθώς υπάρχει η αναγνώριση ως προς το πρόσωπό σου λόγω της υπευθυνότητας και της εργατικότητας που δείχνεις.

Το πάθος και ο έντονος αισθησιασμός που διακατέχει στη σχέση θα βοηθήσουν να ξεπεράσεις την όποια ένταση αποφεύγοντας να δυναμιτίσει στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία έρχεται και σε αναστατώνει καθώς προκαλεί έντονα συναισθήματα και ανασύρει παλιότερους φόβους.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η μέρα σε βοηθάει να αποκαταστήσεις τις σχέσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου και να προχωρήσεις σε αναθεωρήσεις στα σημεία που δεν σε ικανοποιούν. Η έντονη κοινωνικότητα σε βοηθά να περάσεις όμορφες στιγμές με παρέες και νέα πρόσωπα που μπαίνουν στη ζωή σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Βλέπεις την θετική πλευρά των πραγμάτων και αυτό σε βοηθά να ισορροπήσεις ζητήματα με τους συνεργάτες σου καθώς η αρμονία είναι απαραίτητη για εσένα αυτήν την περίοδο. Οι ισορροπίες που θα κρατήσεις θα βοηθήσουν και σε οικονομικά ζητήματα καθώς φαίνεται ότι ξεπερνάς τα εμπόδια και τις καθυστερήσεις.

Η ανάγκη της συντροφικότητας είναι έντονη και η αισιοδοξία που σε διακατέχει δημιουργούν ιδανική ατμόσφαιρα για εσένα και το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει σημαντική νέα γνωριμία που θα απογειώσει την αισιοδοξία, το κέφι και το πάθος σε προσωπικό επίπεδο. 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να αλλάξεις πράγματα στην καθημερινότητα που δεν σε ικανοποιούν πια. Το πρόγραμμά σου μπορεί να γίνει περισσότερο αρμονικό και ξεκούραστο για εσένα έτσι ώστε να αφήσεις το άγχος που σε ταλαιπωρεί στην άκρη.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι οικονομικές υποθέσεις σε σχέση με τρίτους και οι επιχειρηματικές δράσεις που σε προβληματίζουν δρομολογούνται με ιδανικό τρόπο για εσένα. Έχεις την ευκαιρία να κάνεις τα απαραίτητα βήματα που θα σε βοηθήσουν να έρθεις πιο κοντά σε συμφωνίες και συναλλαγές άκρως ευνοϊκές χωρίς ποια εμπόδια και δυσκολίες στο δρόμο σου.

Λεπτομέρειες που μπορεί να σε κουράζουν στη σχέση σου βρίσκεις την ευκαιρία για να τις ξεπεράσεις και να περάσεις υπέροχα απολαμβάνοντας τη συντροφιά του προσώπου που πρωταγωνιστεί στη ζωή σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία έρχεται για να σου θυμίσει έντονα συναισθήματα και να ξυπνήσει το πάθος που κρύβεις μέσα σου.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η σημερινή μέρα σου δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείς με δημιουργικά αντικείμενα που σε ενδιαφέρουν. Αναθεωρήσεις στην προσωπική σου ζωή μπορεί να υπάρξουν καθώς έχεις εντοπίσει τι είναι αυτό πια που σε ικανοποιεί και τι όχι.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Διεκδικείς με αποφασιστικότητα αυτά που θεωρείς ότι αξίζεις στο επαγγελματικό περιβάλλον, χωρίς να προκαλείς συγκρούσεις και εντάσεις που είναι αχρείαστες. Η στάση σου θα βοηθήσει να δρομολογηθούν ιδανικά πιθανές συνεργασίες που σε προβληματίζουν το προηγούμενο διάστημα λόγω των εμποδίων που έβρισκες.

Η αρμονική και ισορροπημένη προσέγγιση προς το ταίρι σου θα σε βοηθήσει να εκφράσεις με ευκολία αυτά που νιώθεις και να του δώσεις την ευκαιρία να αντιληφθεί πως πραγματικά σκέφτεσαι. Αν είσαι αδέσμευτος/η γοητεύεις με την προσωπικότητα και την επικοινωνιακή σου διάθεση και νέα πρόσωπα έρχονται στη ζωή σου για να σε κατακτήσουν.

 

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, η μέρα μπορεί να φέρει ξαφνικές νέες γνωριμίες που θα πρωταγωνιστήσουν από δω και στο εξής στο περιβάλλον που κινείσαι. Αργότερα το απόγευμα σε ωθεί να συναντήσεις πρόσωπα από το παρελθόν που μπορείς να περάσεις όμορφα διασκεδάζοντας μαζί τους.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι συνεργασίες σου αλλάζουν καθώς μπορεί να προκύψουν αιφνιδιαστικές προτάσεις που θα σε φέρουν πιο κοντά από ποτέ στα όνειρά σου. Έχεις την διορατικότητα και την έμπνευση να αντιληφθείς ποιες είναι αυτές που πραγματικά σου ταιριάζουν. Προχώρησε χωρίς δισταγμούς και με αισιοδοξία στα επόμενα βήματά σου.

Κλείσε θέματα που εκκρεμούν από το παρελθόν και επηρεάζουν αρνητικά τις σχέσεις σου και απόλαυσε κάθε στιγμή διασκέδασης και πάθους με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία έρχεται κεραυνοβόλα για να ενισχύσει την ανάγκη της συντροφικότητας και να αλλάξει ριζικά τον τρόπο διαχείρισης της προσωπικής του ζωής.

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!