ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Πέμπτης 9 Δεκεμβρίου 2021

Η Σελήνη κάνει την εμφάνισή της στους Ιχθείς, τα χαρακτηριστικά θα είναι ευαισθητοποίηση, συμπόνια, κατανόηση, συμπαράσταση. Έκταση θα έχει η διαίσθηση, το ένστικτο θα είναι σωστό, όμως απαραίτητο θα είναι να συνδυαστεί με τη λογική κυρίως σε θέματα που έχουν να κάνουν με χρηματικές ενέργειες και ρίσκα. Οι ευάλωτοι και οι ονειροπόλοι καλό θα είναι να προσπαθήσουν να συγκεντρωθούν στην ρεαλιστική πλευρά των καταστάσεων, προσοχή στις φαντασιώσεις και στις τάσεις φυγής.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η μέρα επικεντρώνει την προσοχή σου στην καθημερινότητα και στο δύσκολο πρόγραμμα που έχεις. Το απόγευμα σε ενισχύει με ψυχικό σθένος και αισιοδοξία ώστε να καταφέρεις να διεκπεραιώσεις όλες σου τις υποχρεώσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Επαγγελματικά – οικονομικά 

Έχεις την ευκαιρία να δρομολογήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο υποχρεώσεις και αγγαρείες που έχεις αναλάβει. Αυτό θα παίξει καταλυτικό ρόλο στην επαγγελματική σου εξέλιξη καθώς οι ανώτεροι και οι συνάδελφοί σου αναγνωρίζουν την προσφορά, την μεθοδικότητα και την εργατικότητα που σε διέπει. Πιθανό είναι να υπάρξουν θετικές οικονομικές συζητήσεις.

Η καθημερινότητα δεν μπαίνει εμπόδιο στην προσωπική σου ζωή καθώς μπορείς να αφήσεις στην άκρη την ένταση και το άγχος που σου δημιουργεί. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα από τον εργασιακό περίγυρο κάνουν την εμφάνισή τους και διεκδικούν μία θέση στη ζωή τους, απόλαυσε την προσοχή που σου δείχνουν.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, το επόμενο χρονικό διάστημα θα έρθουν στην επιφάνεια ζητήματα του παρελθόντος, τραύματα και απωθημένα που καλείσαι να διαχειριστείς με ψυχραιμία. Προσοχή γιατί τα συναισθηματικά ξεσπάσματα θα είναι έντονα και θα επηρεάσουν σημαντικές σχέσεις της ζωής σου. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Δυσκολίες, κόντρες και εκνευρισμός μπορεί να κυριαρχήσουν στο εργασιακό περιβάλλον καθώς η μέρα δεν διευκολύνει την επικοινωνία και την συνεννόηση. Οι παρεξηγήσεις μπορεί να οδηγήσουν σε αποπροσανατολισμό από τις υποχρεώσεις σου και σε αντιπαραθέσεις με πρόσωπα του συναδέλφου περίγυρου.

Είναι σημαντικό να μην εγκλωβιστείς σε λεπτομέρειες της σχέσης που θα δημιουργήσουν έντονη διάθεση για γκρίνια και αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η η καθημερινότητα και οι απαιτήσεις της σε κουράζουν και δύσκολα θα αφιερωθείς στο φλερτ και σε νέο πρόσωπο που μπορεί να σε διεκδικήσει.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, το επόμενο χρονικό διάστημα θα κινηθείς με βάση τους στόχους και τις φιλοδοξίες που θέλεις να πετύχεις. Οι ομαδικές προσπάθειες σε εκφράζουν σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο καθώς δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό σε έναν κοινό σκοπό.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η ανάγκη να παίξεις πρωταγωνιστικό ρόλο στο επαγγελματικό πεδίο είναι έντονη, όμως το απόγευμα φέρνει στην επιφάνεια φόβους και ζητήματα αυτοεκτίμησης. Προσπάθησε να μην εκτονωθείς σε συνεργάτες και ανωτέρους σου δημιουργώντας σημαντικά προβλήματα στην εξέλιξή σου.

Οι ανασφάλειες και οι φόβοι σου έρχονται στην επιφάνεια και μπορεί να γίνεις απότομος και εριστικός με το ταίρι σου. Αυτό θα είναι αρκετό για να σας απομακρύνει. Αν είσαι  αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από το φιλικό περιβάλλον, η επιθετική συμπεριφορά σου όμως δεν θα ευνοήσει την όποια εξέλιξη.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, σου δίνεται η ευκαιρία να επικοινωνήσεις και να περάσεις χαλαρές στιγμές με πρόσωπα του κοντινού του περιβάλλοντος. Το απόγευμα δημιουργεί έντονη εξωστρέφεια και δεν αποκλείεται να υπάρξουν προσκλήσεις για εξόδους που οφείλεις να αξιοποιήσεις για να περάσεις όμορφα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Το εμπόριο, το διαδίκτυο και η επικοινωνία πρωταγωνιστούν στα επαγγελματικά σου. Είναι πιθανό να υπάρξουν συζητήσεις που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο από εδώ και στο εξής καθώς ανοίγουν μπροστά σου νέους δρόμους για συνεργασίες που μπορεί να είναι πολύ επικερδείς για εσένα.

Η επικοινωνιακή σου διάθεση ανεβάζει κατακόρυφα το πάθος στη σχέση και σε βοηθά να εκφράσεις με μεγαλύτερη άνεση αυτά που νιώθεις και σκέφτεσαι. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από τον κοντινό σου περίγυρο έρχεται νέο πρόσωπο που θα αλλάξει τα δεδομένα της προσωπικής σου ζωής και θα σε αναγεννήσει.

 

ΛΕΩΝ

Λέοντα, ασχολείσαι με τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες. Το απόγευμα σε βοηθά να ξεπεράσεις ανασφάλειες που μπορεί να επηρεάζουν την ψυχολογία σου και να λειτουργήσεις με αποφασιστικότητα σε καθημερινά ζητήματα που σε ενδιαφέρουν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Αξιοποίησε ευκαιρίες που σου δίνονται για να λύσεις οικονομικά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν. Είναι πιθανό να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις στον εργασιακό τομέα καθώς οι συζητήσεις που έρχονται στο προσκήνιο μπορεί να οδηγήσουν σε άκρως ικανοποιητικές οικονομικές απολαβές για εσένα.

Το πάθος και η αισιοδοξία πρωταγωνιστούν στη σχέση και βοηθούν να ξεφύγεις με το ταίρι σου από τη ρουτίνα και την καθημερινότητα που μπορεί να λειτουργούν πιεστικά. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να έρθει στη ζωή σου που θα σου δώσει την ευκαιρία να ανανεωθείς καθώς σου διασφαλίζει σταθερότητα και ασφάλεια.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, σου δίνεται η ευκαιρία να εκφράσεις ανάγκες και σκέψεις που έχεις. Το απόγευμα εκτοξεύει την διάθεσή σου στα ύψη, μην χάσεις την ευκαιρία να διασκεδάσεις με τις παρέες σου και να περάσεις μοναδικές στιγμές απολαμβάνοντας το φλερτ. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η μέρα είναι ιδανική για να πάρεις πρωτοβουλίες που μπορεί να έχουν ιδιαίτερα θετική εξέλιξη σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σου. Νιώθεις έντονα δημιουργικός και δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές προτάσεις για συνεργασίες που θα έχουν σαν αποτέλεσμα τις ανάλογες οικονομικές απολαβές.

Ο αισθησιασμός και ο πόθος κυριαρχεί στην προσωπική σου ζωή και δεν αφήνουν περιθώρια για να υπάρξουν γκρίνιες χαλώντας την ατμόσφαιρα στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρωταγωνιστείς σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς και αυτό είναι αρκετό για να τραβήξεις τα βλέμματα και να κατακτήσεις πρόσωπα που θέλουν να μπουν στη ζωή σου.

 

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να απομονωθείς και να σκεφτείς όλα αυτά που σε πληγώνουν από το παρελθόν. Το απόγευμα σε βοηθά να σταθεροποιήσεις την ψυχολογία σου βρίσκοντας τον δυναμισμό και την αισιοδοξία να ξεπεράσεις τις οποίες ανασφάλειες.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς με ζητήματα που εκκρεμούν και να δώσεις τις απαραίτητες λύσεις που θα σε βοηθήσουν να τα αφήσεις πίσω σου. Πιθανό είναι να υπάρξουν συζητήσεις για θέματα ακίνητης περιουσίας που θα εξελιχθούν ιδιαίτερα θετικά για εσένα καθώς οι συμφωνίες προμηνύονται επικερδής.

Η τρυφερότητα και το πάθος δημιουργούν μοναδική ατμόσφαιρα στη σχέση, μην χάσεις την ευκαιρία να περάσεις υπέροχα με το ταίρι σου απολαμβάνοντας στιγμές μακριά από όλους και όλα. Αν είσαι αδέσμευτος/η επιστροφές προσώπων είναι πιθανόν να προκύψουν που θα δημιουργήσουν έντονη αναστάτωση με την παρουσία τους.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, θέλεις να απολαύσεις κάθε στιγμή με πρόσωπα του φιλικού περιβάλλοντος που είναι σημαντικά για εσένα. Το απόγευμα ενισχύει την αισιοδοξία και τη διαίσθησή σου βοηθώντας σε να στηρίξεις φιλικά πρόσωπα σε δύσκολες στιγμές τους με τον καλύτερο τρόπο.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Στόχοι και φιλοδοξίες που έχεις σε επαγγελματικό επίπεδο μπορούν να εξελιχθούν ιδανικά αρκεί να αντιμετωπίσεις τις όποιες δυσκολίες με αισιοδοξία και να εμπιστευτείς την διαίσθηση σου. Πιθανό είναι να υπάρξουν συμφωνίες που έχουν πολλά να σου δώσουν και σε οικονομικό επίπεδο.

Οι κοινοί στόχοι με το ταίρι σου φαίνεται να δρομολογούνται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και αυτό λειτουργεί άκρως ανανεωτικά και ευεργετικά στη σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από τον φιλικό περίγυρο υπάρχουν πρόσωπα που θα εκδηλώσουν με πάθος το έντονο ενδιαφέρον τους για εσένα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, επικεντρώνεται κυρίως σε επαγγελματικά και κοινωνικά ζητήματα που σε απασχολούν. Το απόγευμα σου δίνει την ευκαιρία να πατήσεις γερά στα πόδια σου, να πιστέψεις στον εαυτό σου και να διεκδικήσεις το καλύτερο δυνατό σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Λάμπεις στην επαγγελματική σου ζωή και εντυπωσιάζεις με την αυτοπεποίθηση και την υπεύθυνη στάση σου. Δεν αποκλείεται τα αποτελέσματα της εργατικότητας σου να οδηγήσουν σε συζητήσεις και σημαντικές εξελίξεις σε σχέση με τα οικονομικά σου που θα σε ικανοποιήσουν απόλυτα.

Ο αισθησιασμός και ο πόθος κυριαρχούν σε προσωπικό επίπεδο καθώς βρίσκεις τον βηματισμό που θέλεις και μπορείς να ικανοποιήσεις το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέο πρόσωπο μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον που θα σου χαρίσει στιγμές πάθους και έντονου ρομαντισμού. 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η μέρα στρέφει την προσοχή σου σε πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντος που έχεις να δεις καιρό. Το απόγευμα σου απογειώνει την ψυχολογία σου και δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για στιγμές διασκέδασης και έντονων πνευματικών αναζητήσεων.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η θετική διάθεση και η αποφασιστικότητα που σε διακατέχουν παίζουν κομβικό ρόλο σε επαγγελματικές αποφάσεις και συνεργασίες που σε απασχολούν έντονα. Είναι γεγονός ότι θα διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό για εσένα σε οικονομικό επίπεδο και μπορείς να το πετύχεις για αυτό μην διστάσεις να το επιδιώξεις.

Χαίρεσαι κάθε στιγμή με το ταίρι σου καθώς ο ερωτισμός πρωταγωνιστεί και δημιουργεί την καλύτερη δυνατή ατμόσφαιρα για να απολαύσετε το χρόνο που περνάτε μαζί. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου μπορεί να προκύψει νέο πρόσωπο που θα απογειώσει την αισιοδοξία και θα σε βοηθήσει να μεταμορφωθείς σαν προσωπικότητα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η μέρα δημιουργεί έντονο εκνευρισμό και ανασφάλεια κατά τη διάρκεια της ημέρας που μπορεί να εκδηλωθεί στα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Το απόγευμα σε βοηθά να βρεις τον δυναμισμό που κρύβεις μέσα σου, να ισορροπήσεις και να ξεπεράσεις τους όποιους φόβους σε προβληματίζουν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Πιθανές εκκρεμότητες οικονομικού χαρακτήρα έρχονται και πάλι στο προσκήνιο και καλείσαι να τις αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία, αποφασιστικότητα και εμπιστευόμενος την διαίσθηση σου που δεν θα σε απογοητεύσει. Αξιοποίησε τις ευκαιρίες γιατί μπορεί να πετύχεις τις ιδανικότερες συμφωνίες για εσένα.

Φρόντισε να αφήσεις την καχυποψία και τις αμφιβολίες στην άκρη που μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά τις σχέσεις σου και συγκεντρώσου σε μοναδικές στιγμές όπου ο ερωτισμός θα πρωταγωνιστήσει. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο έρχεται στη ζωή σου που θα εκτοξεύσει το πάθος στα ύψη και θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τραύματα του παρελθόντος που σε ταλαιπωρούν.

 

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, το επόμενο χρονικό διάστημα αφοσιώνεσαι σε οικονομικά ζητήματα και πλάνα που μπορεί να σε ενδιαφέρουν. Προσοχή σε υπερβολές είτε σπατάλης είτε συντήρησης που θα ενοχλήσουν τους γύρω σου και θα σε οδηγήσουν σε ακραίες συμπεριφορές.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Δυσκολίες και εμπόδια μπορεί να προκύψουν σε οικονομικές συναλλαγές και επιχειρηματικές κινήσεις καθώς το απόγευμα προκαλεί ασυνεννοησία και εκνευρισμό με τα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι. Προσοχή στις συγκρούσεις γιατί θα λειτουργήσουν αποτρεπτικά για τα οποία σχέδιά σου.

Η ζήλια και η καχυποψία κυριαρχούν και δεν σου επιτρέπουν να απολαύσεις τα μοναδικά συναισθήματα που μπορεί να υπάρχουν σε προσωπικό επίπεδο. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν σου είναι εύκολο να αφεθείς σε νέο πρόσωπο καθώς οι φόβοι και οι προκαταλήψεις κυριαρχούν και σε εμποδίζουν να κινηθείς με γνώμονα το μέλλον.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!