VIRAL

The Voice: Μια απίστευτη... γκάφα έκανε χθες ο Γιώργος Λιανός [βίντεο]

Το πρώτο Live της φάσης των Cross Battles του φετινού 8ου κύκλου του The Voice, ολοκληρώθηκε χθες βράδυ, αλλά όπως συχνά συμβαίνει στις ζωντανές τηλεοπτικές μεταδόσεις, δεν έλειψαν τα απρόοπτα,  αφού ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός έκανε μια μεγάλη γκάφα!

Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια ενός Cross Battle ο παρουσιαστής κλήθηκε να ανακοινώσει την νικήτρια της αναμέτρησης ανάμεσα στη Νάνσυ Βέλλη και της Ελένης Ολυμπίου. Και ενώ το τηλεοπτικό κοινό ψήφισε νικήτρια την δεύτερη, ο Γιώργος Λιανός απευθύνθηκε στην πρώτη! Φυσικά οι 4 coaches αμέσως κατάλαβαν το λάθος και... πάγωσαν, όμως ο Λιανός για λίγο δεν είχε αντιληφθεί αυτό το λάθος.

«Συγχαρητήρια! Θα τα ξαναπούμε το επόμενο Σάββατο! Ναι, το επόμενο Σάββατο στον ημιτελικό» τόνισε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός προς την… ηττημένη της μουσικής μονομαχίας για να έρθει ο Σάκης Ρουβάς και να επιχειρήσει να φέρει την κανονικότητα στο πλατό του The Voice.

«Παιδιά έχω χάσει την μπάλα! Η Ελένη πέρασε… συμβαίνουν αυτά στις ζωντανές μεταδόσεις! Είστε και οι δύο Ελένες στα μάτια μου» σημείωσε με χαμόγελο ο Γιώργος Λιανός προσθέτοντας, «νομίζω πως έχω γράψει τηλεοπτική ιστορία με αυτό»!

Συμβαίνουν αυτά, άλλωστε, στα ζωντανά προγράμματα όπως το The Voice Live…

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!