WOMEN'S GUIDE

Στα 59 της χρόνια η Demi Moore δείχνει αγέραστη - Μάθε τα μυστικά της ομορφιάς της

Η πασίγνωστη χολιγουντιανή σταρ, με μια νέα ανάρτησή της στα social media έκανε τους πάντες να απορούν πως καταφέρνει να παραμένει αγέραστη!

Στη νέα ανάρτησή της, η σταρ που τον περασμένο μήνα γιόρτασε τα 59α γενέθλιά της, δεν έχει ίχνος μακιγιάζ στο πρόσωπό της, αλλά όπως θα δείτε η όψη της είναι απίστευτα νεανική.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

Το δέρμα της διάσημης ηθοποιού είναι πολύ ευαίσθητο, όπως μας λέει η ίδια, συνεπώς ακόμα και η πετσέτα που θα χρησιμοποιήσει το πρωί για να καθαρίσει το πρόσωπό της πρέπει να είναι πολύ καλής ποιότητας. Για να εφαρμόσει την κρέμα ημέρας στο πρόσωπό της, η Moore επιλέγει πρώτα να την απλώσει σε χέρια και λαιμό ώστε να ενυδατώσει στο maximum όλη την περιοχή!


Μολονότι κατά καιρούς έχουν ακουστεί πολλά για αισθητικές επεμβάσεις που έχει πιθανά κάνει η σταρ, η ίδια δεν έχει επιβεβαιώσει τίποτα και όταν κατά καιρούς έχει ρωτηθεί για την ρουτίνα της ομορφιάς της η ίδια έχει απαντήσει:  «Είναι πολύ απλή. Κάθε μέρα καθαρίζω και ενυδατώνω το δέρμα μου, πρωί και βράδυ, με απλά, αγνά και χωρίς άρωμα προϊόντα.»


Σε άλλη πρόσφατη συνέντευξή της η σταρ είπε πως επειδή το δέρμα της  είναι πολύ ευαίσθητο,  ακόμα και η πετσέτα που θα χρησιμοποιήσει το πρωί για να καθαρίσει το πρόσωπό της πρέπει να είναι πολύ καλής ποιότητας. Για να εφαρμόσει την κρέμα ημέρας στο πρόσωπό της, η Moore επιλέγει πρώτα να την απλώσει σε χέρια και λαιμό ώστε να ενυδατώσει στο maximum όλη την περιοχή!
Επίσης η σταρ δηλώνει πως δεν της αρέσει να χρησιμοποιεί υπερβολικά πολλά καλλυντικά προϊόντα και φροντίζει να μην ταλαιπωρεί ούτε τα μαλλιά της ούτε την επιδερμίδα της με τη χρήση πολλών προϊόντων.
«Όταν νιώθεις καλά μέσα σου, νιώθεις τέλεια και για την εξωτερική σου εμφάνιση!» τονίζει η ίδια και προσθέτει πως πίνει καθημερινά άφθονο νερό που το θεωρεί απαραίτητο για την ομορφιά της.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!