ΖΩΔΙΑ

Δύο είναι τα ζώδια που εκτιμάται πως θα είναι... υπερτυχερά το 2022

Το νέο έτος που μόλις ξεκίνησε, σύμφωνα με τους αστρολόγους θα είναι ιδιαίτερα θετική χρονιά για αρκετά ζώδια και ειδικά δύο ζώδια θα είναι υπερτυχερά μέσα στο 2022.

Γενικά τυχερά ζώδια για τη νέα χρονιά θεωρούνται τα ακόλουθα:


Στα επαγγελματικά

Δίδυμοι

Η αξία τους αναγνωρίζεται και όλη τη χρονιά θα υποστηρίζονται από την παρουσία του Κρόνου. Για τους εκπροσώπους των Διδύμων προβλέπεται μεγάλη εύνοια στα επαγγελματικά με προτάσεις, αυξήσεις στα οικονομικά. Σε συνδυασμό με την κοινωνικότητα και τις επικοινωνιακές ικανότητες του ζωδίου σημαντικές γνωριμίες και καινούρια βήματα στην εργασία είναι σίγουρα.

Ζυγός

Στα καλύτερα να ελπίζετε για το 2022, Ζυγοί. Με τον Δία στον 6ο οίκο σας μέχρι τις 10 Μαΐου αναμένεται αναγνώριση, επιτυχίες και βελτίωση των συνθηκών εργασίας. Αν μέχρι στιγμής αντιμετωπίζετε δυσκολίες στα επαγγλεματικά να περιμένετε μια πολύ καλή πρόταση – συνεργασία η οποία θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας και θα ικανοποιεί τα θέλω σας.

Τοξότης

Ετοιμαστείτε να λάμψετε! Χάρη στον Δία που θα βρίσκετε στον Άρη από τις 11 Μαΐου έως τις 28 Οκτωβρίου θα πραγματοποίησετε τις επαγγελματικές σας προσδοκίες, ενώ είναι πολύ πιθανό να βρείτε και τη δουλειά των ονείρων σας.

 

Στον έρωτα

ΖΥΓΟΣ

Μπορεί τα πράγματα να μην πήγαιναν και τόσο καλά για σένα το τελευταίο διάστημα, όμως αυτό φαίνεται πως αλλάζει μέσα στο 2022. Την χρονιά που έρχεται, κυρίως από τις 10/5 και μετά αρκετοί από τους Ζυγούς θα κάνουν μια καινούργια σχέση ή θα επισημοποιήσουν αυτή που ήδη έχουν. Όσοι είναι σε σταθερή σχέση, θα σκεφτούν τον γάμο και αυτή μάλιστα είναι μια πολύ καλή χρονιά για να γίνουν ακόμα και γονείς! 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σίγουρα το 2022 θα είναι για σένα μια χρονιά με πολύ συναίσθημα. Ο ρομαντισμός θα κυριαρχεί και θα σε κατευθύνει στο να βρεις το άλλο σου μισό (αν ακόμα δεν τον έχεις βρει). Κάποιοι/ες από το ζώδιό σου θα γνωρίσουν τον έρωτα της ζωής τους και δεν είναι καθόλου απίθανο να τον… παντρευτούν κιόλας. Αν σου γίνει πρόταση γάμου ή συμβίωσης, καλό θα ήταν να πεις το «ναι», γιατί με τον Δία στον 7ο οίκο σου μέχρι τις 10 Μαΐου, αυτή η χρονιά σε ευνοεί πολύ σε αυτό τον τομέα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το 2022 είναι μια καλή χρονιά για τους Αιγόκερους για να επισημοποιήσουν την σχέση τους. Με το νέο έτος, θα πρέπει να δείξουν περισσότερη προσοχή στο ταίρι τους και να «δέσουν» την σχέση τους, καθώς η νέα χρονιά είναι ευνοϊκή για εκείνους. Όσοι είναι μόνες ψυχές, είναι πολύ πιθανό να βρουν τον έρωτα από εκεί που δεν το περιμένουν. Μπορεί ένα πρόσωπο που θα εμφανιστεί ξαφνικά και πάλι στη ζωή τους ή ένα καινούργιο να είναι αυτό που περίμεναν τόσο καιρό. Άλλωστε ο Δίας... το λέει ξεκάθαρα ότι φέτος θα "ανοίξουν σπιτικό"!

Τα πιο.. υπερτυχερά ζώδια

Σύμφωνα με το marieclaire.gr και την Νεοϋοερκέζα αστρολόγο, Courtney O’Reilly, για τον επόμενο ενάμησι χρόνο Σκορπιοί και Ταύροι (αλλά και όσοι έχουν πλανήτες σε αυτά τα ζώδια) επηρεάζονται σε πολύ μεγάλο βαθμό. Οι ημερομηνίες τις οποίες πρέπει να προσέξουν και να εκμεταλλευτούν περισσότερο είναι οι 30 Απριλίου, 15 Μαίου, 25 Οκτωβρίου και 8 Νοεμβρίου, καθώς οι εκλήψεις εκείνων των ημερών τούς ευνοούν, ακόμη περισσότερο.

Τη χρονιά που μόλις ξεκίνησε, Ταύροι και Σκορπιοί, θα βιώσουν μεγάλες αλλαγές τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο. Έμπνευση και διάθεση για νέα πράγματα τους κατακλύζει, ενώ σε μεγάλο βαθμό θα έρθουν σε πραγματική επαφή με τον εσωτερικό τους κόσμο. Θα κατανοήσουν τι θέλουν πραγματικά, ποιοι είναι και πώς να πορευτούν στη συνέχεια. Όντας ζώδια, τα οποία λειτουργούν αρκετά με βάση το πρόγραμμα και τις παραδόσεις (κυρίως ο Ταύρος), θα καταφέρουν να ζήσουν στο «εδώ και τώρα» και να χαρούν την κάθε στιγμή. Οι εκλείψεις και οι κινήσεις των πλανητών τους ευνοούν, γι’ αυτό και πρέπει να εκμεταλλευτούν τη νέα χρονιά στο έπακρο.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!