VIRAL

Ο Γρηγόρης Πετράκος ξεσπά κατά των "Πακιστανών στο Σύνταγμα"

Μεγάλος ντόρος έχει προκληθεί μετά την προβολή τηλεοπτικών πλάνων που έδειχναν εκατοντάδες ανθρώπους (κυρίως Πακιστανούς όπως ισχυρίζονται πολλοί) να αψηφούν τα περιοριστικά μέτρα και να έχουν συγκεντρωθεί στην πλατεία Συντάγματος στην καρδιά της Αθήνας την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Ο Πολιτιστικός Σύνδεσμος Ελλάδος-Πακιστάν απέστειλε ανοιχτή επιστολή στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, όπου στην ουσία λέγεται πως οι Πακιστανοί, δεν γνώριζαν πως ίσχυαν απαγορευτικά μέτρα, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «ως Πολιτιστικός Σύνδεσμος Ελλάδος-Πακιστάν θέλουμε να σας γνωρίσουμε ότι η συγκέντρωση Πακιστανών υπηκόων την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο Σύνταγμα ήταν αυθόρμητη και όχι οργανωμένη. Δεν ήταν σε γνώση μας ότι οι εκδηλώσεις του Δήμου Αθηναίων, δεν θα πραγματοποιηθούν στην πλατεία Συντάγματος, όπως κάθε χρόνο. Τα μέλη μας, μόλις ενημερώθηκαν από τις Αστυνομικές αρχές αποχώρησαν αμέσως ειρηνικά. Θα θέλαμε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη να δείξει επιείκεια στα πρόστιμα που επιβλήθηκαν, για την ακύρωσή τους. Ως Πολιτιστικός Σύνδεσμος Ελλάδος-Πακιστάν θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι ενεργούμε σύμφωνα με τους νόμους και τις αρχές του Ελληνικού Κράτους. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Να είστε πάντα καλά. Με εκτίμηση Syed Mohammad Jamil, πρόεδρος Πολιτιστικού Συλλόγου Ελλάδος-Πακιστάν».

Την εν  λόγω συγκέντρωση ατόμων στο Σύνταγμα, σχολίασαν δεκάδες πολιτικά πρόσωπα με αναρτήσεις τους στα social media, αλλά και ο γνωστός τραγουδιστής Γρηγόρης Πετράκος, που έκανε την ακόλουθη ανάρτηση, προκαλώντας πολλά σχόλια και ο ίδιος.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!