WOMEN'S GUIDE

Το γιορτινό μανικιούρ της Kendall Jenner ήδη έγινε trend για τη νέα χρονιά

Μπορεί φέτος τις γιορτές οι περισσότερες να επέλεξαν φλογερά κόκκινα μανικιούρ, ή σκουρόχρωμες αποχρώσεις ή glitter μανικιούρ γεμάτα λάμψη, αλλά το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο του πλανήτη, η διαβόητη Kendall Jenner, εμφανίστηκε με ένα πολύ... ήσυχο μανικιούρ, που αμέσως έγινε hot trend για το 2022.

Το top model πριν λίγες μέρες πόζατρε με μια θεαματική μαύρη Carolina Herrera βραδινή τουαλέτα, αλλά κάποιοι πρόσεξαν το πολύ όμορφο και διακριτικό μανικιούρ της, το οποίο πλέον έχει βρει άπειρους μιμητές.


Η Kendall με τη βοήθεια της Lisa Kon, που είναι μια από τις πιο αγαπημένες nails' artist στο Χόλιγουντ και στη βιομηχανία της μόδας, επέλεξε να κάνει ένα γαλλικό μανικιούρ, με σχέδιο ταρταρούγα μόνο στην άκρη και negative space στο κάτω μέρος.


Ήδη, από το ταξίδι της το περασμένο χρόνο στη Ρώμη και η διάσημη αδελφή της Kendall, η πασίγνωστη Kim Kardashian είχε καταφέρει να κάνει το σχέδιο ταρταρούγα μεγάλο trend και στα μανικιούρ.


Τώρα όμως έχει γίνει hot trend το γαλλικό ταρταρούγα μανικιούρ που είναι μια τέλεια επιλογή για κάτι πιο... ήρεμο μετά την εορταστική περίοδο.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lisa Kon (@lisa_kon_)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @danididmyset

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @kyanne.beautyco

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by sofart (@sofart659)

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!