VIRAL

Ένας τηλεφωνικός αριθμός από το Don' t Look Up προκαλεί πολύ γέλιο

Η ταινία του Netflix με τον τίτλο "Don't Look Up" σημειώνει τεράστια παγκόσμια επιτυχία και έχει προκαλέσει αναρίθμητα σχόλια, αλλά και γέλιο και τώρα μια τηλεφωνική γραμμή που εμφανίζεται σε ένα πλάνο της ταινίας, έχει γίνει viral και έχει διχάσει τους χρήστες των social media.

Η ταινία - σάτιρα με το χιούμορ που... τσακίζει κόκκαλα, έχει ένα εντυπωσιακό cast που περιλαμβάνει χολιγουντιανούς αστέρες όπως οι Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Kate Blachett,  Meryl Streep ακόμα και την ποπ σταρ Ariana Grande.


Σε μια σκηνή της ταινίας, ο DiCaprio, που υποδύεται έναν επιστήμονα - αστρονόμο, παρουσιάζει ένα τηλεοπτικό σποτ, με το οποίο προτείνει μια τηλεφωνική γραμμή για την παροχή ψυχολογικής στήριξης σε όσους φοβούνται καθώς ένας κομήτης απειλεί με αφανισμό τη γη.


Πολλοί δοκίμασαν να καλέσουν αυτόν τον αριθμό και διαπίστωσαν πως είναι πραγματικός αριθμός μόνο που ανήκει σε ροζ γραμμή για παροχή τηλεφωνικού σεξ!


Αμέσως έγινε χαμός στα social media με άλλους να θεωρούν πως αυτό ήταν μεγάλη γκάφα της παραγωγής και άλλους να είναι βέβαιοι πως απλά πρόκειται για μια ακόμη... χιουμοριστική νότα της ταινίας.

«Καλώς ήρθατε στην πιο καυτή γραμμή της Αμερικής. Αγόρια, καυτά κορίτσια περιμένουν να σας μιλήσουν. Πατήστε ‘1’, τώρα. Κορίτσια, για να μιλήσετε με ενδιαφέροντες και συναρπαστικούς άντρες δωρεάν, πατήστε ‘2’ για να συνδεθείτε τώρα», ακούγεται όταν κάποιος καλέσει τον αριθμό.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!