ΖΩΔΙΑ

Μάθε ποιες θα είναι οι 20 πιο ερωτικές στιγμές του 2022 και ποια ζώδια ευνοούνται

Η νέα χρόνια που τώρα ξεκίνησε υπόσχεται να χαρίσει στιγμές έρωτα και πάθους σε αρκετά ζώδια και οι αστρολόγοι έχουν εντοπίσει ποιες θα είναι οι πιο... ερωτικές περίοδοι του 2022.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το astrokouskous.oroskopos.gr o Έρωτας το 2022, είναι μία υπόθεση αρκετά πιο «θερμή» συγκριτικά με το 2021, καθώς η νέα χρονιά αναμένεται να είναι πιο γενναιόδωρη και ανοιχτή σε ρομαντικά ειδύλλια, νέους έρωτες, δυνατές συγκινήσεις και ευκαιρίες ερωτικής άνεσης, χαράς και απόλαυσης.

Δείτε τις πιο Hot ημερομηνίες για τα ερωτικά, μαζί με τα ζώδια που θα ευνοηθούν σε αυτά τα χρονικά διαστήματα. 20 ξεχωριστές στιγμές του 2022, ο έρωτας χτυπά την πόρτα δίνοντας ευκαιρίες… Δες λοιπόν πότε ευνοείσαι!

 

16 Φεβρουαρίου 2022 – Σύνοδος Αφροδίτης Άρη στον Αιγόκερω (16ο53’): Ένας νέος ερωτικός κύκλος ανοίγει ετούτη την περίοδο ιδιαίτερα για τους Καρκίνους – Αιγόκερους – Παρθένους που έχετε γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σας, είτε έχετε προσωπικούς πλανήτες ή σημεία (Ωροσκόπο ή μεσουράνημα) κοντά στην 16η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.  Σημαντικές ερωτικές εξελίξεις θα φέρουν την ερωτική ένωση και την απόλυτη ικανοποίηση!

3 Μαρτίου 2022 – Σύνοδος Αφροδίτης –  Πλούτωνα στον Αιγόκερω  (27ο ) :  Η Αφροδίτη έχει επιστρέψει σε ορθή φορά και επαναλαμβάνει την σύνοδό της με τον Πλούτωνα, μία αστρολογική όψη πάθους, ερωτισμού, αλλά και ζήλιας, κτητικότητας και ερωτικού παρασκηνίου! Αρκετά κερδισμένοι θα βρεθούν οι Ταύροι – Παρθένοι  και δευτερευόντως οι Σκορπιοί – Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου.  Οι Καρκίνοι – Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου ζείτε μοιραίες ερωτικές εξελίξεις, αποφύγετε τοξικές σχέσεις, ερωτικά παρασκήνια, σκανδαλώδεις ερωτικές περιπέτειες.

6 Μαρτίου 2022 – Σύνοδος Αφροδίτης Άρη στον Υδροχόο (00ο01’):  Νέα Ερωτικά ξεκινήματα, γνωριμίες, περισσότερη δικτύωση αλλά και νέες σχέσεις που συνδυάζουν τον έρωτα με την φιλία αφορούν αυτή την εποχή τους Λέοντες – Υδροχόους – Ζυγούς του 1ου δεκαημέρου ιδιαίτερα όσους έχετε γεννηθεί στις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας. Δεν θα μείνουν παραπονεμένοι από νέα Φλερτ οι Κριοί – Ζυγοί , Δίδυμοι – Τοξότες του 1ου δεκαημέρου!

27-30 Απριλίου 2022 :  Μεγάλη Σύνοδος Αφροδίτης – Δία – Ποσειδώνα στους Ιχθείς (27ο) : Σε αυτό το χρονικό διάστημα θα γραφτούν οι πιο ρομαντικές νουβέλες της χρονιάς. Η πολυαστρία Αφροδίτης – Δία – Ποσειδώνα μιλά για την βαθιά , ειλικρινή και ανιδιοτελή αγάπη και κάποιο «τυχεροί» θα ζήσετε αυτή την δική σας προσωπική στιγμή που θα φέρει την ένωση με έναν άνθρωπο που θα εκπληρώσει τα βαθύτερα όνειρα και τις προσδοκίες σας. Ρομαντισμός, Αγάπη, Ζεστασιά, Τρυφερότητα και Εκπλήρωση είναι μερικά από τα «δώρα» αυτής της περιόδου! Οι Τυχεροί στα αισθηματικά θα είναι ιδιαίτερα οι Παρθένοι – Ιχθύες- Σκορπιοί του 3ου δεκαημέρου, ωστόσο καλές προοπτικές δέχονται και οι Ταύροι – Αιγόκεροι – Καρκίνοι  του 3ου δεκαημέρου! Δείτε αν έχετε προσωπικούς πλανήτες  κοντά στην 27ο μοίρα των παραπάνω ζωδίων, η εύνοια σας αφορά!

12 Ιουνίου 2022 – Αφροδίτη σύνοδος Ουρανός στον Ταύρο  (16ο) : Έρωτας απρόβλεπτος και εκκεντρικός, με το άτομο που δεν το περίμενες, την στιγμή που δεν το φανταζόσουν, με τις συνθήκες να είναι αλλόκοτες … Με λίγα λόγια «έρωτας κεραυνοβόλος» …  Στην αρχή του καλοκαιριού ο έρωτας εισβάλει ξαφνικά στην ζωή των Παρθένων – Αιγόκερων – Καρκίνων – Ιχθύων του 2ου δεκαημέρου. Οι Ταύροι – Σκορπιοί του 2ου δεκαημέρου δεν εξαιρείστε από αυτή την εύνοια, ωστόσο αρκετοί μπορεί να ζήσετε και ξαφνικές κρίσεις ανεξαρτησίας και διασπάσεις σε ήδη υπάρχουσες σταθερές σχέσεις. Σημειώνω εδώ ότι η όψη αυτή, δεν εγγυάται την μακρόχρονη πορεία σχέσης, αποτελεί ένα δυνατό πυροτέχνημα ενθουσιασμού και ικανοποίησης.

21 Ιουνίου 2022 – Αφροδίτη στον Ταύρο τρίγωνο με Πλούτωνα Αιγόκερω (28ο) : Ερωτική απόλαυση, ερωτική αναγέννηση, πάθος, ερωτισμός, ικανοποίηση και πλήρη ερωτική αφοσίωση … Τα στοιχεία αυτά θα δέσουν ουσιαστικά τις σχέσεις και τα ερωτικά των Ταύρων – Παρθένων – Αιγόκερων και των Καρκίνων – Σκορπιών- Ιχθύων του 3ου δεκαημέρου. Η εύνοια αφορά και όσους έχετε προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 28η  μοίρα των παραπάνω ζωδίων!

13 Ιουλίου – Αφροδίτη στους Διδύμους σε τρίγωνο με Κρόνο Υδροχόο (24ο) : Σταθεροποίηση σχέσεων, σχέσεις με διαφορά ηλικίας, σχέδια για την μονιμοποίηση σχέσης ή και επίτευξη ερωτικού στόχου θα έχουν αυτό το διάστημα οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι και οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες του 3ου δεκαημέρου. Αστρολογική όψη ιδανική για ουσιαστική δέσμευση!

7 Αύγουστου 2022 – Αφροδίτη στον Καρκίνο σε Τρίγωνο με Ποσειδώνα Ιχθείς (25ο) :  Για εσάς που επιθυμείτε να απολαύσετε το φεγγαρόφωτο στην αγκαλιά ενός έρωτα και να ζήσετε απίστευτες τρυφερές, ρομαντικές στιγμές αγάπης  αυτή η μέρα είναι ιδανική! Μαζί της φέρνει και την εκπλήρωση επιθυμιών … Τα ζώδια που ευνοούνται είναι οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες και οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 25η μοίρα των παραπάνω ζωδίων!

18 Αυγούστου – Τρίγωνο Αφροδίτης από Λέοντα με Δία από Κριό (08ο) : Η τύχη κάνει την εμφάνισή της εκεί που δεν το περιμένεις και φέρνει έναν έρωτα που διεγείρει τον ενθουσιασμό και αποτελεί την καλοκαιρινή σου ευκαιρία για να περάσεις καλά αλλά και για να ερωτευτείς! Οι Τάσεις αυτές αφορούν κυρίως εσένα που είσαι Κριός, Λέοντες, Τοξότης ή Δίδυμος, Ζυγός, Υδροχόος του 1ου δεκαημέρου ή έχεις προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 8η μοίρα των παραπάνω ζωδίων!

16 Σεπτεμβρίου 2022 – Τετράγωνο Αφροδίτης από Παρθένο με Άρη από Διδύμους (14ο) : Αυτή η μέρα έχει το ερωτικό πάθος και την βιασύνη στα ερωτικά, κάποιοι μπορείτε να απολαύσετε δυνατές ερωτικές συγκινήσεις, άλλοι θα κάνετε τα λάθη σας και θα βρεθείτε σε εκνευρισμούς. Δεν είναι λοιπόν μία αρμονική ημέρα για έρωτα, αλλά μία εκρηκτική, παθιασμένη αλλά και επιπόλαιη ημέρα η οποία ωστόσο βάζει το αλατοπίπερό της στα ερωτικά! Τα Ζώδια που Ζείτε δυνατές ερωτικές στιγμές (και πρέπει να προσέξετε και τα λάθη) είστε οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου.

20 Σεπτεμβρίου 2022: Τρίγωνο Αφροδίτης Παρθένο με Ουρανό από Ταύρο (18ο ): Κι εκεί που λες ότι τίποτα καλό δεν θα συμβεί, ξαφνικά ο έρωτας γελάει πονηρά και σου ανατρέπει κάθε απαισιόδοξη σκέψη και φέρνει τις όμορφες ανατροπές του! Ξαφνικοί έρωτες, όμορφες ερωτικές αλλαγές και εκπλήξεις, ομορφαίνουν την αισθηματική ζωή των Ταύρων, Παρθένων, Αιγόκερων και των Καρκίνων, Σκορπιών, Ιχθύων του 2ου δεκαημέρου.

26 Σεπτεμβρίου 2022 – Τρίγωνο Αφροδίτης Παρθένο Πλούτωνα Αιγόκερω (26ο ) : Για μία ακόμα φορά τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) και τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες) ζουν τον απόλυτο έρωτα, που τους γεμίζει με πάθος και τους κάνει να αισθάνονται ότι ζουν στιγμές ερωτικές αναγέννησης!

01 Οκτωβρίου 2022- Αντίθεση Αφροδίτης από Ζυγό με Δία από Κριό (1ο ): Η Αφροδίτη από το Ζυγό επιζητά την σχέση, την δέσμευση, την ενότητα και την συντροφικότητα. Ο Δίας από τον Κριό, προσφέρει ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα που φέρνουν ενθουσιασμό! Η αντίθεσή τους, κάνει διάχυτη την υπερβολή μεν, δεν παύει όμως να φέρνει και ευκαιρίες για νέα ερωτικά ξεκινήματα. Ερωτικά κερδισμένοι θα βρεθούν οι Κριοί – Ζυγοί , Δίδυμοι – Τοξότες, Λέοντες – Υδροχόοι των πρώτων ημερών!

14 Οκτωβρίου 2022– Τρίγωνο Αφροδίτης από Ζυγό με Κρόνο από Υδροχόο (18ο) : Σχέσεις παίρνουν μία σταθερή μορφή, έχουμε γάμους, ή αποφάσεις για συμβίωση, δέσμευση ενώ οι ερωτικές υποθέσεις παίρνουν μία πιο σταθερή μορφή! Οι Ευνοημένοι θα είναι οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι και οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες του 2ου δεκαημέρου!

19 Οκτωβρίου 2022 – Τρίγωνο Αφροδίτη Ζυγό  με Άρη Διδύμους (24ο42’): Μέρα ιδανική για να διασκεδάσεις, να ερωτοτροπήσεις, να κάνεις μία νέα γνωριμία αλλά και για να έχεις μία θετική ερωτική εξέλιξη που θα σε φέρει ένα βήμα πιο κοντά στο άτομο που ποθείς! Ευνοείσαι αν είσαι Δίδυμος, Ζυγός, Υδροχόος ή Κριός, Λέοντας, Τοξότης του 3ου δεκαημέρου!

10 Νοεμβρίου 2022 – Τρίγωνο Αφροδίτης Σκορπιό με Ποσειδώνα Ιχθείς (22ο) :  Όνειρα, επιθυμίες, σχέδια ικανοποιούνται, οι σχέσεις παίρνουν μία πιο τρυφερή , συναισθηματική χροιά και ο ρομαντισμός είναι διάχυτος! Οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου αισθάνεστε ότι ζείτε το δικό σας ερωτικό παραμύθι!

15 Νοεμβρίου 2022- Τρίγωνο Αφροδίτης Σκορπιό – Δία Ιχθύες (28ο) :  Μία τυχερή ερωτική εξέλιξη, μπορεί να σε κάνει να λάμψεις από ευτυχία στα αισθηματικά σου. Μία ευνοϊκή ερωτική εξέλιξη, μία νέα ερωτική γνωριμία, μία ευχάριστη ερωτική τροπή θα σε κάνει να νιώσεις πιο τυχερός και κερδισμένος ιδιαίτερα αν είσαι Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς ή Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως του 3ου δεκαημέρου!

1 Δεκεμβρίου 2022- Αντίθεση Αφροδίτης Τοξότη – Άρη Διδύμους (18ο ):  Ο ερωτισμός οδηγεί σε υπερβολές αλλά και σε τόλμη, ρίσκο, περιπέτεια, δεν σου δίνει εγγυήσεις για το αύριο, αλλά μπορείς να περάσεις καλά αυτή τη στιγμή, αψηφώντας τα «πρέπει» και τα «δεν»… Προσοχή μόνο να μην οδηγηθείς σε ερωτικές επιπολαιότητες που θα έχουν κόστος! Εκρηκτική ημέρα για τα ερωτικά των Διδύμων, Παρθένων, Τοξοτών, Ιχθύων του 2ου δεκαημέρου!

22 Δεκεμβρίου 2022: Τρίγωνο Αφροδίτης από Αιγόκερω με Ουρανό από τον Ταύρο (15ο) : Ο έρωτας σε κάνει να ξεφεύγεις από τα στενά όρια της λογικής και ζεις τα ευχάριστα ξαφνιάσματά σου, που φέρνουν έναν νέο έρωτα, μία ξαφνική ερωτική εξέλιξη που σε συναρπάζει, ιδιαίτερα αν είσαι Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως ή Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς του 2ου δεκαημέρου!

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!