VIRAL

Η ετοιμόγεννη Kylie Jenner επιδεικνύει τη φουσκωμένη κοιλιά της [εικόνες]

Παρά τις φήμες πως η Kylie Jenner έχει ήδη γεννήσει το δεύτερο παιδί της μέσα στις γιορτές, η ίδια τώρα φρόντισε να δείξει σε όλους πως παραμένει έγκυος, και επιδεικνύει τη φουσκωμένη κοιλιά της δηλώνοντας περήφανα πως είναι γυναίκα!

Η 24χρονη επιχειρηματίας και μέλος της διαβόητης οικογένειας Kardashian, με την έλευση της νέας χρονιάς, άρχισε, δειλά δειλά, να κάνει και πάλι αναρτήσεις στα social media, από τα οποία απείχε για μεγάλο χρονικό διάστημα, μετά το σάλο που προκάλεσε η τραγωδία με τους πολλούς νεκρούς, στη συναυλία του συντρόφου της Travis Scott στο Astroworld φεστιβάλ που έγινε τον περασμένο Νοέμβριο στο Χιούστον των ΗΠΑ.


Η Kylie και ο Travis, που μαζί έχουν ήδη αποκτήσει μια κορούλα, τη μικρούλα Stormi, μετά την ερωτική τους επανασύνδεση, ετοιμάζονται να γίνουν και πάλι γονείς, ωστόσο η 24χρονη αποφεύγει πλέον συστηματικά να κάνει κοινές αναρτήσεις με τον 30χρονο ράπερ, αφού ο Travis συνεχίζει να δέχεται σφοδρή κριτική, αλλεπάλληλες μηνύσεις και διακοπές εμπορικών συνεργασιών μετά την τραγωδία στη συναυλία του.


Έτσι η Kylie πόζαρε μόνη της, έχοντας ανοιχτά τα κουμπιά του τζιν παντελονιού της και έδειξε τη φουσκωμένη κοιλιά της σε όλο το μεγαλείο της.


 «Είμαι γυναίκα» έγραψε πριν λίγες ώρες στη λεζάντα της ανάρτησής της και έχει ήδη συγκεντρώσει δεκάδες εκατομμύρια likes και σχόλια, θυμίζοντας σε όλους πως παραμένει... βασίλισσα των social media.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!