WOMEN'S GUIDE

H Dua Lipa μας θυμίζει πως τα cut out φορέματα παραμένουν hot trend και το 2022

Το 2021 ήταν η χρονιά που τα cut out dresses, δηλαδή τα φορέματα με πολλά και αποκαλυπτικά κοψίματα, γνώρισαν μεγάλες δόξες και οι fashion experts τονίζουν πως αυτό το fashion trend όχι μόνο δεν θα φύγει τη νέα χρονιά που μόλις ξεκίνησε, αλλά θα γιγαντωθεί μέσα στο 2022.

Και η 26χρονη Βρετανίδα ποπ σταρ Dua Lipa, ήταν από τις πρώτες που μέσα στην περασμένη χρονιά φρόντισαν να τιμήσουν... δεόντως τα cut out dresses.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

 


Η ίδια, παραμένει fashion icon και τώρα απολαμβάνει τις διακοπές της στο κοσμικό νησί της Καραϊβικής St Barths (Άγιος Βαρθολομαίος) μαζί με τον αδελφό της Gigi Hadid, τον 22χρονο Anwar, με τον οποίο, μετά από έναν μίνι ερωτικό χωρισμό, προσπαθεί να τα ξαναβρεί. 


Και εκεί, πήγε σε δείπνο για τα γενέθλια του μικρού αδελφού της και φρόντισε να ποζάρει με ένα ακόμη θεαματικό cut out φόρεμα και να μας θυμίσει πως παραμένει απολύτως in fashion.


H Dua Lipa, συνδύασε το μαύρο στενό φόρεμά της, με τα κοψίματα που αναδεικνύουν το καλλίγραμμο κορμί της, με ένα μίνι 00s' style ασημί λαμέ τσαντάκι και έδειχνε εκθαμβωτική.


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!