VIRAL

Σοκ στο Χόλιγουντ προκάλεσε ο αιφνίδιος θάνατος του κωμικού Bob Saget

Νεκρός σε δωμάτιο ξενοδοχείου βρέθηκε ο 65χρονος Αμερικανός κωμικός ηθοποιός Bob Saget και η είδηση κάνει το γύρο του κόσμου προκαλώντας σοκ και θλίψη στο Χόλιγουντ.

Τη δυσάρεστη είδηση του θανάτου του επιβεβαίωσε η οικογένειά του σε δήλωσή της στο CNN. «Είμαστε συντετριμμένοι που επιβεβαιώνουμε ότι ο αγαπημένος μας Μπομπ πέθανε σήμερα», ανέφερε η οικογένεια του ηθοποιού

Ο διάσημος ηθοποιός είχε αποκτήσει παγκόσμια φήμη ως πρωταγωνιστής της θρυλικής κωμικής σειράς των 80s με τον τίτλο "Full House" όπου στο πλάι του είχε σταρ όπως οι αδελφές Olsen και ο John Stamos.


O Bob Saget που συνέχιζε να κάνει λαμπρή καριέρα και ως stand up comedian βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιό του στο ξενοδοχείο  Ritz-Carlton στο Ορλάντο, λίγες ώρες μετά από μια παράσταση που είχε κάνει.


To twitter έχει γεμίσει με μηνύματα από φαν και συνεργάτες του αδικοχαμένου ηθοποιού, ενώ τα αίτια του θανάτου του δεν έχουν γίνει γνωστά, με την αστυνομία να αποκλείει τα σενάρια περί χρήσης ναρκωτικών ή κάποιας εγκληματικής ενέργειας και οι αρχές αναμένουν το πόρισμα του ιατροδικαστή.

Μάλιστα κάνει το γύρο του Διαδικτύου μια selfie που ανέβασε ο Bob Saget στα social media μόλις λίγες ώρες πριν το θάνατό του όπου ο ηθοποιός δείχνει χαρούμενος και υγιής

 

 


 

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!