WOMEN'S GUIDE

Όλοι μιλούν για αυτό το μίνι φόρεμα και δεν φαντάζεστε με τί έχει φτιαχτεί

H pop star Katy Perry πρόσφατα κυκλοφόρησε ένα νέο μουσικό βιντεοκλίπ για το κομμάτι της "When I'm Gone" και μολονότι η τραγουδίστρια φόρεσε πολλά outfits στο βίντεο, όλοι μιλούν για αυτό το εκπληκτικό μίνι φόρεμα.

Συγκεκριμένα, το νέο μουσικό βίντεο, που παρουσιάζει τη συνεργασία της σταρ με τον Σουηδό DJ Alesso, κυκλοφόρησε χθες και σε αυτό βλέπουμε την Katy, να δείχνει εκθαμβωτικά όμορφη και να έχει χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης της.


Η σταρ φορά πολλά σέξι outftis όπως το μεταλλικό Laurel DeWitt τοπ και ένα μωβ Dolce & Gabbanna κορσέ, όλοι πρόσεξαν αυτό το φόρεμα.


Και τελικά, αυτό το φόρεμα το έχει δημιουργήσει μια σχεδιάστρια που τώρα δειλά δειλά αναδεικνύεται σε ανερχόμενο όνομα στην παγκόσμια μόδα και σίγουρα απέκτησε μεγάλη φήμη με αυτή τη δημιουργία της.


Πρόκειται για τη Joanna Prazmo που έχει έδρα το Λονδίνο, όπου και σπούδασε μόδα, η οποία δημιουργεί outfits με περίεργα υλικά όπως σακούλες από καταστήματα και άλλα πλαστικά και κάνει custom δημιουργίες.


Η ίδια η Tatiana Waterford, η στιλίστρια της Katy αποκάλυψε το όνομα της σχεδιάστριας που δημιούργησε αυτό το φόρεμα που μοιάζει να είναι... γυμνό και να διαθέτει σχέδιο από κάτι που θυμίζει βρεγμένα μαλλιά σαν το hair look της Katy στο βίντεο.


Και τελικά πρόκειται για ένα φόρεμα από σιλικόνη το οποίο κοσμούν λωρίδες από μαύρα... καλσόν! Ναι καλά διαβάσατε από καλσόν, σαν αυτά που φοράμε στα πόδια μας.


Απολαύστε και άλλες δημιουργίες της Joanna.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joanna Prażmo (@joanna.prazmo)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joanna Prażmo (@joanna.prazmo)

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!